Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podjade , spuszcze lomot [podobno przyjezdzaja na spoty jakies dwa lamusy :decayed:], wypije kawke z nowego kubka ,przylepie wlepke na moj super bolid i pojade do domu ... dumny ze spelnionego obowiazku :polew:

Podjedziesz, spuścimy Tobie (albo ja albo poziek - będziesz miał wybór) wpierd..., wypijemy po tym kawkę z Twojego kubka, przylepimy naklejkę na przednią szybę tego paździocha i pojedziesz do domu ... a my będziemy dumni ze spełnionego obowiązku :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

p.s a juz wiem ... wstyd dostac od goscia w okularach .... ale pomysl :mysli: .... jeszcze wiekszy wstyd dostac od goscia ktory nie dowidzi bez tych okularów .... :nabijasie

Ty pseudoitelygencie przecież napisałem: załóż soczewki :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Co za gejzer intelektu z ciebie...leszczu :kox::polew:

:doh1: nie wiem kto tutaj czego nie zrozumial ...

wiec wyjasnie ... ja nie potrzebuje dobrze widziec zebys dostal lomot .... :polew: [prosciej sie nie da :kox:]

[problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego to nie jedyna Twoja wada :naughty: a o inteligencji to mozesz jedynie pomarzyc :polew:]

Opublikowano

wiec wyjasnie ... ja nie potrzebuje dobrze widziec zebys dostal lomot .... :polew: [prosciej sie nie da :kox:]

Ciągle gadasz o tym spuszczeniu łomotu ... jeżeli to ma być takie samo wykonanie jak w przypadku tych kolesi co to ich do mnie tu wysyłałeś to jedyne co mi pozostanie to głośny śmiech :nabijasie::radocha:

Ciekawe czy umiesz tak szybko uciekać jak te cieniasy co do mnie podsyłałeś, bo oni mają chyba wytrenowany szybki bieg :polew:

Opublikowano

ja nie potrzebuje dobrze widziec zebys dostal lomot

pamięć już ci siada chłopcze bo w Wiśle dostałeś strzała ale miałeś ze strachu chyba zaparowane gogle...więc tym razem doradzam ci, żeby były wyrównane siły, żebyś zaopatrzył się w soczewki...żebyś potem nie płakał, że miałem przewagę bo cos tam, cos tam :polew::naughty:

Opublikowano

Ciągle gadasz o tym spuszczeniu łomotu ... jeżeli to ma być takie samo wykonanie jak w przypadku tych kolesi co to ich do mnie tu wysyłałeś to jedyne co mi pozostanie to głośny śmiech :nabijasie::radocha:

Ciekawe czy umiesz tak szybko uciekać jak te cieniasy co do mnie podsyłałeś, bo oni mają chyba wytrenowany szybki bieg :polew:

gdybym mial zawracac sobie glowe takimi leszczami to bym nie mial na nic czasu .... [poporstu mi go szkoda :naughty:]

pamięć już ci siada chłopcze bo w Wiśle dostałeś strzała ale miałeś ze strachu chyba zaparowane gogle...więc tym razem doradzam ci, żeby były wyrównane siły, żebyś zaopatrzył się w soczewki...żebyś potem nie płakał, że miałem przewagę bo cos tam, cos tam :polew::naughty:

balem sie ze nie trafisz ... moglo by sie to zle odbic na Twojej psychice ... [znowu niepowodzenie :polew:]

jak Ty bijesz [to chyba za duze słowo-bardziej pasuje masujesz] to sie ludzie smieja .... ja tez sie smialem ... nie pamietasz ??? ... :naughty:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jak Ty bijesz [to chyba za duze słowo-bardziej pasuje masujesz] to sie ludzie smieja .... ja tez sie smialem ... nie pamietasz ??? ... :naughty

Grunt że miałeś wtedy na sobie pampersa... :kox::polew:

Opublikowano

pamietaj zebys we wtorek zawiazal mocno buty ....

a ty wąski załóż soczewki bo z zasady nie klepie okularników :polew::naughty:

powiedz tylko słowo a zdejme ... tylko nie wiem w czym Ci to pomoze ..... :evil:

p.s a juz wiem ... wstyd dostac od goscia w okularach .... ale pomysl :mysli: .... jeszcze wiekszy wstyd dostac od goscia ktory nie dowidzi bez tych okularów .... :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

k**wa umierłem panowie :polew:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2008, 15:36 _________________________________________________Chyba obu przypierdole!!!! :decayed:
Opublikowano

Chyba obu przypierdole!!!! :decayed:

:bag:

Opublikowano

Chyba obu przypierdole!!!! :decayed:

:bag:

NO I BARDZO DOBRZE BEDZIESZ MIAL OKAZJE 25.07 NA GRILLU U MNIE DLA CALEJ EKIPY WARSZAWSKIEJ

Spenkej jest również zaproszony :kox: z osobą towarzyszącą :naughty:

Opublikowano

NO I BARDZO DOBRZE BEDZIESZ MIAL OKAZJE 25.07 NA GRILLU U MNIE DLA CALEJ EKIPY WARSZAWSKIEJ

Moze wreszcie uda mi sie gdzies dotrzec... :decayed:

Opublikowano

Poziu a ja jestem zaproszony na tego grilsona?? heheheh :tongue4:

Opublikowano

Piraci drogowi odpadają :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

Wątpie czy dojedziesz, przejazd przez moją wieś jest bardzo kręty i niebezpieczny. Z twoja jazda jestem wrę cz pewien że doczłapiesz się rano jak juz będą wszyscy wyjeżdzać... :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2008, 16:49 _________________________________________________

Moze wreszcie uda mi sie gdzies dotrzec... :decayed:

Taaaa :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Ja nie wiem czemu się tak mnie czepnełeś, może mi to wytłumaczysz??bo jak staliśmy koło siebie to nic nie mówiłeś i wyglądało wszystko ok tylko dopiero na forum poruszyłeś temat mojej jazdy tak jak byś chciał pokazać publicznie że ja jestem jerzdżącym kiilerem a Ty jezdzisz super bezpiecznie, jak tak super bezpiecznie to nie wiem po co masz fure 300KM+ i jeszcze doszły mnie słuchy o większym turbo...jak masz coś do mnie to powiedz osobiśnie a nie robisz z tego polityke na forum

Opublikowano

Ja nie wiem czemu się tak mnie czepnełeś, może mi to wytłumaczysz??bo jak staliśmy koło siebie to nic nie mówiłeś i wyglądało wszystko ok tylko dopiero na forum poruszyłeś temat mojej jazdy tak jak byś chciał pokazać publicznie że ja jestem jerzdżącym kiilerem a Ty jezdzisz super bezpiecznie, jak tak super bezpiecznie to nie wiem po co masz fure 300KM+ i jeszcze doszły mnie słuchy o większym turbo...jak masz coś do mnie to powiedz osobiśnie a nie robisz z tego polityke na forum

jep, teraz możesz śmiało jechać na grillsona do Pozia :nabijasie:

Opublikowano

I tak nie miałem zamiaru...poprostu zapytałem czy moge bo byłem ciekawy co odpowie i czy nadal będzie podkreślał że jestem mordercą drogowym a on jest super kierowcą ale jak widać lubi gnojić młodych kierowców bo na to wygląda...

Nie twierdze że umiem wszystko za kółkiem mam kase i plan kupić RS4 B5 a nie kupiłem jej jeszcze tylko dlatego że własnie licze się z tym że mam krótko prawko i że to jest za szybki samochód jak na mój staż.

Tak samo przynaje że kolega Poziek ma na pewno większe i lepsze umiejętności od emnie bo ma dłużej prawko zrobił więcej kilometrów itp.

Tylko mi chodzi o to że jak się coś ma do kogoś to się to mu mówi w oczy a nie na forum to jest lekko mówią nie po męsku...

Opublikowano

BAN :kox:

Opublikowano

Dymy.. :przebiegly:

Opublikowano

Dlaczego ban? ja nikogo nie obraziłem itp, po prostu powiedziałem że nie musi z mojej jazdy takiej polityki robić a jak dostane bana to wtedy sprawdzi się stare polskie przysłowie, prawda w oczy kole, jak będę dostawał bana prosze przed banem o wiadomość czy moge przyjeżdżać na spoty czy też mam bana na to :polew:

Zauważ że nie obraziłem Poźka wręcz napisałem że jezdzi lepiej ode mnie i to nie była ironia tylko poważnie to napisałem.

Opublikowano

A3 nie osmieszaj sie...