Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego mam wrażenie, że niektórzy z Was boją się swoich kobiet i traktują je, jako zło konieczne..? :decayed:

Czy to tylko ja mam partnerskie stosunki ze swoją kobietą..? :naughty:

Opublikujesz ty w końcu fote swojej Pani ? :naughty::decayed:

Czy ma to zrobić Krzyniek :polew::tongue4:[br]Dopisany: Wrzesień 17, 2008, 01:17:15 pm_________________________________________________

Spoko spoko.

a jak przychodzą do domu to mówią co słychać misiaczku kochanie najdroższy.

..sa tacy co tak mówia żeby sie imiona nie pomyliły :kox::D

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dlaczego mam wrażenie, że niektórzy z Was boją się swoich kobiet i traktują je, jako zło konieczne..? :decayed:

ja traktuje tak kobiety niektórych znajomych :polew:

Czy to tylko ja mam partnerskie stosunki ze swoją kobietą..? :naughty

Chciałbym aby wszyscy mieli :naughty: :naughty:

Opublikowano

Spoko spoko.

Tutaj piszą moja stara to moja stara tamto, a jak przychodzą do domu to mówią co słychać misiaczku kochanie najdroższy.

Ja myślę, że trochę inaczej mówią. Bardziej coś w stylu: Przepraszam kochanie za to, że tak późno wróciłem i za to, że w ogóle ośmieliłem się wrócić. Już zabieram worek śmieci i wychodzę..

Opublikowano

Spoko spoko.

Tutaj piszą moja stara to moja stara tamto, a jak przychodzą do domu to mówią co słychać misiaczku kochanie najdroższy.

Ja myślę, że trochę inaczej mówią. Bardziej coś w stylu: Przepraszam kochanie za to, że tak późno wróciłem i za to, że w ogóle ośmieliłem się wrócić. Już zabieram worek śmieci i wychodzę..

aha, kiedys dwa dni przed slubem kumpla dzwonimy do niego w srodku nocy zeby wzial smieci i szybko wyszedl z domu

wrocil nastepnego dnia po poludniu, przyszla zona byla zdziwiona ile czasu mozna smieci wyrzucac ;)

Opublikowano

Czy to tylko ja mam partnerskie stosunki ze swoją kobietą..? :naughty:

1) czasem są to po prostu jaja

2) czasem to jest tak, że się ludzie po prostu wk***iają i nie mają siły/motywacji/jaj/możliwości/odwagi żeby się rozstać

3) nie ma czegoś takiego jak "partnerstwo" w związku. To trochę jak u psów czy tam kotów - niby obwąc**ją się po dupciach i jak tylko jest okazja to szalenie się bzykają, ale tylko patrzą jak tu najobficiej obsikać teren partnera. I czasem jest to z głośnym szczekaniem, warczeniem i gryzieniem, a czasem (jak u Ciebie) z wesołym poszczekiwaniem, lizaniem po dziąsłach i drapaniem za uszkami.

Ot i cała filozofia, a cała reszta to samotne szczekanie przy brzy budzie na łańcuchu.

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

2) czasem to jest tak, że się ludzie po prostu wk***iają i nie mają siły/motywacji/jaj/możliwości/odwagi żeby się rozstać

3) nie ma czegoś takiego jak "partnerstwo" w związku. To trochę jak u psów czy tam kotów - niby obwąptaką się po dupciach i jak tylko jest okazja to szalenie się bzykają, ale tylko patrzą jak tu najobficiej obsikać teren partnera. I czasem jest to z głośnym szczekaniem, warczeniem i gryzieniem, a czasem (jak u Ciebie) z wesołym poszczekiwaniem, lizaniem po dziąsłach i drapaniem za uszkami.

Ot i cała filozofia, a cała reszta to samotne szczekanie przy brzy budzie na łańcuchu.

:shocked: :shocked: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Uwielbiam czytać te jego historie :naughty::decayed:

Opublikowano

2) czasem to jest tak, że się ludzie po prostu denerwują i nie mają siły/motywacji/jaj/możliwości/odwagi żeby się rozstać

3) nie ma czegoś takiego jak "partnerstwo" w związku. To trochę jak u psów czy tam kotów - niby obwąptaką się po dupciach i jak tylko jest okazja to szalenie się bzykają, ale tylko patrzą jak tu najobficiej obsikać teren partnera. I czasem jest to z głośnym szczekaniem, warczeniem i gryzieniem, a czasem (jak u Ciebie) z wesołym poszczekiwaniem, lizaniem po dziąsłach i drapaniem za uszkami.

może dać go do programu "urzekła mnie Twoja historia" :gwizdanie:

Opublikowano

A jeszcze lepiej do Big Brothera :polew:

Opublikowano

Powinien jakieś poradniki pisać czy coś :D:kox:

Opublikowano

Powinien jakieś poradniki pisać czy coś :D:kox:

skąd wiesz, może już pisze :naughty:
Opublikowano

2) czasem to jest tak, że się ludzie po prostu denerwują i nie mają siły/motywacji/jaj/możliwości/odwagi żeby się rozstać

Krzyniek, kuffa.

Jakiego programu :blink:

Ty z Poźkowego bierz przykład i chłoń wiedzę :D

Sam zobaczysz ile razy pomyślisz "quffa, a wit o tym dawno temu mówił - szacun dla tego wodza" , a wtedy flaszeczkę pod pachę i zapraszam. No i przy Twojej wódeczce (Ballentines'a z Pepsi lubię) będ słuchał co Ci się tam w życiu wydarzyło i jak moje mądrości pozwoliły Ci uniknąć zyciowych raf i mielizn :D

:mysli:

Już wiem co bedzie moim celem na emeryturę - będę przyjmował Kolegów z flaszeczkami wdzięczności za udzielone rady. :polew:

P.S. Uprzedzam złośliwe pytanie-nie nie jestem JESZCZE a emeryturze :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

P.S. Uprzedzam złośliwe pytanie-nie nie jestem JESZCZE a emeryturze

Ale masz już bliżej niż dalej :nabijasie::yeee:

Opublikowano

Wicu myślałem że masz jakiś konfesjonał czy coś w tym stylu :gwizdanie: a TY tak normalnie flacha na stół i :drunk:

Opublikowano

Wicu myślałem że masz jakiś konfesjonał czy coś w tym stylu :gwizdanie: a TY tak normalnie flacha na stół i :drunk:

Jak u prawdziwego plebana....... :good:

Opublikowano

P.S. Uprzedzam złośliwe pytanie-nie nie jestem JESZCZE a emeryturze

Ale masz już bliżej niż dalej :nabijasie::yeee:

Jak niektóre nie będą trzymać języka na wodzy, bedo miały jeszcze bliżej ... do renty :naughty:

A w pewnym wieku jedynki już nie odrastają :D

Opublikowano

A jak to wygląda u ciebie i J. ?? :naughty: :naughty: Bo rozumiem, że masz juz jakis system i mógłbyś podzielić się z nami, niedoświadczonymi jak to działa? Kiedy najlepiej sikać i gdzie? :decayed:

No i kolejne pytanie: skoro nie ma partnerstwa w związku to....kto rządzi u ciebie ?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4: :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

Jak niektóre nie będą trzymać języka na wodzy, bedo miały jeszcze bliżej ... do renty :naughty:

Groźnie wyglądałeś wczoraj z tą brodą więc trochę się zestresowałem, aczkolwiek wygląd świadczył na nie mniej niż 60'tkę więc nie ma co się bać, bo w razie co nawet byś mnie nie dogonił :silacz::yeah::buahaha:

Opublikowano

A jak to wygląda u ciebie i J. ?? :naughty: :naughty:

A Ty Cwaniaku, chcesz mi zrobić jakąś grupową psychoanalizę??? :polew: :polew: :polew:

Toż to byłoby jak wklejanie nagich fotek na Naszej Klasie :polew: :polew: :polew:

obrazek3bf4.th.jpg

Opublikowano

Gdyby była sosenką a ja drwalem to rąba.....m ją :decayed:

Opublikowano

Groźnie wyglądałeś wczoraj z tą brodą więc trochę się zestresowałem, aczkolwiek wygląd świadczył na nie mniej niż 60'tkę więc nie ma co się bać, bo w razie co nawet byś mnie nie dogonił :silacz::yeah::buahaha:

No, co Ty, nawet nie próbowałbym Cię gonić.

Wystarczyłoby, żebym np krzyknął, że VAGujesz za darmochę.

Jak nie nasi, to chętni z innych poziomów parkingu by Cię dopadli za mnie