Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poziu to może na rozpoczęcie sezonu przyjedziesz na spota .... byś się czasami pokazał :naughty:

A może tak byś wybrał się na zlocik do Bukowiny ? :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Lucas do czorta :decayed: zmień kuźwa na Arkadie bo nas L4 wykończą ... pozatym jak musze Pixiego wkońcu dorwać bo ma coś dla mnie - co nie Adaś ? ;)

Adaś , dzwoniłem dziś do Lukiego zmieni na promkę lada dzień ... tak zgadza się już wożę to z 3/4 tygodnie :wink: dla Ciebie (dobrze że mam avanta :grin: ).

---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ----------

Kapcie przenosicie się do Arkadii ? :naughty:

Poziu to może na rozpoczęcie sezonu przyjedziesz na spota .... byś się czasami pokazał :naughty:

Pixi chyba chciałes powiedzieć żeby zamienił na arkadie nie na promkę :grin:

Dobra już, dobra ...pomyliłem się :doh:

---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ----------

A może tak byś wybrał się na zlocik do Bukowiny ? :naughty:

:banan: i to jest dobry pomysł ... tylko moja córa ma w podobnym czasie mistrzostwa świata ( i muszę ogarnąć dowóz i powrót jej , bo rodzice nie chcą wynająć autokaru żeby cała drużyna pojechała z instruktorką i opiekunkami ) .... modlę się żeby w tym roku termin B.T. nie był w tym samym czasie co M.Ś. (bo obiecuje sobie już kilka razy , że pojadę się nachlać z Wami )

Opublikowano
Opublikowano
:decayed: ach to górskie powietrze :decayed:
Opublikowano

z %?

Opublikowano

a gdzie górski śnieg ?? ;)

Opublikowano

Moze dzis wieczorem jakies spotkanie?

---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 15:55 ----------

To chyba jednak nie najlepszy pomysl, strasznie dzis wieje :kwasny:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
norbi pijesz dzisiaj?

Jak codzień, ale tak do siedemnasty dzień w dzień jestem świerzuśki :decayed:

Chłopy chtóren chętny do zabrania ode mnie myjki wysokociśnieniowej Black&Decker bo mnie wkurwiła.

W lancy jębneła jakaś uszczelka i po łapie cienkie przy myciu afta.

Opublikowano

jaki ten B&D?

Opublikowano
jaki ten B&D?

Jakiś tam najprostszy model, ale ma pojemnik czy tam pseudopianownice , turbolance (obrotową) i lance do mycia tarasów.

---------- Post dopisany at 10:11 ---------- Poprzedni post napisany at 08:57 ----------

Znalazłem na alledrogo, to ten model MYJKA Ciśnieniowa PW1400K-TRA Black&Decker (2740181157) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Zawsze chodziły słuchy że jak kupować ori graty to w ASO skoda bo taniej. Dzwonie dzisiaj do audi po uszczelkę i pan mi mówi cene 5.5 ale ma tylko jedną. więc zadzwoniłem do aso skody które jest obok i ta sama uszczelka 6zł i też ma jedną.

Nie chciał zanieść do audi :kwasny:

Opublikowano

a bo ta uszczelka nie była do audi tylko do skody, a "przypadkiem" pasuje do audi :wink: takie tłumaczenie w róznicy cen usłyszałem w salonie skody na moich terenach :grin: a co za uszczelka?

Opublikowano
:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:
Opublikowano
:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

co tam dobrego sączysz?

Opublikowano

jabłuszko :decayed:

Opublikowano

"Zakazany owoc":grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
a bo ta uszczelka nie była do audi tylko do skody, a "przypadkiem" pasuje do audi :wink: takie tłumaczenie w róznicy cen usłyszałem w salonie skody na moich terenach :grin: a co za uszczelka?

Podałem numer i koleś powiedział do czego jest ta uszczelka ( chodziło o uszczelki od pompek do sprysków). Nie mówiłem że potrzebuje do audi

Opublikowano

Panowie, kto z Was byłby w stanie na spocie zrobić mi logi statyczne i dynamiczne ? Nigdy nie było nic sprawdzane na kompie, chciałbym mieć świadomość jak wyglądają parametry silnika.. Jak by co kabelek mam, nigdy nie podłączany:P