Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a Ty znowu kolor włosów zmieniłaś ? :cool1: nieźle teraz jest :wink4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No Brynka zes se avatarka strzeliła :JC_fan:

Opublikowano

To co dziś Fort Wola?? no to lece

Opublikowano

Szykujecie się do spota? Bo ja tak. I jakoś tak dziwnie przed dzisiejszym spotem czuję motyle w brzuchu... :gwizdanie: :naughty:

tylko wiesz jak ten Twój indywidualny spocik wypada w restauracji to nie mów na głos że kelnerka Ci trawę przyniosła :tongue4: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 18:27 _________________________________________________Norbi wpadaj może będzie ta eSa w avancie :naughty:

Opublikowano

Szykujecie się do spota? Bo ja tak. I jakoś tak dziwnie przed dzisiejszym spotem czuję motyle w brzuchu... :gwizdanie: :naughty:

tylko wiesz jak ten Twój indywidualny spocik wypada w restauracji to nie mów na głos że kelnerka Ci trawę przyniosła :tongue4: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 18:27 _________________________________________________Norbi wpadaj może będzie ta eSa w avancie :naughty:

Jak będzie to dzwoń :cool1:
Opublikowano

oki :wink4:

Opublikowano

no byrnia kurcze jak modelka na photosie :cool1:

Opublikowano

witam,panowie to gdzie te spoty sie teraz odbywaja?fort czy ostrobramska?bo do fortu mam rzut beretem,a chetnie bym podjechal :hi:,autko mam drugi dzien a pytan za caly rok :mysli:.pozdrawiam[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 22:46 _________________________________________________

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t34022.0.html

Tym wątkiem chciałbym "odgrzać" pomysł kursu bezpiecznej jazdy na Bemowie. Co poniektórzy wiedzą co i kogo mam na myśli ...

Manewry w sytuacjach awaryjnych, Panowie, a nie jedynie "mistrzowie prostej" ....

moze masz na mysli jazdy u Wrobla?

Opublikowano

witam,panowie to gdzie te spoty sie teraz odbywaja?fort czy ostrobramska?bo do fortu mam rzut beretem,a chetnie bym podjechal :hi:,autko mam drugi dzien a pytan za caly rok :mysli:.pozdrawiam

Kolego czytaj to co jest w pierwszym poście i nie zadawaj pytań, które są bezsensu. W tym temacie licznik postów i tak nie działa. Pozdrawiam i zapraszam na spoty tam gdzie się spotykamy.

Brynieczka wyglądasz nieziemsko. :D:kox:

Opublikowano

brynia fotka :kox: na żywca pewnie jeszcze lepiej :wink4:

Opublikowano

A mi było bardzo miło znowu zagościć na spociku po 2 miesiącach bez prawka...poznałem nowych klubowiczów zresztą spoko klubowiczów no i na żywo zobaczyłem audiolke malika na 18-nastkach :th: coś czuje że jak będziesz sprzedawał to będe miał największą rozkminke w życiu... :kox::wink4:

Opublikowano

To co dziś Fort Wola?? no to lece

slepy nie jestem,a nie wiem o co ci chodzi z tym licznikiem postow,jakies premie sa za to w postaci nagrod rzaczowych,dzieki za wyczerpujaca odpowiedz[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 22:59 _________________________________________________

witam,panowie to gdzie te spoty sie teraz odbywaja?fort czy ostrobramska?bo do fortu mam rzut beretem,a chetnie bym podjechal :hi:,autko mam drugi dzien a pytan za caly rok :mysli:.pozdrawiam

Kolego czytaj to co jest w pierwszym poście i nie zadawaj pytań, które są bezsensu. W tym temacie licznik postów i tak nie działa. Pozdrawiam i zapraszam na spoty tam gdzie się spotykamy.

ps.jak ktos kulturalnie zadaje pytanie to oczekuje takiej odpowiedzi,a jezeli w pierwszym poscie jest PROMENADA a kilka postow wyzej kolega pisze FORT WOLA to nie uwazam aby moje pytanie bylo bez sensu

Opublikowano

A mi było bardzo miło znowu zagościć na spociku

Mnie również było bardzo miło gościć na spociku. :naughty:

Opublikowano

[/size]_________________________________________________

ps.jak ktos kulturalnie zadaje pytanie to oczekuje takiej odpowiedzi,a jezeli w pierwszym poscie jest PROMENADA a kilka postow wyzej kolega pisze FORT WOLA to nie uwazam aby moje pytanie bylo bez sensu

Kolego to, że niektórzy sobie żartują to jest fakt, ale zapamietaj, że informacja o tym gdzie odbywają się spoty jest zawsze w pierwszym poście.

Opublikowano

dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz.

Opublikowano

Chcesz o tym porozmawiać ? : :cool1::naughty:

Opublikowano

Chcesz o tym porozmawiać ? : :cool1::naughty:

odp winna być następująca "bardzo kur... jego mać chętnie" :naughty::polew:

Opublikowano

Nudzi mi sie ...i tak sobie myśle...wiem że to dziwne ale ....popracował bym :embarrassed::decayed:

Opublikowano

Manewry w sytuacjach awaryjnych, Panowie, a nie jedynie "mistrzowie prostej" ....

Dojeba_łeś po maxie :kox: niech no się jeden zaloguje :gwizdanie: :gwizdanie:

Wali mnie to .... :polew:

Jaki jest sens dowalania kolejnych PS'ów i niutków skoro "woźnica" nie wie jak skręcać?

Cały wkład "woźnicy" ogranicza się do wywalenia kasy na tuning i zręczne operowanie sprzęgłem i gazem w trakcie tzw. "killi"? Wielkie osiągnięcie, faktycznie .... :naughty:

Opublikowano

Dojeba_łeś po maxie :kox: niech no się jeden zaloguje :gwizdanie: :gwizdanie:

Wali mnie to .... :polew:

Jaki jest sens dowalania kolejnych PS'ów i niutków skoro "woźnica" nie wie jak skręcać?

Cały wkład "woźnicy" ogranicza się do wywalenia kasy na tuning i zręczne operowanie sprzęgłem i gazem w trakcie tzw. "killi"? Wielkie osiągnięcie, faktycznie .... :naughty:

No zgadzam się :wink4:

Kto jest chętny na naukę jazdy u Wróbla ? :kox: