Opublikowano 9 Października 201312 l http://a4-klub.pl/gadgety-klubowe-109/zapisy-terminarz-format-a4-a5-logo-klubu-2014-dostepne-47-szt-288388/
Opublikowano 11 Października 201312 l Witam wszystkich. Mam nadzieje ze w ten wtorek rowniez bedzie jakis spocik bo jako swiezak chetnie podjechalbym sie zapoznac
Opublikowano 14 Października 201312 l Witam mam nadzieję że chętnie przywitacie "nowicjusza" Gdzie w końcu te spoty teraz się odbywają i o której, bo z tego co widzę coś piszecie o Arkadii a na górze strony pisze że Promenada...
Opublikowano 14 Października 201312 l Już ARKADIA - jeszcze mod nie zmienił . Poziom -2 , sektor żółty przy dawnym Car-Audio od 19 tej. Ja się postaram dojechać na 19-19.30
Opublikowano 15 Października 201312 l Ok, to ja tez wpadnę koło 7 P.S. Czy ktoś będzie tam posiadał VAGa i będzie mi w stanie zmienić język na FIS z niemieckiego na angielski? Czy to grubsza sprawa jest?
Opublikowano 15 Października 201312 l Ok, to ja tez wpadnę koło 7 P.S. Czy ktoś będzie tam posiadał VAGa i będzie mi w stanie zmienić język na FIS z niemieckiego na angielski? Czy to grubsza sprawa jest? odezwij się do malika ma to w małym palcu i mowił że będzie dzisiaj na spocie
Opublikowano 15 Października 201312 l Ale Malik odrazu bedzie chciał mu zrobic logi i bedzie z nim ganiał 2 godziny po A2, Malika nie znacie!?
Opublikowano 15 Października 201312 l Dzięki za poradę. Nie będzie go dzisiaj, więc umówiłem się u niego w warsztacie. Niestety ale w związku z tym muszę odpuścić spota dzisiaj...
Opublikowano 15 Października 201312 l Dzięki za poradę.Nie będzie go dzisiaj, więc umówiłem się u niego w warsztacie. W razie gdybyś nie mógł trafić to pisz, podpowiemy. On tam kiepsko widoczne te szyldy ma.
Opublikowano 15 Października 201312 l a ja tak troche z innej beczki...czy w okolicy arkadi jest jakas myjka bezdotykowa?? bo u siebie na mokotowie nic nie mam w okolicy a przez wole nie chce mi sie jechac Niestety moja obecnosc stanela pod znakiem zapytania...sprawy rodzinne...
Opublikowano 15 Października 201312 l Jak będziesz jechał z Mokotowa to na Mokotowie jest na Niepodległości przy Woronicza - jadąc w kierunku centrum. W tamtych okolicach to nie wiem...
Opublikowano 15 Października 201312 l a ja tak troche z innej beczki...czy w okolicy arkadi jest jakas myjka bezdotykowa?? bo u siebie na mokotowie nic nie mam w okolicy a przez wole nie chce mi sie jechac Niestety moja obecnosc stanela pod znakiem zapytania...sprawy rodzinne... przy arkadii przed dworcem gdańskim masz car washa , ostatnio za 30 zł tam myłem i było ok z wycieraniem do sucha i to fajnymi recznikami papierowymi a nie jakimiś starymi szmatami które i tak później zostawiają ślady jak wyschnie.
Opublikowano 15 Października 201312 l mam auto po detailingu i myje tylko bezdotykowo i to woda demineralizowana ale niestety dzis mnie nie bedzie...za tydzien sie widzimy
Opublikowano 15 Października 201312 l Autor Ja w robocie jeszcze Samsung my sent Tapatalk from now Free