Opublikowano 16 Czerwca 200818 l i wiadro bimbru ... zebys mogl maczac krakersy ..... :laghing2 tak sobie dorabiasz po godzinach ? a co ... to juz nie bedziesz moim kolega czy podniebienie masz za delikatne [czyt.ciotowate].... :laghing2:
Opublikowano 16 Czerwca 200818 l i wiadro bimbru ... zebys mogl maczac krakersy ..... :laghing2 tak sobie dorabiasz po godzinach ? a co ... to juz nie bedziesz moim kolega czy podniebienie masz za delikatne [czyt.ciotowate].... :laghing2: stary zedź na ziemię kiedy ja byłem twoim kolegą ? :gwizdanie:
Opublikowano 16 Czerwca 200818 l stary zedź na ziemię kiedy ja byłem twoim kolegą ? :gwizdanie: Widzę, że jednak Was coś łączy ... to musi być to "coś"
Opublikowano 16 Czerwca 200818 l stary zedź na ziemię kiedy ja byłem twoim kolegą ? :gwizdanie: mam Cie .... to jednak ciotowate podniebienie ....
Opublikowano 16 Czerwca 200818 l stary zedź na ziemię kiedy ja byłem twoim kolegą ? :gwizdanie: mam Cie .... to jednak ciotowate podniebienie .... hyhy j**any
Opublikowano 16 Czerwca 200818 l stary zedź na ziemię kiedy ja byłem twoim kolegą ? :gwizdanie: mam Cie .... to jednak ciotowate podniebienie .... hyhy j**any
Opublikowano 16 Czerwca 200818 l Słuchajcie czy możecie mi pomoc ? Przyjeżdża do mnie ziomek z Brazylii i chciałbym pokazać mu jak się bawią kozacy w Wawie. Możecie utwierdzić mnie w wyborze fajnych miejsc do zjedzenia czegoś a potem uderzenia na balety? Od razu uprzedzę Witusia i Spankusia, że Sofia nie wchodzi w grę... :gwizdanie:
Opublikowano 16 Czerwca 200818 l Słuchajcie czy możecie mi pomoc ? Przyjeżdża do mnie ziomek z Brazylii i chciałbym pokazać mu jak się bawią kozacy w Wawie. Możecie utwierdzić mnie w wyborze fajnych miejsc do zjedzenia czegoś a potem uderzenia na balety? Od razu uprzedzę Witusia i Spankusia, że Sofia nie wchodzi w grę... :gwizdanie: To jeszcze powiedz ile masz do wydania...
Opublikowano 16 Czerwca 200818 l Słuchajcie czy możecie mi pomoc ? Przyjeżdża do mnie ziomek z Brazylii i chciałbym pokazać mu jak się bawią kozacy w Wawie. Możecie utwierdzić mnie w wyborze fajnych miejsc do zjedzenia czegoś a potem uderzenia na balety? Od razu uprzedzę Witusia i Spankusia, że Sofia nie wchodzi w grę... :gwizdanie: Proponuje grilla u Ciebie :polew: hyhy
Opublikowano 16 Czerwca 200818 l Brak mi slow, V10 , osiagi http://microsites.audi.co.uk/microsites/RS6/index.html#/content/performance/2/ Poklikajcie.
Opublikowano 16 Czerwca 200818 l To jeszcze powiedz ile masz do wydania... Pewnie 50 zł Słuchajcie czy możecie mi pomoc ? Przyjeżdża do mnie ziomek z Brazylii i chciałbym pokazać mu jak się bawią kozacy w Wawie. Możecie utwierdzić mnie w wyborze fajnych miejsc do zjedzenia czegoś a potem uderzenia na balety? Od razu uprzedzę Witusia i Spankusia, że Sofia nie wchodzi w grę... :gwizdanie: To jeszcze powiedz ile masz do wydania... budżet studencko-zarobkowy :gwizdanie:
Opublikowano 16 Czerwca 200818 l Dzięki chłopaki za super rady :th: :th: A na poważnie ? Luzackie miejsca w stolicy warte zobaczenia a nie same zamki i starówki... Na bank MPW...co jeszcze?
Opublikowano 16 Czerwca 200818 l Po prostu w dzień ciekawe miejsca - ale naprawdę ciekawe - wieczorem żarcie i balety....przeciez to oczywiste :gwizdanie:
Opublikowano 16 Czerwca 200818 l Po prostu w dzień ciekawe miejsca - ale naprawdę ciekawe - wieczorem żarcie i balety....przeciez to oczywiste :gwizdanie: Przyjedź do mnie na Pragę wieczorem - przejdziesz się z nim po Brzeskiej, BIałostockiej, Szwedzkiej i na pewno będziecie mieli sporo wrażeń