Opublikowano 18 Listopada 200817 l Kurna ..to moja wina ..że staram sie pogadać z Wami o pierdołach ..zabić jakoś czas ..i pośmiać sie ? Mogę nie pisać ... jak chceta :gwizdanie: Możesz nie pisać !!! Ale zdjęcia możesz wklejać :polew:
Opublikowano 18 Listopada 200817 l Kurna ..to moja wina ..że staram sie pogadać z Wami o pierdołach ..zabić jakoś czas ..i pośmiać sie ? Mogę nie pisać ... jak chceta :gwizdanie: Możesz nie pisać !!! Ale zdjęcia możesz wklejać :polew: [br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 05:37:08 _________________________________________________Co tu taka cisza ? A zapomniałem ..dziś tylko mnie na spocie nie ma Karwa
Opublikowano 18 Listopada 200817 l i mnie Ty też zawijaj pośladki na spota...Witons ..dzis zbiera kaske w beret
Opublikowano 18 Listopada 200817 l i mnie Ty też zawijaj pośladki na spota...Witons ..dzis zbiera kaske w beret hyhy Witos ode mnie może dostać buziaka co najwyżej
Opublikowano 18 Listopada 200817 l hyhy Witos ode mnie może dostać buziaka co najwyżej ..buziak w gniazdo ? Ale tu spam macie Od południa kilkanascie stron No maskarka jakaś ...ja to juz wogóle nie wiem ..jak można tak te posty napirdlać :polew: [br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 08:12:48 _________________________________________________ ragga i mnie nie ma Ciebie to w sumie rozumiem .. daleko masz
Opublikowano 18 Listopada 200817 l ..buziak w gniazdo ? nie takie żeby się złapał jeszcze większego wkurwa :gwizdanie:
Opublikowano 18 Listopada 200817 l No maskarka jakaś ...ja to juz wogóle nie wiem ..jak można tak te posty napirdlać :polew: Ty to sie w ogóle ogarnij i weź za siebie, bo najmniej aktywny jesteś w tym wątku :polew:
Opublikowano 18 Listopada 200817 l czy ja już kiedyś wspominałem żeby koledze z południa bana dać na spoty warszawskie tylko nam tu spamuje OT robi a tak nie można :gwizdanie:
Opublikowano 18 Listopada 200817 l No maskarka jakaś ...ja to juz wogóle nie wiem ..jak można tak te posty napirdlać :polew: Ty to sie w ogóle ogarnij i weź za siebie, bo najmniej aktywny jesteś w tym wątku :polew: No ..ostatnio jakoś za mało sie udzielam Kurna 20:27 a te juz dzwonio , że jeszcze godzina i po spocie ...wszytko to jakoś miękkim waflem robione :polew:
Opublikowano 18 Listopada 200817 l czy ja już kiedyś wspominałem żeby koledze z południa bana dać na spoty warszawskie tylko nam tu spamuje OT robi a tak nie można :gwizdanie: Jeden Pan z Radomia dostał Bana... Wiemy jak się to skończyło. Nie chcemy powtórki z rozrywki...
Opublikowano 18 Listopada 200817 l czy ja już kiedyś wspominałem żeby koledze z południa bana dać na spoty warszawskie tylko nam tu spamuje OT robi a tak nie można :gwizdanie: Krzyniu podpadasz mi co raz bardziej :gwizdanie: czy ja już kiedyś wspominałem żeby koledze z południa bana dać na spoty warszawskie tylko nam tu spamuje OT robi a tak nie można :gwizdanie: Jeden Pan z Radomia dostał Bana... Wiemy jak się to skończyło. Nie chcemy powtórki z rozrywki... A Ty co taki powazny? nie w temacie czy co...?
Opublikowano 18 Listopada 200817 l A Ty co taki powazny? nie w temacie czy co...? Nawet mama mnie nie widziała poważnego :>
Opublikowano 18 Listopada 200817 l A Ty co taki powazny? nie w temacie czy co...? Sławek on jest nowy
Opublikowano 18 Listopada 200817 l Moi Drodzy. Na początek WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM Za każdą złotówkę, za każde 5 groszy, za każde 2 grosze. A teraz małe rozliczenie dzisiejszej zbiórki pieniędzy na cele charytatywne. Przekonaliście mnie do tego, zeby nie spisywać pojedynczych wpłat, więc tego nie robiłem. Z wszystkich wpłat, po przeliczeniach (tak, tak lokalni waluciarze też nas wspomogli :> ), łącznie zebraliśmy w beret: 771,17 złotych ta właśnie kwota pleciała po łączach na konto Klubowej Akcji Charytatywnej. Jeszcze raz wielkie dzięki w imieniu każdego z Dzieci, którym ta kasa pomoże spełnić marzenie.