Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lupo, 3er, B7 - Wielki Spot Warszawski A4 Klubu :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Lupo, 3er, B7 - Wielki Spot Warszawski A4 Klubu :decayed:

Grubo... :facepalm:

Opublikowano

A teraz poważne pytanie: może zmiana miejscówki na np. Fort Wola???

Jest sporo miejsca na wolnym powietrzu, a w razie deszczy jest też dach gdzie z boku, bo coś mi się wydaje, że tutaj chyba mało komu jest po drodze.

Opublikowano

Jest sporo miejsca na wolnym powietrzu, a w razie deszczy jest też dach gdzie z boku, bo coś mi się wydaje, że tutaj chyba mało komu jest po drodze.

:hi: Popieram spoty po prawidłowej stronie rzeki :grin:- a jak już to na Wola Parku jest jeszcze więcej miejsca na tym bocznym parkingu (na załączonym obrazku - tam jest zawsze pusto...) gdzie szczególnie w zimę można się ładnie poślizgać... (a ja mam mega blisko :banan:)

---------- Post dopisany at 08:24 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ----------

wolapark.jpg

Opublikowano

tylko tam bardzo szybko przyjeżdża policja :wink:

Opublikowano

:hi: Popieram spoty po prawidłowej stronie rzeki :grin:- a jak już to na Wola Parku jest jeszcze więcej miejsca na tym bocznym parkingu (na załączonym obrazku - tam jest zawsze pusto...) gdzie szczególnie w zimę można się ładnie poślizgać... (a ja mam mega blisko :banan:)

---------- Post dopisany at 08:24 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ----------

http://s24.postimg.org/gydayeezl/wolapark.jpg

Ze ślizganiem w tym roku było słabo bo od razu grodzili i usypywali zaspy na wjazdach ale Wola Park popieram mógłbym liczyć samochody na spocie z okna:)

Opublikowano

A my jeszcze szybciej możemy odjeżdzać jak ich zobaczymy i chcieliby kijanką nas dogonić :polew:

Opublikowano

A my jeszcze szybciej możemy odjeżdzać jak ich zobaczymy i chcieliby kijanką nas dogonić :polew:

Siemanko Jarko :D jak tam rezanko fury ? :) masz już RNS-E ? :D

Opublikowano

Na myśli miałem właśnie Wola Park.

Można pomyśleć poważnie i spróbować next week.

Opublikowano

Siemanko Jarko :D jak tam rezanko fury ? :) masz już RNS-E ? :D

:siema: Man... nie ma i nie będzie :facepalm: - nie w tym roku - jest tak źle że aż na biedronkach 16'kach jeżdże :polew::whistling::polew:

Chałupę druga kupiłem i teraz do końca roku to worek bez dna... ale coś tam dorobię jeszcze (z Dominem za jakieś 2 tygle coś mamy robić, typu zmiana kiery + multi + tempo i blutek) a aaa do tego mi się klocki z przodu kończą i muszę wreszcie lampki blach z tylu wymienić bo miesiąc leżą 4H0943021/22 w szufladzie i nie mam kiedy :doh: ... także zawsze qfa coś...

---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ----------

Na myśli miałem właśnie Wola Park.

Można pomyśleć poważnie i spróbować next week.

(...) może zmiana miejscówki na np. Fort Wola???.
Pisałeś Fort, to przy połczyńskiej... Nieważne - NEXT week jestem na WOLA PARKU :wink:
Opublikowano

Pochrzaniło mi się.

Wola Park oczywiście.

Opublikowano

nie kombinujcie - nowa miejscówka nic nie zmieni:decayed:

Opublikowano

Dokładnie. Były tam już chyba wcześniej spoty zreszta

Opublikowano

promenada jest spoko, tylko jak zglebuję auto to już nie wjadę :decayed:

Opublikowano

A może jednak?

Inaczej spoty zemrą w tym roku całkowicie.

Niektórym się nie chce dybać na drugi koniec miasta i się nie dziwię, bo czasami też się nie chciało.

Opublikowano

nie sądzę, żeby to cokolwiek zmieniło - jednym pasuje promka bardziej, innym wola park :wink:

Opublikowano

arkadia ujowa ale Soolek wola park jeszce bardziej ujowa :decayed: co do spotów to jak będą nawet w Zajebliwie dolnym to i tak jak komu się d*py nie chce ruszyć to nie ruszy. :kox:

Opublikowano

Wiadomo, że jak komu się nie chce, to nie, ale są osoby, którym się nie chce bo daleko, np. Ja :decayed:

Może być też inna miejscówka. Ja strzeliłem Wolą Parkiem bo parę razy tam byłem na innych spotach i dojazd jest dobry (z S8 i toruńskiej), jest co zjeść itd. itp.

Opublikowano

właśnie a ja do arkadii śmigałem przez pół miasta całą wieczność i nie marudziłem, do promki mam minut parę :) wczoraj nie byłem bo jak to bywa oscypecek grill i wódeczka wygrały ze spotem :grin:

Opublikowano
właśnie a ja do arkadii śmigałem przez pół miasta całą wieczność i nie marudziłem, do promki mam minut parę :) wczoraj nie byłem bo jak to bywa oscypecek grill i wódeczka wygrały ze spotem :grin:

Tydzien temu tez Cie nie bylo Goral w promce... :kwasny::facepalm: