Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poziek. Nie mów że ta Pani obok to jego córka. ??????

ja bym obstawiał że to J. (mimo iż nie znam pani J osobiście) bo zanim poziu zmodyfikował to było widać całą fotę :naughty::decayed:
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pogadamy o tym nastepnym razem w Bierhalle :lol1:

jak myslisz czy tym razem Witek znajdzie dla nas czas i wpadnie ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty::wink4:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 15:34_________________________________________________

Poziek. Nie mów że ta Pani obok to jego córka. ??????

ja bym obstawiał że to J. (mimo iż nie znam pani J osobiście) bo zanim poziu zmodyfikował to było widać całą fotę :naughty::decayed:

dzieki Krzyniu :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :polew:

Opublikowano

Wiciu zapraszamy z córką ;)

Opublikowano

dziękuję szwagier :wink4: Na wicia córę masz dyspensę ode mnie :naughty::decayed:

Ja juz pisałem gdzie o tym pogadamy :naughty: Może Wit skusi sie na wypad... wyciągnie fote z portfela i pochwali sie córeczką :naughty::kox:

Czuje ścieme :cool1:

Opublikowano

Czuje ścieme :cool1

no coś ty...przed chwilą wertowałem NK ale nie znalazłem :naughty::kox:

Opublikowano

To nie tato,

to father od darkness! :evil:

Jara cie ?? :banan3:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 15:25_________________________________________________

moim zdanie trzeba tylko wpisac poprawnie kilka numerków

boberek dacie radę to zrobić na spocie ?? :wink4:

no zakodować damy rade :P ale czy tam jest cos więcej nie pokićkane to nie wiadomo :)

zrobimy co w naszej mocy jak kolega sie pojawi :P

Opublikowano

Nosfer a co chcesz kupic??

Nosferski grzeje wszystko co ma siare i pierdolnięcie z procentu jak młody Tur :polew:

Ragga spoko zamknę 30min wcześniej sklep i pomykam na Targówek :)

Dziękówka :wink4:

Spoko ragga :D

Opublikowano

Zakodować nie ma problemu, tylko jest mały problem, jaki kod?

Opublikowano

wszytsko mam :) spokojnie :) zakoduje sie

oby tylko nie było innej buby :P

Opublikowano

Skoro masz, to czemu ja jeszcze tego nie mam. Ostatnio szukałem dla B5, i miałem trochę z tym problem, SULI coś wie na ten temat

Opublikowano

żeby miec komputer ??

bo musisz poczytac do B5 tego nie dokladałem :P

Opublikowano

Czuje ścieme :cool1

no coś ty...przed chwilą wertowałem NK ale nie znalazłem :naughty::kox:

Może miałeś nie znaleźć :decayed:

jak myslisz czy tym razem Witek znajdzie dla nas czas i wpadnie ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :barrassed:

Wypadało by zobaczyć " Starą szkołe walenia gazu " w akcji :decayed::kox: :kox: :good: :good:

Opublikowano

no czytałem, ale w B5 to jakoś sumuję się chyba te wartości wyposażenia i dopiero wkleja kod. Chociaż mogę się mylić.

Opublikowano

Nosfer i jak idzie Tobie czytanie ??

Opublikowano

nie zapomnij wkleić fotek :D

(...)

:naughty: :naughty: :naughty: musiałem zmodyfikować, żeby nie mieć twojego zawału na sumieniu :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :kox:

(...)

"Mieczy Ci u nas dostatek, ale i ten przyjmiem jako wróżbę zwyciestwa" :D

O Tych z buiziakami od Chłopaków dla Ciebie - też nie zapomnij Mądralo :D

(...) Znowu inny tok myślenia...biorąc pod uwagę wiek w jakim się znajdujesz śmiem twierdzić, iż owy wywołany przez ciebie niż intelektualny uderza dopiero po 35 roku życia :naughty::decayed:

Znowu inny tok myślenia - z nas dwojga tylko ja jestem w stanie powiedzieć jak to jest w każdym z omawianych okresów. Zasadniczo - nie powinieneś się nawet w tym temacie wypowiadać :tongue4:

Opublikowano

no czytałem, ale w B5 to jakoś sumuję się chyba te wartości wyposażenia i dopiero wkleja kod. Chociaż mogę się mylić.

adrian tego nie mam pojęcia poczytaj na wiki ross tech moze tak cos w prodedurach jest napisane

Opublikowano

z nas dwojga tylko ja jestem w stanie powiedzieć jak to jest w każdym z omawianych okresów

okres omawiany przez ciebie znacznie a wręcz diametralnie się różni od tego samego okresu w moim życiu :naughty: więc po co ta cała dyskusja ? :tongue4: :tongue4: :tongue4::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

proszę:

To się fachowo nazywa lansowanie się cudzym kosztem :polew: :polew: :polew:

Poź, sugerujesz rozpoczęcie pojedynku na foty z tamtej imprezy :mysli::polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 16:00:59_________________________________________________

okres omawiany przez ciebie znacznie a wręcz diametralnie się różni od tego samego okresu w moim życiu (...)

Taaa - to prawda :punk: . Na szczęście :evil:

Opublikowano

To się fachowo nazywa lansowanie się cudzym kosztem

nie to się nazywa wieczna szydera z twojego wkurwa :kox:

lansowanie jest w piątek jak wychodzimy na browar...zapraszam...przypomnisz sobie jak to jest w tym okresie życia co to go niby nie mam prawa opisywać :kox::tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: