Aydaho Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 ku*** z pierwszej lepszej A4 o podobnym wyposażeniu, ze starych zegarów skopiować ...... trzeba tylko pomyśleć kurffa Adas... to znajdz mi pierwsze lepsze S4 B7, z ktorego sobie wyjme zegary i skopiuje eprom ok no dobra, ale podwieziesz mi do domu ? najlepiej napisz mi tu swój adres - mściwa k**wa się ucieszy
PIXI Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 полная перегрузка на гонках Dziń dybry
Reggi Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 полная перегрузка на гонках Fajne aureole
Aydaho Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 полная перегрузка на гонках ale fajne Airbagi ma !!!
spetsnaz Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Warto obejrzeć przed weekendem http://byturen.com/
PIXI Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Warto obejrzeć przed weekendem http://byturen.com/ cała prawda o "piciu" :polew:
TOM77 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Warto obejrzeć przed weekendem http://byturen.com/ cała prawda o "piciu" :polew: Adaś często tak ma :gwizdanie:
Marcinooos Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam mam do Was sprawę, czy ktoś by mógł mnie poratować i wpaść na spota we wtorek z kompem... chyba mi leją wtryski, a chyba mozna to jakoś sprawdzić...
kokos Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam mam do Was sprawę, czy ktoś by mógł mnie poratować i wpaść na spota we wtorek z kompem... chyba mi leją wtryski, a chyba mozna to jakoś sprawdzić... wal na spocie do Oniaka on ogarnia vaga jak nikt
moskal Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 o ja pierdoole... a nie mówiłem ???? :naughty:
comar_pl Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 no to chyba i ja zawitam na spota bo wlasnie sie do warszawy przeprowadzilem
boberek Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam mam do Was sprawę, czy ktoś by mógł mnie poratować i wpaść na spota we wtorek z kompem... chyba mi leją wtryski, a chyba mozna to jakoś sprawdzić... pewnie przyjedziesz raz Ja Ci sprawdze wtryski powiesz dzieki i nigdy więcej sie nie pojawisz lepiej do ASO podjechać szybko, łatwo, prosto tylko koszt 250 zł :polew:
Italiano Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam mam do Was sprawę, czy ktoś by mógł mnie poratować i wpaść na spota we wtorek z kompem... chyba mi leją wtryski, a chyba mozna to jakoś sprawdzić... pewnie przyjedziesz raz Ja Ci sprawdze wtryski powiesz dzieki i nigdy więcej sie nie pojawisz lepiej do ASO podjechać szybko, łatwo, prosto tylko koszt 250 zł :polew: Dobrze powiedziane
Buba Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam mam do Was sprawę, czy ktoś by mógł mnie poratować i wpaść na spota we wtorek z kompem... chyba mi leją wtryski, a chyba mozna to jakoś sprawdzić... pewnie przyjedziesz raz Ja Ci sprawdze wtryski powiesz dzieki i nigdy więcej sie nie pojawisz lepiej do ASO podjechać szybko, łatwo, prosto tylko koszt 250 zł :polew: Dlatego do oniaka musi jechac bo on robi to bezinteresownie
Norbi Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 W zasadzie można podsć adres Oniaka, po co do wtorku czekać jak może o ręki mu za***ać logi
Rekomendowane odpowiedzi