Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OMG :polew: :polew:

Prawie sie posikalam......czytajac to :polew: :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oj skończyłem tylko podstawówke nic na to nie zrobie a pisać nie umiem to prawda i się przyznaje...ale mawiają że generalnie da się mnie zrozumieć :polew: :polew: :polew: :polew:

Kasiu powiedz o co chodzi bo ja nie wiem...a na moją inteligencje nie masz co liczyć...

Angela śmiech to zdrowie...a ja olewka...

Opublikowano

Co wy sie tak czepiacie chłopaka ? Ma swoje sukcesy ,cieszy sie z nich , jest trendy i glamour , a wy wszystko psujecie.

Opublikowano

Co wy sie tak czepiacie chłopaka ? Ma swoje sukcesy ,cieszy sie z nich , jest trendy i glamour , a wy wszystko psujecie.

Jak zwykle wypowiedź najlepiej oddająca sytuację buahahahaha :polew:

Opublikowano

Apropo Bryni, to nie mogła być Ona, przeciez to nie kombi :oops:

Zobaczcie co zrobili z Audikiem u mnie w mieście

Opublikowano

Apropo Bryni, to nie mogła być Ona, przeciez to nie kombi :oops:

Zobaczcie co zrobili z Audikiem u mnie w mieście

Ktos zazdroscil sasiadowi Allroad-a :kwasny:
Opublikowano

nie no fajans czytam te ostatnie pare stron i oczom nie wierze,A3 przeczytaj cala ta dyskusje i sprobuj pomyslec a moze cos wymyslisz,a wy wszyscy zejdzie z chlopaka bo on juz tu sie dwoi i troi a was i tak nie mozna niczym zaskoczyc.A3-cos ci powiem,oni ci wszyscy zazdroszcza,ja sam chcialbym sie przejechac tym EVO9 ale nie mam takich kolegow i tyle odwagi zeby jezdzic taka rakieta :pilot:

pozdrawiam

a tak ogolnie to mi za***iście humor wszyscy poprawiliscie ta dyskusja :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ale porażka, może to da się zmyć.. :mysli:

ono, czyścisz mi monitor. :polew:

kokos155, pomagasz oniakowi... :polew: :polew:

Opublikowano

No ja wiem że wszyscy się ze mnie naśmiewają, nabijają i mają mnie za głupka to widać i ja to widze...

Tylko ja też mam z tego jaja bo jakos się tym wogule nie przejmuje... :polew: a wszyscy myśla że ja się załamie i schudne z 20kg z tych nerwów :polew: :polew:

Opublikowano

A3 widzę ma cheć wyjazdu z nami na zlot letni. Zobaczcie jak pięknie dzisiaj go przekonaliśmy do takiej pozytywnej acz zaskakującej decyzji :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 23:06 _________________________________________________Chciałem jeszcze od razu zaznaczyć Warszawie, że jak A3 pojedzie to ja z nim pije wódkę...niech czasem nikt sie na moje miejsce nie pcha :naughty:

Opublikowano

Czemu zaskakującej? :tongue4: ja już się od dawna na Was czaje :kox::naughty:

Ojj Poziu na jednej to się nie skończy, pierdolniem ze 3 flaszeczki :gwizdanie:

Opublikowano

A3, jak Ty mi zaymponowałeś w tej chwyly. Powiem Ci, że konkretny z Ciebie twardziel. Ja na Twoim miejscu już dawno bym się wykuńcył. W sumie to i tak jestem wykuńcony, po dzisiejszej dyskusji na forum, bo ciężko Ci wytłumaczyć o co się wszystkim rozchodzi.

Ja wyłączam komputer, bo mam zbyt miękkie serce, żeby dobitnie tłumaczyć o co chodzi. W sumie to czy da się to wytłumaczyć..? :mysli:

Opublikowano

No wiem że lubicie się pośmiać szczegulnie ze mnie...ale co tam z Wami się pośmieje...pobić mnie nie pobijecie :polew:

Dobrze że masz miękkie serce masz wielkiego cmoka za to od emnie :buziak:

Opublikowano

A3 widzę ma cheć wyjazdu z nami na zlot letni. Zobaczcie jak pięknie dzisiaj go przekonaliśmy do takiej pozytywnej acz zaskakującej decyzji :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 23:06 _________________________________________________Chciałem jeszcze od razu zaznaczyć Warszawie, że jak A3 pojedzie to ja z nim pije wódkę...niech czasem nikt sie na moje miejsce nie pcha :naughty:

chytrus :polew:

Opublikowano

Chciałem jeszcze od razu zaznaczyć Warszawie, że jak A3 pojedzie to ja z nim pije wódkę...niech czasem nikt sie na moje miejsce nie pcha :naughty:

Poziu masz to jak w banku :polew

My bedziemy sie przygladac :kox::polew: :polew:

Ojj Poziu na jednej to się nie skończy, pierdolniem ze 3 flaszeczki :gwizdanie:

:polew: :polew:

Opublikowano

A3 weś jurz daj spokuj. Nikt nie hce robić ci nic złego. Po prostu mamy dobry chómor i lubimy sobie porzartować czasami :good:

Opublikowano

A3, jak Ty mi zaymponowałeś w tej chwyly. Powiem Ci, że konkretny z Ciebie twardziel. Ja na Twoim miejscu już dawno bym się wykuńcył. W sumie to i tak jestem wykuńcony, po dzisiejszej dyskusji na forum, bo ciężko Ci wytłumaczyć o co się wszystkim rozchodzi.

Ja wyłączam komputer, bo mam zbyt miękkie serce, żeby dobitnie tłumaczyć o co chodzi. W sumie to czy da się to wytłumaczyć..? :mysli:

Ty masz za miękkie serce, ja za słabe nerwy na kolejne posty z tej love story. Na dzisiaj przedawkowałam forum i ta telenowelę, spadam :) Dobranoc

Opublikowano

No nie wiem czy będziecie się przyglądać bo ja wpadne na jeden wieczór i to na chwile jebne z 3 browary i pojade...nie dam Wam satysfakcji smiania się ze mnie przez cały weekend...trzeba coś jeszcze zostawić na spoty i nie tylko :)

Poziu ja też się lubie pośmiać i się śmieje...mój instynkt łowiecki podpowiada mi że nie macie złych zamiarów.

Kuźwa prosze nie uciekajcie...ja mam taką wene na śmianie się a Wy się zawijacie pod pierzyne...no wiecie co :polew:

Opublikowano

A3 weś jurz daj spokuj. Nikt nie hce robić ci nic złego. Po prostu mamy dobry chómor i lubimy sobie porzartować czasami :good:

Mam zawołać tu jakiegos moda, żeby ci błędy poprawił? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No nie wiem czy będziecie się przyglądać bo ja wpadne na jeden wieczór i to na chwile jebne z 3 browary i pojade...nie dam Wam satysfakcji smiania się ze mnie przez cały weekend...trzeba coś jeszcze zostawić na spoty i nie tylko :)

to po browarach tez jezdzisz-myslalem ze juz mnie nie zaskoczycz :shocked: