Opublikowano 21 Lutego 200719 l A z BMW DX będzie tam działąć ? Bo moge przegrać 2007 rok. ono nie mam pojecia czy to podejdzie obstawiam ze nie
Opublikowano 21 Lutego 200719 l Dopiero teraz mogłem dokładnie zapoznać sie z logami od ono i ... ale i tak jestem zadowolony, moim zdaniem nie jest źle, uznaję wynik 7,191 za satysfakcjonujący a wykres daje dużo do myślenia, mam nadzieję że odpowiednia zmiana biegów poprawi wynik. Powiedzcie mi jaki jest czas dla serii 1,8 T AEB? Dziękuję również za wczorajsze pomiary. A pozatym moja córka już pyta o kolejny wyjazd na spota, pyta czy będzie Daria :biggrin: i chłopaki w swoich
Opublikowano 21 Lutego 200719 l Powiedzcie mi jaki jest czas dla serii 1,8 T AEB? dla serii jest 8,3 do setki i tyle udalo mi sie wykrecic a dokladnie 8,24 wiec niewiem czemu tobie tak wyszlo 7,191 [ Dodano: 21-02-2007, 23:37 ] a tak na marginesie to zgadnijcie od jakiego samochodziku Kunio ma turbinke w swoim
Opublikowano 21 Lutego 200719 l a tak na marginesie to zgadnijcie od jakiego samochodziku Kunio ma turbinke w swoim Od fiata pandy 4X4 hyhyhy A pozatym moja córka już pyta o kolejny wyjazd na spota, pyta czy będzie Daria :biggrin: Oj nie wiem ale może skubidubi 7.1 to dobry czas , swoją drogą czy z Poziem dobrze tego Gtecha ustawiliśmy to uj wie , jeszcze sie pobawimy na spokojnie I czy te wyniki niby hamowni wykresów itd traktować poważnie hmm nie wiem.
Opublikowano 21 Lutego 200719 l ono, pomóż mi rozszyfrować ten wykres :confused: i czy jest możliwie miarodajny ?
Opublikowano 21 Lutego 200719 l Ja poupalam swojego bo mam 3 wykresy hamowni z VTG , V techu i Mastersa więc będe miał dobre przykłady. No poczaje na to ale ja też tą zabawke mam od tygodnia i średnio kumam
Opublikowano 21 Lutego 200719 l skubidubi 7.1 to dobry czas , swoją drogą czy z Poziem dobrze tego Gtecha ustawiliśmy to uj wie , jeszcze sie pobawimy na spokojnie I czy te wyniki niby hamowni wykresów itd traktować poważnie hmm nie wiem. mnie i tak satysfakcjonuje ten wynik, przesiadłem się z fiat brava 1,4 12v i w firmie jeżdżę 124 300D więc moje i każde inne jest wiele lepsze :biggrin:
Opublikowano 22 Lutego 200719 l platiniumm napisał/a:a tak na marginesie to zgadnijcie od jakiego samochodziku Kunio ma turbinke w swoim Od fiata pandy 4X4 hyhyhy od porsche 400 konnego
Opublikowano 22 Lutego 200719 l No byłem na Br.... za***ista jazda :exclaim: Kręcąc bąki dokopałem się do kostki Bauma i spaliłem gumy :twisted:
Opublikowano 22 Lutego 200719 l Kręcąc bąki dokopałem się do kostki Bauma i spaliłem gumy :twisted: cały czas masz letnie .... ... :twisted:
Opublikowano 22 Lutego 200719 l No byłem na Br.... za***ista jazda Kręcąc bąki dokopałem się do kostki Bauma i spaliłem gumy Hehehe dokladnie to samo z tym, ze ja spalilem... dwie :frown: Szkoda, ze sie nikt z A4Q nie pojawil przed 22 :frown: ja musialem juz leciec. Ale zabawa przednia. Cwiczylem altonena ale jakos A4ka nie potrafie :frown: robie jakies 240st nie wiem co robie zle...
Opublikowano 22 Lutego 200719 l Kręcąc bąki dokopałem się do kostki Bauma i spaliłem gumy :twisted: cały czas masz letnie .... ... :twisted: Nie nie... już zimóweczki szefie :biggrin:
Opublikowano 23 Lutego 200719 l jutro nie polatamy bo akurat około 24 wpadły odśnieżarki fajnie się latało na zimówkach w końcu jest kontrola nad autem