Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l http://www.joemonster.org/filmy/10564/Najgorszy_tor_przeszkod_Wipeout
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Dzień dobry ! moskal, hornet 6.00 z minutami, a wy juz przy komputerach A ja narzekam, że na 8.00 muszę do pracy doginać
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Ja tam idę do szefa (jak wróci z urlopu), żeby mi godziny na 9.00 przestawił.. (ale to dlatego, że moja K. kończy o 17.00 i i tak na nią czekam prawie godzinke ) _________________________________________________ moskal w grodzisku odbierasz mieszkanie ? :> To na parapetówkę będę miał 5 minut drogi :gwizdanie:
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Dzień dobry ! moskal, hornet 6.00 z minutami, a wy juz przy komputerach A ja narzekam, że na 8.00 muszę do pracy doginać kto rano wstaje temu pan bóg daje ( po piźdz...e ) jak chcemy miec EURO 2012 to musze wczesnie wstawac , a nie na 9:00 moskal w grodzisku odbierasz mieszkanie ? :> To na parapetówkę będę miał 5 minut drogi :gwizdanie: Żaden problem moskal, ale pamiętasz, że dla mnie są dwie naklejeczki..? Pamiętam , mam dla wszystkich , tylko jak byłem na spotach to nikt ich nie odbierał. Jedna nawet dałem mojemu ojcu na klape przy jego B4 i stare ramki mu załozyłem , a co , niech ma chłop cos od życia... :>
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Pamiętam , mam dla wszystkich , tylko jak byłem na spotach to nikt ich nie odbierał. .. karwa nawet mnie nie denerwuj dwa tygodnie pod rząd czekałem i
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Pamiętam , mam dla wszystkich , tylko jak byłem na spotach to nikt ich nie odbierał. .. karwa nawet mnie nie denerwuj dwa tygodnie pod rząd czekałem i moze bylismy i sie nie poznaliśmy , nie wiem....
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Pamiętam , mam dla wszystkich , tylko jak byłem na spotach to nikt ich nie odbierał. .. karwa nawet mnie nie denerwuj dwa tygodnie pod rząd czekałem i moze bylismy i sie nie poznaliśmy , nie wiem.... spoko - nekst tajm
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Na taką blondi z dobrym cycem i nieraz mocnym fochem tez się szykujesz ?? Jaaaassssnnneee [br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 14:14 _________________________________________________ Cześć Norbi żyje :oklaski: Ale co to za życie bez 2.7 ;(
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Na taką blondi z dobrym cycem i nieraz mocnym fochem tez się szykujesz ?? Jaaaassssnnneee myslisz ze tym razem sie uda ??
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Na taką blondi z dobrym cycem i nieraz mocnym fochem tez się szykujesz ?? Jaaaassssnnneee myslisz ze tym razem sie uda ?? nie beznadziejny przypadek
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Na taką blondi z dobrym cycem i nieraz mocnym fochem tez się szykujesz ?? Jaaaassssnnneee myslisz ze tym razem sie uda ?? nie beznadziejny przypadek no cos ty !! Ty fajter numero uno się poddajesz ?? Wierzę w ciebie Dasz radę
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Norbi żyje :oklaski: Ale co to za życie bez 2.7 ;( zamienimy za tydzień 2.7 na 0.7
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Norbi żyje :oklaski: Ale co to za życie bez 2.7 ;( zamienimy za tydzień 2.7 na 0.7 No Seb za Tobą to się już steskniłem, to się napije a wiedz ,że normalnie do ust alko nie biere i nawet Lukasa tego nauczyłem. Kiedyś Ci mówie chlałłłł...
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l tomaszust i do reszty co rzuca palenie to idąc tropem tego http://www.joemonster.org/filmy/10412/Czy_tobie_tez_niechciane_erekcje_rujnuja_zycie_rodzinne to dobrze że rzucacie bo inaczej moglibyście mieć problemy z "wackiem" ten specyfik jest na bazie nikotyny a ona itd.... :gwizdanie: