black4 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Grzesiu dzięki za przypomnienie! To był mój pierwszy spot z A4 klub Wawa Kurcze fajnie jakby był jakiś kryty parking koło narodowca na spoty jesień/zima... Pozdrawiam
Kolkov Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Myślę, że w najbliższy wtorek można już grzać grille pod Narodowym.Tymczasem, pozdro z PoznaniaWysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
black4 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witajcie! Tak we wtorek trzeba najwyżej kurtkę wziąć ale uderzyć na narodowy ... dosyć już tej piwnicy !!! Grzesiu to coś o na foto to nowy Civic UFO he he he!!! Udanego wyjazdu
Kolkov Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Było kilka wynalazków Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
black_edition Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Boję się przyszłości jeżeli mają wyglądać tak auta. już mogli by tego grilla zostawić w tych elektrykach
black4 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witajcie, Kolega Sławek ma rację większość tych nowych aut to jakaś "zemsta designera".... porażka... Wyglądają jak jakieś chińskie zabawki... Panowie na poprawę nastroju piękny spocik z prawdziwą motoryzacją : Pozdrawiam! 1
lobot84 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Panowie, chcialbym sie przylaczyc do spotu. Bede pierwszy raz uczestniczyc, podpowiedzcie co gdzie i jak.Wysłane z prodziża
Kolkov Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 UWAGA UWAGA!!!NAJBLIŻSZY SPOT 10.04 ODBĘDZIE SIĘ POD NARODOWYM. :kox: Mapka w pierwszym poście.Jedzonko we własnym zakresie. ZAPRASZAMY Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Kosmita Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) 3 godziny temu, lobot84 napisał: Panowie, chcialbym sie przylaczyc do spotu. Bede pierwszy raz uczestniczyc, podpowiedzcie co gdzie i jak. Wysłane z prodziża Masz info w pierwszym poście. Od 19 we wtorek zapraszamy na tyły Stadionu Narodowego. Będzie grill i miła atmosfera zapraszamy! Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Kosmita
black4 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 No wreszcie Teraz, żeby tylko pogoda się utrzymała ! Do zobaczyska !
black4 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Hey! W Sobotę na kilka Audików zawitaliśmy pod stadion ale dopiero ok. 22.30 Już chłodnawo było We wtorek będzie ok. Trzeba kurtki wziąć i damy radę Pozdrawiam
Kosmita Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 2 godziny temu, black4 napisał: Hey! W Sobotę na kilka Audików zawitaliśmy pod stadion ale dopiero ok. 22.30 Już chłodnawo było We wtorek będzie ok. Trzeba kurtki wziąć i damy radę Pozdrawiam W sobote było 7 stopni mniej niż temperatura od niedzieli. Będzie luzik. Teraz w samej bluzie siedze na tarasiku
bongod Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 W sobote było 7 stopni mniej niż temperatura od niedzieli. Będzie luzik. Teraz w samej bluzie siedze na tarasiku [emoji4] Pewnie drin grzeje Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
black4 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgadza się było 14 stopni... dziś lato 21 A i teraz na zewnątrz przyjemnie... Co nie wyklucza możliwości o której pisze Michał Pozdrawiam i do zobaczyska!
Kolkov Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Prognoza na dziś.Mam nadzieję, że zdążymy pogrillować co nieco Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Kosmita Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 No nic. Niby ma padać przelotnie. Kiedyś tak pokazywało i popadało 5 minut i było ok. Ja bym zostawił Narodowy, a w razie deszczu przejedziemy w inne miejsce Grille i mięso pokupowane, szkoda żeby się pomarnowało :))
Kolkov Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Jasna sprawa Widzimy się dziś pod Narodowym Mam nadzieję, że miesiecznico-rocznica nikomu nie utrudni dojazdu.Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
kordziuk Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Jak na ta chwilę nad Narodowym błękit [emoji3]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
black4 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Pogoda powinna się utrzymać... koło północy przewidują opad... CU!
Rekomendowane odpowiedzi