Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ty adas nie masz quattro :razz: ale ladnie sypie :twisted:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i czym wy się chwalicie oponami zimowymi.....ja też mam zimowe....tylko w piwnicy :oops: nie mam czasu ich założyć ale myślę że do kwietnia to zdąże :mrgreen:

Opublikowano

a w radiu wlasnie pozdrawiali wszystkich co maja letnie opony i zyczyli im plytkich rowow :mrgreen:

Opublikowano

Chłopaki co ze zdjęciami ? Robimy...?Mało czasu zostało..zima idzie trza będzie zmianiać już fele na zimówki..może ktoś ma jakiś dobry aparat lub może pożyczyć na sesje..np w ten weekend można się jakoś umówić..możemy najpier zacząć na jakimś parkingu np. Arkadia potem pojechać na jakiś most..chłopaki szybka mobilizacja..

Opublikowano

moje auto w czesciach wiec ten weekend odpada ;(

Opublikowano

a co się stało ? tuning u Platiego ?:>

Opublikowano

Plati nie ma zaplecza ;) W wegrowie stoi. Turbo i kolektor wyjete. Byl zamiar likwidacji wyciekow oleju. Okazalo sie ze kolektor pekniety, a w turbo puszcza olej spod podkładki - stad to kopcenie. Jutro jedzie to do czarodzieja ktory wszystko ladnie pospawa, wymieni sie podkladki pod srubami i red tornado dostanie skrzydel jak to sie zalozy :) Przy okazji dowiedzialem sie ze moje turbo jest w za***istym stanie ;) A GS mowil ze do wyrzucenia :lol:

Opublikowano
Chłopaki co ze zdjęciami ? Robimy...?Mało czasu zostało..zima idzie trza będzie zmianiać już fele na zimówki..może ktoś ma jakiś dobry aparat lub może pożyczyć na sesje..np w ten weekend można się jakoś umówić..możemy najpier zacząć na jakimś parkingu np. Arkadia potem pojechać na jakiś most..chłopaki szybka mobilizacja..

zima już przyszła to i fele już zmienione .... :twisted:

Opublikowano

chyba trzeba bedzie poczekac do wiosny z fotkami albo robimy na zimowkach co za problem

Opublikowano

na zimówkach mój wygląda jak paździoch :) U Kunio widze że temat mody w red tornado cdn. :) ..zastanawiałeś się może nad FMIC ? :grin: ...dopiero by była rakieta :razz:

Opublikowano
na zimówkach mój wygląda jak paździoch

adaś w takim razie czakamy bo w zimie to i tak bedzie nam ciezko zebrac tylu chetnych do grupowego foto

Opublikowano

to zrobimy sobie grupowe np z 3-4 autami i będzie gites..

Opublikowano
U Kunio widze że temat mody w red tornado cdn. :) ..zastanawiałeś się może nad FMIC ? :grin: ...dopiero by była rakieta :razz:

najpierw wydech robimy z pozkiem :D

Opublikowano

Adamoo ja też chciałe, foty jeszcze teraz pstryknąć. Kto pisałby się na przyszły tydzień ??

Opublikowano

Przepraszam szanowne grono a pazdziochy B5 tez wchodza w gre :lol:

Opublikowano

OK moga wchodzic w gre... ale tylko umyte :P

Opublikowano

to chyba bedzie jakies grupowe mycie bo przy dzisiejszej aurze to moze byc ciezko miec czyste auta :razz:

Opublikowano

Wszyscy sie pospali. ze taka cisza????

Opublikowano

zimno, snieg pada, letarg...