Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ktoś szuka czarnego B7 avant s-line 3.0 tdi quattro

droooogi ale ładny :th:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5247535

Głowa boli,że autko z 2000 roku może kosztować tyle samo http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5119430

Byłaby zagwózdka...

Opublikowano

Jakbym stał przed takim wyborem to wybrałbym...... A6 3.0tdi :embarrassed:, po czipie chodziłby tak samo jak 4 przed a większy w środku (niestety w połowie moich wyjazdów A4 okazała się za mała)

Opublikowano

ktoś szuka czarnego B7 avant s-line 3.0 tdi quattro

droooogi ale ładny :th:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5247535

Głowa boli,że autko z 2000 roku może kosztować tyle samo http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5119430

Byłaby zagwózdka...

ten niebieski rs jest hm .... zajebiaszczy :kox: :kox:

Opublikowano

Ten niebieski RS jest przesadnie drogi i ma jakąś lewą kiere.

Ja wczoraj byłem oglądać tego w Wawie i się przejechać http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4330179 normlanie bosko było nie spodziewałem się że S4 a RS4 to taka kolosalna różnica a jest w super stanie i owiele tańsza od tej ,,zajebistej" niebieskiej

Opublikowano

Nie ma zadnej lewej kiery, takie tez pojawialy sie w RSach - wszystko zalezy od tego co zamowil sobie 1 wlasciciel.

Opublikowano

chodziło mi że rs w budzie B5 jest kox :gwizdanie: a ten co oglądałeś to chyba obok Przemka Kasi warsztatu w komisie stoi :gwizdanie:

Opublikowano

Tego nie wiem wiem że zapierdziela ostro, coś czuje że mój AVG chyba pujdzie w odstawke a pojaw się eska lub reska oczwyście podkręcona :kox::decayed:

Opublikowano

Tego nie wiem wiem że zapierdziela ostro, coś czuje że mój AVG chyba pujdzie w odstawke a pojaw się eska lub reska oczwyście podkręcona :kox::decayed:

Po co gadać ... DO DZIEŁA :th:

Ten niebieski RS jest przesadnie drogi i ma jakąś lewą kiere.

Przesadnie drogi czy ja wiem... stan prawie kolekcjonerski (31 tys. przebiegu ) :gwizdanie:

Opublikowano

Redżi może być? aVMiAa0.jpg

Opublikowano

Redżi może być? aVMiAa0.jpg

No źle Ci to nie wyszło :th: ..tylko pierwszy kubeczek od lewej wee no troche te fale na krawędzi zniweluj :wink4:

Myślałem ze wyjdzie ci znacznie gorzej :D:thumbup:

Opublikowano

nom ten z PCV :naughty: jeszcze się troszkę oszlifuje i obszyje materiałem i będzie ok :wink4:

szkoda tylko że to nie jest na słupku po lifcie :kwasny:

Opublikowano

nom ten z PCV :naughty: jeszcze się troszkę oszlifuje i obszyje materiałem i będzie ok :wink4:

szkoda tylko że to nie jest na słupku po lifcie :kwasny:

Eee czyli to wersja demo słupka pod budziki ? Bo coś mowiłeś na spocie ze do Ciebie nie wejdzie .. :)

Coś mi GG nie chodzi :wallbash:

Opublikowano

nie no to pełno sprawna wersja tylko mój plan był to obszyć jak ktoś chce pomalować lub toś w tym stylu to jest gotowy ;)

jak chcesz to do Ciebie będzie pasił :naughty:

Opublikowano

jak chcesz to do Ciebie będzie pasił :naughty:

Ja to moge na nim potestować mój aerograf :decayed: ..a budzików narazie nie potrzebuje..nie ma do czego ..beda mody w silniku to beda i dodatkowe budziki...narazie 6 mi styknie :wink4:

Opublikowano

no myślałem że go łykniesz :naughty: a tak to dalej będę się wściekał na te słupki przed liftem :wallbash: i kombinował jak go przypasić :mysli:

Opublikowano

no myślałem że go łykniesz :naughty: a tak to dalej będę się wściekał na te słupki przed liftem :wallbash: i kombinował jak go przypasić :mysli:

Daj do działu "sprzedam " :wink4: Mi to jak narazie zbędne :gwizdanie:

hał macz ? :decayed:

Opublikowano

hał macz ? :decayed:

a ja wiem :mysli: co łaska.... :naughty: ( nie mniej jak 100zeta) :polew: :polew:

Opublikowano

Pany, a wy wiedzieliście, że niektóre A4 z początku produkcji wychodziły z zawieszeniem od B4?? Dziś widziałem taki okaz. Jestem w krzoku. :blink:

Opublikowano

Pany, a wy wiedzieliście, że niektóre A4 z początku produkcji wychodziły z zawieszeniem od B4?? Dziś widziałem taki okaz. Jestem w krzoku. :blink:

Tego to ja nie wiedział :shocked: