Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pora na lancz :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

SMACZNEGO i już 53-1 :polew:

Opublikowano

Weźmie mie ktoś na spota ten pilnik/czek do metalu ? :notworthy:

jak znajdę to wezmę i gumówkę też :naughty:

ps. tylko jaki? płaski, okrągły, trójkątny, kwadratowy, drewniany ups zagalopowałem się....

[br]

Drewniany też można zabrać :gwizdanie: Nie wiadomo, czy przy poczęciu samochodu Raggi oprucz sedana nie miał udziału jakiś ekologiczny "przystanek" :polew: :polew:

Trzeba było zrobić przeszczep na 1.6 i problem by się rozwiązał :naughty:

Taaa... straszenie przerobieniem na gaz już nie pomaga :no: ;( ;(

Opublikowano

Nie sądziłem, że to kiedys powiem ale Wiciu...bierz przykład ze Spangeja tfu Spankeja jak wychodzic z ripostą :decayed::wink4::tongue4::polew:

wal sie na ryj .... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::decayed::tongue4:

Opublikowano

ragga kolego a ty do tej turbiny to vaga zabierasz ze sobą ? bo by mi sie przydało wykasować In2 :notworthy:

Ja nie posiadam Vaginy ..któryś z kolegów bedzie miał :tongue4:

Nosfer

Nosfer ..musisz wiecej rzucać spamem i damy rade :D

O nie, nie moje małe dziki.. :rolleyes:

Ja mam duużo pracy ostatnio, więc będę zmuszony zaniedbać Spociki Warszawskie przez jakiś czas ;( Ale pamiętajcie czego nauczyliście się ode mnie przez te wszystkie miesiące i mądrze ta wiedzę wykorzystajcie.. !! Ragga mój najlepszy uczniu, poprowadź resztę ku światłu..

Będę wypatrywał w niebo, jak będziecie w potrzebie wyświetlcie w chmurach znak "N" wtedy was wspomogę.. . !!

BATMAN%20SIGN.jpg

Opublikowano

Co nie zabije to wzmocni :naughty: tyle że problem jest tego typu że blachy to ja posiadam LRY i nie wiem czy już na wstępie liścia nie wyłapie za śmiałość pojawienia się w doborowym towarzystwie "Dzików"

Nic się nie martw. Ja mam WRAcojcie i jeszcze od nikogo liścia nie wyrwałem. :wink4::decayed:

Opublikowano

A jeżeli nawet do końca roku osiągniemy te 2000 stron to co będzie w zamian :naughty: prezes postawi jakąś skrzynke browarka czy jak? :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

wal sie na ryj ....

widzisz Witek :rolleyes: Intelygent po studiach :kox:

A jeżeli nawet do końca roku osiągniemy te 2000 stron to co będzie w zamian :naughty: prezes postawi jakąś skrzynke browarka czy jak? :cool1: :gwizdanie:

Prezes zakręci nam śmigłem :kox::naughty:

Opublikowano

Co nie zabije to wzmocni :naughty: tyle że problem jest tego typu że blachy to ja posiadam LRY i nie wiem czy już na wstępie liścia nie wyłapie za śmiałość pojawienia się w doborowym towarzystwie "Dzików"

Nic się nie martw. Ja mam WRAcojcie i jeszcze od nikogo liścia nie wyrwałem. :wink4::decayed:

:polew: no już mi lepiej bo myślałem że wstęp tylko na hasło WWX XXXX :polew:

to jeszcze niech tylko znajdę chętnego :notworthy: do wykasowania In2 i na pewno będzie na ZLOCIE 50+1 :naughty:

Opublikowano

Prezes zakręci nam śmigłem :kox::naughty:

krecac uderzy Cie w czoło .... :polew:

Opublikowano

Informacja dla kobiet z A3 !

Drogie koleżanki. Uznaliśmy, że żeby Wam zaimponować to trzeba na dzisiejszego spota przyjechać w dresach. Niestety nikt już nie jest w stanie dziś kupić ładnego dresu, ale za to mamy takiego jednego usera, który ma całą gamę dresów i na tę okazję uprał sobie jeden z nich...

f1c03997488a23f8.jpg

Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać...

:decayed:

PS. Podobno ma też kręcić śmigłem...

Opublikowano

f1c03997488a23f8.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Drogie koleżanki. Uznaliśmy, że żeby Wam zaimponować to trzeba na dzisiejszego spota przyjechać w dresach. Niestety nikt już nie jest w stanie dziś kupić ładnego dresu, ale za to mamy takiego jednego usera, który ma całą gamę dresów i na tę okazję uprał sobie jeden z nich...

f1c03997488a23f8.jpg

A jaki jest niesamowicie radosny na samą myśl :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

f1c03997488a23f8.jpg

szary, pasuje do koloru mojej wypasionej, kox, madafaka fury dvd, quattro xenon, masturbator full service :good: :good:

Opublikowano

szary, pasuje do koloru mojej wypasionej, kox, madafaka fury dvd, quattro xenon, masturbator full service :good: :good:

Czyli już wiadomo czym przyjedzie... :decayed:

Opublikowano

podeśle mi ktoś na PW numer do Raggamana?

Opublikowano
:nabijasie: :nabijasie: :buahaha: :buahaha:
Opublikowano

Z tymi kobietami w A3 to nie tak do końca prawda :no: właśnie oglądam jakiś program w stylu wypadek-przypadek na POLSZIT2 i ku mojemu zdziwieniu z nowej A3 wysiadł taki stary BRODATY :kox: Panocek (mam nadzieję że to tylko tata właścicielki - userki z A3 net. :gwizdanie: )

Opublikowano

raggaman sam Ci podeśle - przecież on tu jest 24/24 :decayed:

Opublikowano

raggaman sam Ci podeśle - przecież on tu jest 24/24 :decayed:

już mam dzięki