spanky Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Wali mnie to .... Jaki jest sens dowalania kolejnych PS'ów i niutków skoro "woźnica" nie wie jak skręcać? Cały wkład "woźnicy" ogranicza się do wywalenia kasy na tuning i zręczne operowanie sprzęgłem i gazem w trakcie tzw. "killi"? Wielkie osiągnięcie, faktycznie .... :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
AndyN Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Manewry w sytuacjach awaryjnych, Panowie, a nie jedynie "mistrzowie prostej" .... Dojeba_łeś po maxie niech no się jeden zaloguje :gwizdanie: :gwizdanie: Wali mnie to .... Jaki jest sens dowalania kolejnych PS'ów i niutków skoro "woźnica" nie wie jak skręcać? Cały wkład "woźnicy" ogranicza się do wywalenia kasy na tuning i zręczne operowanie sprzęgłem i gazem w trakcie tzw. "killi"? Wielkie osiągnięcie, faktycznie .... No zgadzam się Kto jest chętny na naukę jazdy u Wróbla ? Ja! Plus moja Wielce Szanowna Małżonka (nie znoszę z nią jeździć gdy ja kieruję i vice versa wzajemnie nie wierzymy w swoje umiejętności jako kierowca. Katorga )
Nosfer Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Manewry w sytuacjach awaryjnych, Panowie, a nie jedynie "mistrzowie prostej" .... Dojeba_łeś po maxie niech no się jeden zaloguje :gwizdanie: :gwizdanie: Wali mnie to .... Jaki jest sens dowalania kolejnych PS'ów i niutków skoro "woźnica" nie wie jak skręcać? Cały wkład "woźnicy" ogranicza się do wywalenia kasy na tuning i zręczne operowanie sprzęgłem i gazem w trakcie tzw. "killi"? Wielkie osiągnięcie, faktycznie .... Zgadzam się w pełni.. :th: Ja! wink Plus moja Wielce Szanowna Małżonka (nie znoszę z nią jeździć gdy ja kieruję i vice versa wzajemnie nie wierzymy w swoje umiejętności jako kierowca. Katorga decayed) U mnie to samo, chociaż po latach jeżdzenia razem już się uspokoiła.. :ranting1: I dzięki Bogu :notworthy:
daniel95 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 ... a i mnie było bardzo miło zagościć na spociku (to mój pierwszy raz był ) a ile sie człowiek dowiedział przy okazji :th: no i kilka aut podejrzałem i nowe pomysłymam co w moim czarnym sedanie pozmieniać ale musze sie przyznać bez bicia że nie zapamietałem wszytskich imion, a tym bardziej kto jest kto będe nadrabiał na kolejnych spotach...
Reggi Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 http://moto.allegro.pl/item376831544_komplet_foteli_i_kanapa_audi_a4.html - to takie fotele jak Angeli ??
tomaszu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 A mi było bardzo miło znowu zagościć na spociku Mnie również było bardzo miło gościć na spociku. Chcesz o tym porozmawiać ? : odp winna być następująca "bardzo kur... jego mać chętnie" Nie!
Flyer Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 http://moto.allegro.pl/item376831544_komplet_foteli_i_kanapa_audi_a4.html - to takie fotele jak Angeli ?? Chyba tak.
angela Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 http://moto.allegro.pl/item376831544_komplet_foteli_i_kanapa_audi_a4.html - to takie fotele jak Angeli ?? Chyba tak. a wlasnie ze nie......ja mam inne
Kaśka Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 ... a i mnie było bardzo miło zagościć na spociku (to mój pierwszy raz był ) a ile sie człowiek dowiedział przy okazji :th: no i kilka aut podejrzałem i nowe pomysłymam co w moim czarnym sedanie pozmieniać ale musze sie przyznać bez bicia że nie zapamietałem wszytskich imion, a tym bardziej kto jest kto będe nadrabiał na kolejnych spotach... Nam też miło, gdy przyjeżdżają nowe osoby. Spokojnie, jak bedziesz systematycznie przyjeżdżał to się spokojnie nauczysz i zapamietasz wszystkich. :th:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2008, 10:27 _________________________________________________ http://moto.allegro.pl/item376831544_komplet_foteli_i_kanapa_audi_a4.html - to takie fotele jak Angeli ?? Chyba tak. a wlasnie ze nie......ja mam inne Potwierdzam, że inne, wczoraj sie im dokładnie przyjrzałam. :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 ... a i mnie było bardzo miło zagościć na spociku (to mój pierwszy raz był wink4) a ile sie człowiek dowiedział przy okazji thumbup1 no i kilka aut podejrzałem i nowe pomysłymam co w moim czarnym sedanie pozmieniać smileyale musze sie przyznać bez bicia że nie zapamietałem wszytskich imion, a tym bardziej kto jest kto decayed będe nadrabiał na kolejnych spotach... Reprezentant Kań wita kolegę - prawie sąsiada
Reggi Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 http://www.smog.pl/wideo/18732/kukurydza_prazona_falami_telefonow_komorkowych/ kiery robimy popcorn na spocie
daniel95 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 ... a i mnie było bardzo miło zagościć na spociku (to mój pierwszy raz był wink4) a ile sie człowiek dowiedział przy okazji thumbup1 no i kilka aut podejrzałem i nowe pomysłymam co w moim czarnym sedanie pozmieniać smileyale musze sie przyznać bez bicia że nie zapamietałem wszytskich imion, a tym bardziej kto jest kto decayed będe nadrabiał na kolejnych spotach... Reprezentant Kań wita kolegę - prawie sąsiada a witam witam, rozumiem że widzimy sie w nastepny wtorek, ze mną bedzie jescze niewielk reprezentacja Milanówka więc grono coraz większe [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2008, 13:25 _________________________________________________ http://www.smog.pl/wideo/18732/kukurydza_prazona_falami_telefonow_komorkowych/ kiery robimy popcorn na spocie niektórzy maja takie sprzęty DVD w autach, że taki popcorn by sie przydał do dobrego filmu :):)
Nosfer Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 ... a i mnie było bardzo miło zagościć na spociku (to mój pierwszy raz był wink4) a ile sie człowiek dowiedział przy okazji thumbup1 no i kilka aut podejrzałem i nowe pomysłymam co w moim czarnym sedanie pozmieniać smileyale musze sie przyznać bez bicia że nie zapamietałem wszytskich imion, a tym bardziej kto jest kto decayed będe nadrabiał na kolejnych spotach... Reprezentant Kań wita kolegę - prawie sąsiada a witam witam, rozumiem że widzimy sie w nastepny wtorek, ze mną bedzie jescze niewielk reprezentacja Milanówka więc grono coraz większe No tak, widzimy sie za tydzień, wczoraj mechanicy dali d*py i nie dojechałem
TOM77 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 ... a i mnie było bardzo miło zagościć na spociku (to mój pierwszy raz był wink4) a ile sie człowiek dowiedział przy okazji thumbup1 no i kilka aut podejrzałem i nowe pomysłymam co w moim czarnym sedanie pozmieniać smileyale musze sie przyznać bez bicia że nie zapamietałem wszytskich imion, a tym bardziej kto jest kto decayed będe nadrabiał na kolejnych spotach... Reprezentant Kań wita kolegę - prawie sąsiada a witam witam, rozumiem że widzimy sie w nastepny wtorek, ze mną bedzie jescze niewielk reprezentacja Milanówka więc grono coraz większe No tak, widzimy sie za tydzień, wczoraj mechanicy dali d*py i nie dojechałem No wiesz zmieniają kolor nadwozia, trochę to czasu musi kosztować, jak Ci go odstawią to go nie poznasz
Nosfer Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 ... a i mnie było bardzo miło zagościć na spociku (to mój pierwszy raz był wink4) a ile sie człowiek dowiedział przy okazji thumbup1 no i kilka aut podejrzałem i nowe pomysłymam co w moim czarnym sedanie pozmieniać smileyale musze sie przyznać bez bicia że nie zapamietałem wszytskich imion, a tym bardziej kto jest kto decayed będe nadrabiał na kolejnych spotach... Reprezentant Kań wita kolegę - prawie sąsiada a witam witam, rozumiem że widzimy sie w nastepny wtorek, ze mną bedzie jescze niewielk reprezentacja Milanówka więc grono coraz większe No tak, widzimy sie za tydzień, wczoraj mechanicy dali d*py i nie dojechałem No wiesz zmieniają kolor nadwozia, trochę to czasu musi kosztować, jak Ci go odstawią to go nie poznasz Taaaak, kolor nadwozia Razem z tabliczkami znamieniowymi i numerami Ale za to dzisiaj podstawią mi do pracy.. I to umytego :gwizdanie: Tylko pewnie wszystko w cenie robocizny będzie :polew:
Kaśka Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 http://www.vagtreffen.com/ Wrzuć to w imprezy motoryzacyjne, na pewno znajdzie sie paru chętnych.
Lukas Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Malik i jak tam hamowanie klocki jeszcze nie wylecialy bo u mnie o dziwo dziala Jak ktos bedzie chcial zmieniac klocki z tylu lub tarcze (mowa o B6 bo w B5 to juz inna technologia ) to zapraszam do mnie razem z Krzynkiem robimy to prawie za darmo
malik Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Malik i jak tam hamowanie klocki jeszcze nie wylecialy bo u mnie o dziwo dziala Nie wiem, ja jeżdżę bez hamowania Ale dzieki Panowie za fachową podmiankę Podobał mi się tekst wczoraj. Ja ubrany w rękawiczki warsztatowe, podekscytowany, czekam kiedy zaczniemy zmieniać te klocki: - No dobra chłopaki, co mam robić? - Odsuń się!
Rekomendowane odpowiedzi