Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie gdzie można napisać, że forum działa hujnikowo na MAKSA!??! Nosz nic mi się nie otwiera. Szczęście, że moge napisać te wiadomość...

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie gdzie można napisać, że forum działa hujnikowo na MAKSA!??! .

Nie musisz pisać.Wiem że działa do d.....Walcze z problemem

Opublikowano
hujnikowo na MAKSA!??!

łagodne określenie

Opublikowano

ale tego tomboy nie napisał Hugo tylko Poziek

A wlasnie Poz jak fura zrobiona ladnie buczy :?:

Opublikowano

buczy elegancko..wczoraj bylismy na wyścigach z Poziem i się chwalił..teraz na mnie i na Oniaka czas na wydecha :mrgreen: ..Bienio dlaczego wczoraj nie przyjechałeś na pole position jak co czwartek ?

Opublikowano

he, to ze spocikow warszawski to juz sie mega czat zrobi jak sa takie problemy z forum ;)

Opublikowano

Murzynek ale wszystko o WARSZAWIE poza rejon nie wybiegamy :lol:

Opublikowano

heh no oczywiscie? a jakie postepy w zimowym zlocie? nie moge sie tam dostac (na forum) a widze ze zapisy juz sa

Opublikowano
a jakie postepy w zimowym zlocie? nie moge sie tam dostac (na forum) a widze ze zapisy juz sa

no stary ty to masz liscia jak w banku jak nie bedzie naszej klubowiczki :razz: wiesz o kogo chodzi a tak ogolnie to juz nie ma miejsc na zlot :mrgreen:

Opublikowano

ja mam wolne miejsce jedno i dla zakazanej cos wymysle:)

Opublikowano
buczy elegancko..wczoraj bylismy na wyścigach z Poziem i się chwalił..teraz na mnie i na Oniaka czas na wydecha :mrgreen: ..Bienio dlaczego wczoraj nie przyjechałeś na pole position jak co czwartek ?

mialem przyjechac-koledzy mnie meczyli,ale ja na balecie bylem i nie moglem.o ok 1 mialem pojechac,bo czesc byla na spalarni ale jednak juz nie mialem sil.scigaliscie sie :?: szalal moj kumpel czarna A3 :?: :mrgreen:

[ Dodano: 11-11-2006, 03:30 ]

wiecie wlasnie wracalem z centrum i trafilem na swiatlach na czarnego lexusa IS w benzynie-czyli musial to byc IS250.powiem wam,ze szlismy rowno do ok 200 na prostym odcinku pulawskiej w strone piaseczna.bylem w lekkim szoku,bo on ma jednak 208ps.chcialem zagadac do goscia,ale niestety zwial mi w baletowa.

Opublikowano
szalal moj kumpel czarna A3.

No był..jesli chodzi o audi a3 w nowej budzie z silnikiem 2tdi to był..ciął się z Golfem GTi i niestety dostał baty..było bardzo mało fur..i szybko sie skończyło..psiarnia podjechała..generalnie przyjechaliśmy żeby zobaczyć Ciebie w akcji i Poziek chciał się z Tobą spróbować :oops: :mrgreen: ale widze wymiękłeś :oops: hehe

Opublikowano

adamooo, co Ci do łba strzeliło że ja jade z ono tam? czekałem na pozka zeby po mnie podjechal a ty mu powiedziales ze ja z ono jade!! A przeciez wyraznie ono mowil ci przez tel ze NIE JEDZIE!! podpadles :evil:

Opublikowano

Panowie co dostali fotki czy macie kogoś do ich obrobienia??:)

Opublikowano
adamooo, co Ci do łba strzeliło że ja jade z ono tam? czekałem na pozka zeby po mnie podjechal a ty mu powiedziales ze ja z ono jade!! A przeciez wyraznie ono mowil ci przez tel ze NIE JEDZIE!! podpadles :evil:

Jak powiedziałem Poziowi że jesteś z Oniakiem to myślał że przyjedziesz z nim..

Poź daj płytke to się obrobi..a najlepiej żeby jeszcze z jedną sesje zrobić i 2 od razu oddać do obróbki...

Opublikowano

nie chodzi o A3 2002 1.9tdi.tym golfem gti jezdzi straszny lamus-w ogole nie potrafi startowac i odsdaje kolko swojemu koeldze.nie mam cos sie z poziem scigac bo wiadomo,ze dostane ostre baty :mrgreen:

Opublikowano
nie chodzi o A3 2002 1.9tdi.tym golfem gti jezdzi straszny lamus-w ogole nie potrafi startowac i odsdaje kolko swojemu koeldze.nie mam cos sie z poziem scigac bo wiadomo,ze dostane ostre baty :mrgreen:

..etam..dasz rade :oops: :mrgreen:

No chłopaki rzucajcie się http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1854025 kto pierwszy ten lepszy..

Ewentualnie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1856173

Opublikowano

Co to za pazdziochy adamooo daj cos ladnego :razz:

Opublikowano

Tydzień temu odebraliśmy z salonu X3 3.0 SD wcześniej była identyczna tylko 3.0 D . Troszke w niej pozmieniali więcej chromu więcej skory na boczkach o wiele lepsze plastiki , ringi i zajefajne poziome diody w tylnych lampach , no ale zamiana była w innym celu ... dla silnika i skrzyni ,teraz mamy 286 KM i 580 Nm seria , katalogowo 6.6 do 100 km/h , dzisiaj sie bawilem gtech i wyszlo 6.3 do 100 i 14.7 ćwiara , silnik zupełnie inaczej chodzi o wiele płynniej i ciszej , skrzynia o wiele szybsza no i 6 biegowa nie ma już tej potwornej zwłoki przy starcie. Polatamy do 1000 Km i programik na 340 KM / 700Nm :D Zdam relacje co to dało :) Teraz ten TOI TOI zapina niesamowicie a po programie to ojej :D

screenhunter2cm1.th.jpgscreenhunter3xa9.th.jpgscreenhunter4rh3.th.jpgscreenhunter5qb5.th.jpg

Opublikowano

kozak fura :mrgreen: Gratki :oops: dawaj na spota to ją odmulimy..