Opublikowano 11 Października 201114 l Panowie może ktoś mi wrzucic z Etki zrzut gdzie jest filtr węgla aktywnego w A6 C5 ? w schowku
Opublikowano 11 Października 201114 l Panowie może ktoś mi wrzucic z Etki zrzut gdzie jest filtr węgla aktywnego w A6 C5 ? Będziesz węgiel filtrował
Opublikowano 11 Października 201114 l jutro zmieniamy na Arkadię dziś nie ma co już wprowadzać bałaganu. W sumie racja - wpadajcie wiec na ostatnie KFC w Promce
Opublikowano 11 Października 201114 l Panowie może ktoś mi wrzucic z Etki zrzut gdzie jest filtr węgla aktywnego w A6 C5 ? o to chodzi
Opublikowano 12 Października 201114 l qtwa jak tak dalej pójdzie (a podobno w weekend -3) to wymiana opon jak nic ...
Opublikowano 12 Października 201114 l zimy jeszcze nie będzie no kto jak kto, ale górale to chyba takie rzeczy WIĄ, co nie ??
Opublikowano 12 Października 201114 l hehe a jak może tylko lekko przymrozić jabłka w sadzie co by lepiej fermentowały
Opublikowano 12 Października 201114 l dopiero???????? Nie było motywacji (posiadanie i jazda na moto było za słabą :> ). Zaostrzenie zasad egzaminów od przyszłego roku okazało się wystarczające
Opublikowano 12 Października 201114 l dopiero???????? Nie było motywacji (posiadanie i jazda na moto było za słabą :> ). Zaostrzenie zasad egzaminów od przyszłego roku okazało się wystarczające no to pośmigamy, nie widzę inaczej tylko że na drugi sezon bo w tym to już chyba nie
Opublikowano 12 Października 201114 l co tak cicho na warszawskim??? zdrowie Panowie :drunk: :drinks: :drinks: