Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamknij się Słodki :naughty::decayed:

Po warszawsku to możesz nawet ciut przeskoczyć 2 kpln :naughty::kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zamknij się Słodki :naughty::decayed:

Po warszawsku to możesz nawet ciut przeskoczyć 2 kpln :naughty::kox:

nie jest tak źle :wink4:

Opublikowano

Dzień dobry, jeszcze sprzęgło do tego.. :gwizdanie:

szczelałeś ze sprzegła w bramie ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

No prawie.. Może z raz przed na kilku zakrętach.. No dwa razy to max.. :bag::polew:

Opublikowano

No prawie.. Może z raz przed na kilku zakrętach.. No dwa razy to max.. :bag::polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja ostatnio na OS-ie w Jankach upalałem trochę przy długi okres czasu i tak zgotowałem olej w skrzyni, że wysprzęglik do końca nie wypchnął mi pedału i tak doj**ałem gazu na "półsprzęgle" że dymiło się przez kilka minut spod maski :decayed:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 15:15_________________________________________________Tak więc Nosfer daj namiar :naughty:

Opublikowano

Ja ostatnio na OS-ie w Jankach upalałem trochę przy długi okres czasu i tak zgotowałem olej w skrzyni, że wysprzęglik do końca nie wypchnął mi pedału i tak doj**ałem gazu na "półsprzęgle" że dymiło się przez kilka minut spod maski :decayed:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 15:15_________________________________________________Tak więc Nosfer daj namiar :naughty:

Reymonta 17 piastów/reguły :decayed:

Opublikowano

http://www.milanos.pl/vid-58797-Spisek-zarowkowy---nieznana-historia.html

... na naszym podwórku mamy procesory zaprogramowane na liczbę użyć (Radia Concert) to samo procesory w zegarach (Jagger) a w nowszych wersjach wycierające się koła zębate, napędy pomp olejowych i jeszcze kilka innych takich niespodzianek :(

Opublikowano

Niestety z przyczyn niezależnych muszę odwołać wyjazd. Mam zarezerwowany domek i tracę zaliczkę. Jak by ktoś chciał wyjechać w terminie od 23 do 30 Stycznia to termin się właśnie zwolnił. http://www.chalupkipodgiewontem.pl/domek_2.php

Opublikowano

w ostatni piątek zostawiłem pod tym adresem 1300zł :thumbdown: oleum, filtery, klimę nabijałem i 2 osłony przegubów zrobiłem

Opublikowano

w ostatni piątek zostawiłem pod tym adresem 1300zł :thumbdown: oleum, filtery, klimę nabijałem i 2 osłony przegubów zrobiłem

Lata temu tam robiłem, jak jeszcze mieszkałem w Piastowie i było ok, a jak teraz robią? Jest jeszcze Kuba, jak dla mnie wtedy jedyny łebski koleś tam?
Opublikowano

Ja na dzisiaj mam 1120zł :) (Olej, filtry, czyszczenie i nabicie klimy, kompresor klimy, czujnik ciśnienia w klimie, wymiana końcówek drążków) No i teraz sprzęgło, może jutro odbiorę. Zastanawiam się jak jebnąć samochód z ich parkingu niezauważonym :mysli:

[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 17:39_________________________________________________

Lata temu tam robiłem, jak jeszcze mieszkałem w Piastowie i było ok, a jak teraz robią? Jest jeszcze Kuba, jak dla mnie wtedy jedyny łebski koleś tam?

Mieli mały wysyp kilka lat temu.. Pojechałem do nich o powiedziałem Kubie, że lekko zaczynamy ich omijać. :gwizdanie:

Powiedział mi wtedy, ze już załatwili sprawę, wy***ali jakiegoś mechanika. Filipowski przekazał prowadzenie warsztatu jemu (jako wspólnika chyba) i Kuba teraz zajmuje się większością rzeczy, zatrudnili gośćia od elektroniki i zajmują się dodatkowo klimatyzacją.

Kuba dalej konkretny :good:

Opublikowano

Kuba jest, młodziak na stażu i gość od klimy. Starszego gościa, imienia nie pamiętam, już nie ma. Filipowski tylko jeździ po zaopatrzenie, u mnie byli w trzech miejscach po osłony bo w Q są 2mm mniejsze niż w ośce, był niezły ubaw jak co rusz przywozili za duże. Ale za to mają teraz za[pas na rok do ośki :>

Ja na dzisiaj mam 1120zł :) (Olej, filtry, czyszczenie i nabicie klimy, kompresor klimy, czujnik ciśnienia w klimie, wymiana końcówek drążków) No i teraz sprzęgło, może jutro odbiorę. Zastanawiam się jak walnąć samochód z ich parkingu niezauważonym :mysli:

[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 17:39_________________________________________________

Mieli mały wysyp kilka lat temu.. Pojechałem do nich o powiedziałem Kubie, że lekko zaczynamy ich omijać. :gwizdanie:

Powiedział mi wtedy, ze już załatwili sprawę, wy***ali jakiegoś mechanika. Filipowski przekazał prowadzenie warsztatu jemu (jako wspólnika chyba) i Kuba teraz zajmuje się większością rzeczy, zatrudnili gośćia od elektroniki i zajmują się dodatkowo klimatyzacją.

Kuba dalej konkretny :good:

Mi już dwa razy brakowało kasy, więc brałem auto jechałem do bankomatu w tesco i dopiero płaciłem, więc sposób na płacenie istnieje :polew:

Opublikowano

Nosfer a samo sprzegło drogie?? Tylko aby valeo nie zakładaj :bag:

Opublikowano

sprzeglo only sachs

Opublikowano

sprzeglo only sachs

LUK też daję rade :good:

Opublikowano

:shocked::blink: :blink:

Sporaśno :decayed:

Ogólnie byłem u tego Filipowskiego kiedyś , Norbi dał mi namiary.. zadowolony byłem z wymiany turbiny..ale nie do końca

Opublikowano

:shocked::blink: :blink:

Sporaśno :decayed:

Ogólnie byłem u tego Filipowskiego kiedyś , Norbi dał mi namiary.. zadowolony byłem z wymiany turbiny..ale nie do końca

Wychodzi jakieś 500zł części razem z serwisem klimy :gwizdanie: No to ladnie sobie liczą za kilka h roboty :hi:

Opublikowano

No nie mało :naughty:

Ciekawe ile wymiana sprzęgła :mysli:

Ja dałem za komplet z dwumasem 1500 zł + robota 200 zł :)

Opublikowano

siema, zaglądam tutaj po tak dłuuugiej przerwie a tutaj wszystko po staremu :)