roball Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Cześć, mam A4 w Q, jest piękna zima, a ja zdałem sobie sprawę, że nie potrafię tym jeździć :/ Czy znacie jakieś miejsce w Warszawie lub okolicach, żeby sobie poćwiczyć jazdę w poślizgu ?
Kosmita Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 4 godziny temu, roball napisał: Cześć, mam A4 w Q, jest piękna zima, a ja zdałem sobie sprawę, że nie potrafię tym jeździć :/ Czy znacie jakieś miejsce w Warszawie lub okolicach, żeby sobie poćwiczyć jazdę w poślizgu ? Koło zoo masz placyk fajny. I oczywiście parkingi typu M1
roball Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Nie, chodzi mi o coś bezpieczniejszego niż parking pod marketem Nie chcę przywalić w latarnię. Gdzieś w stolicy jest jakiś kawałek toru do wynajęcia, większy plac, czy płyta poślizgowa ? Podobno kiedyś ludzie wjeżdżali na Zalew Zegrzyński zimą, ale teraz jest za cienki lód. Edytowane 4 Marca 2018 przez roball
Kolkov Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 W dniu 4.03.2018 o 13:49, roball napisał: Nie, chodzi mi o coś bezpieczniejszego niż parking pod marketem Nie chcę przywalić w latarnię. Gdzieś w stolicy jest jakiś kawałek toru do wynajęcia, większy plac, czy płyta poślizgowa ? Podobno kiedyś ludzie wjeżdżali na Zalew Zegrzyński zimą, ale teraz jest za cienki lód. Tu masz bezpieczną miejscówkę: http://www.devil-cars.pl/tor/pilica Parę lat temu, jeździło tam kilka osób od nas poupalać BTW Ktoś się dziś wybiera na spocisza?
Kosmita Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 1 minutę temu, Kolkov napisał: Tu masz bezpieczną miejscówkę: http://www.devil-cars.pl/tor/pilica Parę lat temu, jeździło tam kilka osób od nas poupalać BTW Ktoś się dziś wybiera na spocisza? No to placyk przy zoo jest bezpieczny i pusty. Ja będę
Kosmita Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Niektórzy już są Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kolkov Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 Szaraczki Dzięki za spota Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Krz.1 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Również dziękuję. Ładna fotka, tylko szkoda, że późno je robiłeś...
Kosmita Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Dziś mam dwa zdjęcia ale ostatnio Twoja brylowała i w kalendarzu będziesz
black4 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Dzięki Panowie! Było świetnie! BTW. Niech się pogoda robi... czas się wreszcie wynurzyć z tej piwnicy -2 H Do zobaczenia, Pozdrawiam
Rafa(ł) Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 31 minut temu, black4 napisał: BTW. Niech się pogoda robi... czas się wreszcie wynurzyć z tej piwnicy -2 H Oj tak, zgadzam się Maćku z Tobą w 100% :-) Nie ma to jak spocik na świeżym powietrzu :-) A prosos, tego suba w kole masz z Q5? Nie pamiętam czy z Q5 czy Q7 :-)
black4 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Witaj, Taaa jeszcze trochę i będzie Stadion grany ;D BTW. Sub bose z Q5 do 17" zapasu w sedanie nie wejdzie (wystaje) W avancie zapas niżej siedzi. Wsadziłem sub bose z Mazdy 6 ale modyfikowany (2 cewkowy głośnik bose polift A6 C6), Sorry za offtop ;D Pozdrawiam
Kolkov Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Opublikowano 8 Marca 2018 Sorry za offtop ;D No weeeeeeź, ten wątek to offtop i można tu pisać o wszystkim Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Kurde zapomniałem miałem jechać z ekipa z Grodziska a już po browarach jestem :/Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
black4 Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Mateusz wpadaj Będzie kilku znajomych. Do zobaczenia !
Rekomendowane odpowiedzi