Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To może się jakoś ustawimy jak ruszasz z Ursusa? :cool1:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak wyżej

Opublikowano

Ja tez z Ursusa jadę więc teżmoze się ktoś zabrać ze mną [br]Dopisany: 08 Lipiec 2008, 13:50 _________________________________________________a może Pruszków, Piastów i Ursus - umówimy sie ok 18.30 przy Lidlu i pojedziemy razem kolumna ?

Masz na myśli tego Lidla w Ursusie tak?

Ja chętnie zaprosił bym jeszcze kolege Norbiego :) bo wiem że on też jest z pobliskich rewirów :kox:

Opublikowano

to ja już widzę tą jazdę kolumną :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Norbi przodem, a reszt go goni :)

Opublikowano

Norbi nie zmienia biegów - reszta dalej się rozpędza :)

Tym razem ja się nie załapię na wspólną podróż, ale za tydzień możemy razem pojechać..

(jak się zgramy w czasie to dolecę was na Al. St. Zjednocz.. :rolleyes: )

Opublikowano

dokładnie, oby nie tak jak ostatnio się ganiali :kwasny:

Opublikowano

Ta ja już widziałem jak kolega A3 jeździ ładnie w kolumnie...szczerze wszystkim odradzam :gwizdanie:

Opublikowano

KTOOOO MNIIIEEE ZAAAAABIEEEERZEEEE NAAAA SPOOOOTAAAAAA :decayed:

Nie mam samochodu, niestety ;(

Opublikowano

Poziu czemu taki jesteś :wink4: mówiłem dlaczego wtedy tak jechałem i obiecałem coś...

To jak ustawiamy się??

Opublikowano

Skąd?

Opublikowano

Skąd?

O qrde, naprawdę :?: :?: :!: :!:

Kwestia dogadania, okolice Silverscreenu na Puławskiej? Gdzieś indziej? Jestem elastyczny ;)

==============

Coś się forum sypie czy ktoś grzebał w tym wątku?: http://www.a4-klub.pl/smf/a6_c5_intercooler_25tdi_jakie_ma_wymiary-t36980.0.html Jeszcze przed chwilą widziałem tam jakieś posty :shocked:

Opublikowano

Poziu czemu taki jesteś :wink4: mówiłem dlaczego wtedy tak jechałem i obiecałem coś...

nie chce odpowiadać za Pozia ale coś mi się wydaje że on wychodzi z założenia jak mój były instruktor od nauki jazdy "u mnie można przyświrować tylko raz"

Opublikowano

nie chce odpowiadać za Pozia ale coś mi się wydaje że on wychodzi z założenia jak mój były instruktor od nauki jazdy "u mnie można przyświrować tylko raz"

Ładnie kolega musiał szaleć :decayed: Ale napewno A3 się zrekompensuje :good: Tylko na wszelki wypadek jeśli będziemy jechać za tydzień to ja zamykam kolumnę / a może lepiej gdzieś z przodu :kox: :kox:

Opublikowano

Bo się zrekompensuje :wink4: , a takie myślenie jak miał instruktor to z deczka troche błędne myślenie... :gwizdanie:

A co z tą dzisiejszą ustawką?, bo coś temat ucichł :tongue4:

Opublikowano

O qrde, naprawdę :?: :?: :!: :!:

Kwestia dogadania, okolice Silverscreenu na Puławskiej? Gdzieś indziej? Jestem elastyczny

Pasuje :decayed:. Wyslij mi na pw swoj mobile. Bede dryndal jak bede w poblizu. Tak circa about 18:30.

Opublikowano

W razie jak by co ja 18.30 jestem pod Lidlem w Ursusie (przy alejach Jerozolimskich)

Opublikowano

Coś się forum sypie czy ktoś grzebał w tym wątku?: http://www.a4-klub.pl/smf/a6_c5_intercooler_25tdi_jakie_ma_wymiary-t36980.0.html Jeszcze przed chwilą widziałem tam jakieś posty :shocked:

chyba ci się potentegowało, bo założyłeś dwa identyczne tematy w 2 różnych działach :naughty:

Opublikowano

W razie jak by co ja 18.30 jestem pod Lidlem w Ursusie (przy alejach Jerozolimskich)

W takim razie jesteśmy umówieni ja też będe o 18:30 :> . Ja mam czarną B5 w sedaniku tak dla identyfikacji :wink4:

Opublikowano

info dla wszystkich, nie będę dzisiaj ( muszę zapisać się na egzamin na prawo jazdy :confused4: ) i nie zrobie legalizacji gaśnic, ale za tydzień obiecuję :kox: