Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wali mnie to .... :polew:

Jaki jest sens dowalania kolejnych PS'ów i niutków skoro "woźnica" nie wie jak skręcać?

Cały wkład "woźnicy" ogranicza się do wywalenia kasy na tuning i zręczne operowanie sprzęgłem i gazem w trakcie tzw. "killi"? Wielkie osiągnięcie, faktycznie .... :naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew:

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Manewry w sytuacjach awaryjnych, Panowie, a nie jedynie "mistrzowie prostej" ....

Dojeba_łeś po maxie :kox: niech no się jeden zaloguje :gwizdanie: :gwizdanie:

Jaki jest sens dowalania kolejnych PS'ów i niutków skoro "woźnica" nie wie jak skręcać?

Cały wkład "woźnicy" ogranicza się do wywalenia kasy na tuning i zręczne operowanie sprzęgłem i gazem w trakcie tzw. "killi"? Wielkie osiągnięcie, faktycznie .... :naughty:

No zgadzam się :wink4:

Kto jest chętny na naukę jazdy u Wróbla ? :kox:

Ja! ;) Plus moja Wielce Szanowna Małżonka (nie znoszę z nią jeździć gdy ja kieruję i vice versa :polew: wzajemnie nie wierzymy w swoje umiejętności jako kierowca. Katorga :decayed:)

Opublikowano

Manewry w sytuacjach awaryjnych, Panowie, a nie jedynie "mistrzowie prostej" ....

Dojeba_łeś po maxie :kox: niech no się jeden zaloguje :gwizdanie: :gwizdanie:

Zgadzam się w pełni.. :th: :kox:

Ja! wink Plus moja Wielce Szanowna Małżonka (nie znoszę z nią jeździć gdy ja kieruję i vice versa wzajemnie nie wierzymy w swoje umiejętności jako kierowca. Katorga decayed)

U mnie to samo, chociaż po latach jeżdzenia razem już się uspokoiła.. :wallbash::ranting1:

I dzięki Bogu :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

... a i mnie było bardzo miło zagościć na spociku (to mój pierwszy raz był :wink4:) a ile sie człowiek dowiedział przy okazji :th: no i kilka aut podejrzałem i nowe pomysłymam co w moim czarnym sedanie pozmieniać :)

ale musze sie przyznać bez bicia że nie zapamietałem wszytskich imion, a tym bardziej kto jest kto :decayed: będe nadrabiał na kolejnych spotach...

Opublikowano

A mi było bardzo miło znowu zagościć na spociku

Mnie również było bardzo miło gościć na spociku. :naughty:

Chcesz o tym porozmawiać ? : :cool1::naughty:

odp winna być następująca "bardzo kur... jego mać chętnie" :naughty::polew:

Nie! :decayed:

Opublikowano

... a i mnie było bardzo miło zagościć na spociku (to mój pierwszy raz był :wink4:) a ile sie człowiek dowiedział przy okazji :th: no i kilka aut podejrzałem i nowe pomysłymam co w moim czarnym sedanie pozmieniać :)

ale musze sie przyznać bez bicia że nie zapamietałem wszytskich imion, a tym bardziej kto jest kto :decayed: będe nadrabiał na kolejnych spotach...

Nam też miło, gdy przyjeżdżają nowe osoby. :) Spokojnie, jak bedziesz systematycznie przyjeżdżał to się spokojnie nauczysz i zapamietasz wszystkich. :th:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2008, 10:27 _________________________________________________

a wlasnie ze nie......ja mam inne :)

Potwierdzam, że inne, wczoraj sie im dokładnie przyjrzałam. :gwizdanie:

Opublikowano
... a i mnie było bardzo miło zagościć na spociku (to mój pierwszy raz był wink4) a ile sie człowiek dowiedział przy okazji thumbup1 no i kilka aut podejrzałem i nowe pomysłymam co w moim czarnym sedanie pozmieniać smiley

ale musze sie przyznać bez bicia że nie zapamietałem wszytskich imion, a tym bardziej kto jest kto decayed będe nadrabiał na kolejnych spotach...

Reprezentant Kań wita kolegę - prawie sąsiada :naughty:

Opublikowano
... a i mnie było bardzo miło zagościć na spociku (to mój pierwszy raz był wink4) a ile sie człowiek dowiedział przy okazji thumbup1 no i kilka aut podejrzałem i nowe pomysłymam co w moim czarnym sedanie pozmieniać smiley

ale musze sie przyznać bez bicia że nie zapamietałem wszytskich imion, a tym bardziej kto jest kto decayed będe nadrabiał na kolejnych spotach...

a witam witam, rozumiem że widzimy sie w nastepny wtorek, ze mną bedzie jescze niewielk reprezentacja Milanówka więc grono coraz większe :)

[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2008, 13:25 _________________________________________________

niektórzy maja takie sprzęty DVD w autach, że taki popcorn by sie przydał do dobrego filmu :):):):):)

Opublikowano

a witam witam, rozumiem że widzimy sie w nastepny wtorek, ze mną bedzie jescze niewielk reprezentacja Milanówka więc grono coraz większe :)

No tak, widzimy sie za tydzień, wczoraj mechanicy dali d*py :baseball::bicz2: i nie dojechałem :confused4:

Opublikowano

No tak, widzimy sie za tydzień, wczoraj mechanicy dali d*py :baseball::bicz2: i nie dojechałem :confused4:

No wiesz zmieniają kolor nadwozia, trochę to czasu musi kosztować, jak Ci go odstawią to go nie poznasz :polew:

Opublikowano

No wiesz zmieniają kolor nadwozia, trochę to czasu musi kosztować, jak Ci go odstawią to go nie poznasz :polew:

Taaaak, kolor nadwozia :P Razem z tabliczkami znamieniowymi i numerami :evil:

Ale za to dzisiaj podstawią mi do pracy.. I to umytego :gwizdanie: Tylko pewnie wszystko w cenie robocizny będzie :polew: :polew:

Opublikowano
Opublikowano

Wrzuć to w imprezy motoryzacyjne, na pewno znajdzie sie paru chętnych. :)

Opublikowano

Malik i jak tam hamowanie klocki jeszcze nie wylecialy bo u mnie o dziwo dziala :banan2::JC_fan:

Jak ktos bedzie chcial zmieniac klocki z tylu lub tarcze (mowa o B6 bo w B5 to juz inna technologia :decayed:) to zapraszam do mnie razem z Krzynkiem robimy to prawie za darmo :lol1:

Opublikowano

prawie :naughty::JC_fan:

Opublikowano

Malik i jak tam hamowanie klocki jeszcze nie wylecialy bo u mnie o dziwo dziala :banan2::JC_fan:

Nie wiem, ja jeżdżę bez hamowania :tongue4: Ale dzieki Panowie za fachową podmiankę :notworthy:

Podobał mi się tekst wczoraj. Ja ubrany w rękawiczki warsztatowe, podekscytowany, czekam kiedy zaczniemy zmieniać te klocki:

- No dobra chłopaki, co mam robić?

- Odsuń się!

:polew: