Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dlaczego nikt wczoraj nie przyszedł po naklejki 3D ???? Hornet ciebie tez sie to tyczy.

No i co? Fajne to to? :decayed: Odbiorę następnym razem..

Opublikowano

ale normalnie fajne autka przyjeżdżają na spoty :kox: "składaczki", "klepaczki" :gwizdanie:

Opublikowano

Moje możesz dać Adasiowi niech u niego leżą. Odbiorę pewno tak jak smycze od Lukasa już pół roku :polew: :polew:

i kubki..... :bicz: :bicz:

musze sie zastanowic czy ich gdzies nie opchnac ...... :decayed::polew:

Angela, jestem pierwszy w kolejce po jego kubki. Jak za tydzien nie odbierze to ja chętnie wezmę :)

Opublikowano

ale normalnie fajne autka przyjeżdżają na spoty :kox: "składaczki", "klepaczki" :gwizdanie:

???

Coś mnie minęło? :mysli:

Opublikowano

jak zgram, to zamieszczę foty... sam zobaczysz :naughty:

Opublikowano

Krzyniu tu nie ma sie co smiac ....bo sam masz takie :kox::polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2008, 09:42 _________________________________________________

Moje możesz dać Adasiowi niech u niego leżą. Odbiorę pewno tak jak smycze od Lukasa już pół roku :polew: :polew:

i kubki..... :bicz: :bicz:

musze sie zastanowic czy ich gdzies nie opchnac ...... :decayed::polew:

Angela, jestem pierwszy w kolejce po jego kubki. Jak za tydzien nie odbierze to ja chętnie wezmę :)

Bede pamietac.... :wink4:

Opublikowano

Dlaczego nikt wczoraj nie przyszedł po naklejki 3D ???? Hornet ciebie tez sie to tyczy.

A Ty tez zapomniałeś stalówek ode mnie zabrać ...sklerotyku :tongue4:

Krzyniek coś czuje że vvodki to ja sie z Tobą juz nie na pije :guma:

Opublikowano

Ty już swoje masz a od tych daleko się trzymaj :tongue4:

Opublikowano

angge nie mam takiego :tongue4:

ragga no to już jak tam sobie panienka uważa :gwizdanie: ps. ja nie o Twoim paździochu pisałem :polew:

kuźwa jak wracałem do domu jak sie je***li, gościu wyciął dacha to całe szczęście że między drzewa trafił bo chyba nikt by nie przeżył a tak to karetki ich do szpitala zabrały. wyprzedzanie na trzeciego :bicz: i trzy auta do kasacji :kwasny:

Opublikowano

ragga no to już jak tam sobie panienka uważa :gwizdanie: ps. ja nie o Twoim paździochu pisałem :polew:

'Dobra dobra . :think2: Wiesz gdzie foty wysłać :decayed:

Gdzie był ten wypadek ?

Opublikowano

'Dobra dobra . :think2: Wiesz gdzie foty wysłać :decayed:

Gdzie był ten wypadek ?

wiem

34słupek między Gocław_iem a Puznówką zaraz za zakrętem jadąc od wawy.

Opublikowano

Coś mi GG nie działa.. :mysli: Uruchamia sie , ale nie mozna zmienic statusu ..jest ciagle ma niedostpenym ..wie ktos co jest grane ?

Opublikowano

Coś mi GG nie działa.. :mysli: Uruchamia sie , ale nie mozna zmienic statusu ..jest ciagle ma niedostpenym ..wie ktos co jest grane ?

Przeczekaj to..

krzyniu Pokazałbyś jeszcze zdjęcie rameczek.... ..... s.z.p.i.e.g.a. :przebiegly:

Opublikowano

Przeczekaj to..

krzyniu Pokazałbyś jeszcze zdjęcie rameczek.... ..... s.z.p.i.e.g.a. :przebiegly:

też będzie :decayed:

Opublikowano

Przeczekaj to..

Stary ja czekam od 2 miesiecy i uruchamia sie sporadycznie ..ze 3 razy :sick3::acute:

Opublikowano

Fakt Kubki są mega giciarskie :kox:

Teraz przyznać się kto mi nakleił naklejkę na lusterka od wewnątrz? Bo kufa jakoś tak marnie to zrobił :gwizdanie:

Opublikowano

Fakt Kubki są mega giciarskie :kox:

Fajnie ze sie podobają :good:

Opublikowano

Przeczekaj to..

Stary ja czekam od 2 miesiecy i uruchamia sie sporadycznie ..ze 3 razy :sick3::acute:

zainstaluj jeszcze raz, a liste kontaktów wrzuć na serwer i sobie później ściągniesz

Opublikowano

Przeczekaj to..

zainstaluj jeszcze raz, a liste kontaktów wrzuć na serwer i sobie później ściągniesz

To juz robiłem ..i nic to samo :angry: