Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Malik ale widzialem ze bacznie obserwowales nasze poczynania takze nastepnym razem bede patrzyl Ci na rece jak sam zmieniasz klocki :tongue4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a z przodu zmieniacie? bo nadchodzi u mnie czas zmiany

Opublikowano

Przodu jeszcze w duecie nie robilismy ale przod jest latwiejszy niz tyl bo nie trzeba wkrecac tloczka :cool1:

Opublikowano

Przodu jeszcze w duecie nie robilismy ale przod jest latwiejszy niz tyl bo nie trzeba wkrecac tloczka :cool1:

To ja ... pranie tapicerki zamawiam :decayed:

No,co???!!!

Jak klocki zmieniacie, to se z praniem tapicerki nie poradzicie :kox:

Opublikowano

To ja ... pranie tapicerki zamawiam :decayed:

No,co???!!!

Jak klocki zmieniacie, to se z praniem tapicerki nie poradzicie :kox:

Chłopaki zaczynają od tyłu więc się Wiciu zastanów bo ja wypiorą Ci tapicerę to będziesz miał traumę do końca życia :kox:

Opublikowano

To ile krówek będzie kosztowała ta "prawie darmowa" wymiana klocków, i dlaczego wychodzi drożej niż w aso :polew:

Chyba że gdzieś w necie jest foto manual jak to zrobić (i do wymiany postojówek w bi bo mi już obydwie padły), bo ja jestem w tych sprawach lajkonikiem :wink4: (wiem leń jestem i nie chce mi się poszukać)

Opublikowano

damy radę :kox:

nie no Malik przecież szlifował klocki :gwizdanie:

Opublikowano

To ile krówek będzie kosztowała ta "prawie darmowa" wymiana klocków, i dlaczego wychodzi drożej niż w aso :polew:

krówek to jedną 3/4 bo Lukas nie pije to ja mówię tylko to co dla mnie :polew: i jakie drożej niż w aso :gwizdanie:

Opublikowano

krzyniek a ty wiesz ile kosztuje paczka Pawełków ? :decayed: no i jeszcze musimy wynajac podnosnik u Przemka ale on to 12 zł za godzine takze spoko :JC_fan:

Opublikowano

no właśnie zapomniałem o pawełkach :gwizdanie: ale w godzinę to my z pięć aut zrobimy (pamiętasz "bo to nie nasze" :polew:)

Opublikowano

i jeszcze "Malik a bedziesz jeszcze to kiedys odkrecał ?" :naughty:

Opublikowano

Podobał mi się tekst wczoraj. Ja ubrany w rękawiczki warsztatowe, podekscytowany, czekam kiedy zaczniemy zmieniać te klocki:

- No dobra chłopaki, co mam robić?

- Odsuń się!

:polew:

Dbają o Twoje bezpieczeństwo :decayed::naughty:

Opublikowano

i jeszcze "Malik a bedziesz jeszcze to kiedys odkrecał ?" :naughty:

nom :kox:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2008, 07:01 _________________________________________________ragga zobacz gdzie można jeszcze zamontować zegar :gwizdanie:

aV6nmmA.jpg

Opublikowano

No super miejsce dla budzika :travolta: A Ty co porzuciłeś prace nad zegarami ? :tongue4:

Opublikowano

ale musze sie przyznać bez bicia że nie zapamietałem wszytskich imion, a tym bardziej kto jest kto :decayed: będe nadrabiał na kolejnych spotach...

spokojnie - ja do tej pory nie znam wszystkich a juz pare spotów zaliczyłem :decayed:

Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5104782 - szkoda tych carbonów co były w tej S4 :sick3:

Zbesztać tak środek ... :piroman:

Ale co się stało bo nie trybie ? :rolleyes:

koleś pomalował w środku dekory na zółto :sick3:

Ktoś ma ochote na S4 B6 za 49 tys. :naughty: - http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5398498