Kolkov Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Opublikowano 28 Lutego 2009 siemka w Wawie zaczęło coś lecieć, aleeeeeee czy to śnieg czy to deszcz
tomaszu Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 W Radomiu coś sypnęło, ale już koniec. W sumie to dobrze, bo nie mam żadnego driftowego auta.
Korzeń Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 w Siedlcach biało. -0.2 na zewnatrz. [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 09:16_________________________________________________a zapomniałem. Tomek
tomaszu Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 a zapomniałem. Tomek A idźta w cholere. :doh1:
Italiano Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Bry Tomuś U nas to wiosna już jest :>
TOM77 Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Siema panowie Pozdrowienia z Zakopca Tu śniegu aż nadto i ciągle pada, choć dziś trochę słońce zaczyna wyglądać :>
kokos Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 bry Tomeczku,wlasnie ogladam Twojego imiennika w akcji
rutkap Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 sorki że pisze, nie na temat, ale na forum nie mogę za bardzo znaleźć, a tu są raczej ludzie z Wawy. czy macie godnego polecenia lakiernika bądź zakład gdzie robią renowacje lakieru ( na terenie Warszawy i okolic), bo jakaś @#$%^& przechodziła obok mojego auta i zostawiła rysę od tylnych drzwi do końca auta. Rysa nie jest głęboka, ale strasznie serce się kroi, jak patrze na swoja niunie w takim stanie. Co za ludzie tu mieszkają?? Co byście zrobili, jakbyście złapali takiego szkodnika na gorącym uczynku??
moskal Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Nogi z d*py , a co innego można zrobic......
adamooo Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 sorki że pisze' date=' nie na temat, ale na forum nie mogę za bardzo znaleźć, a tu są raczej ludzie z Wawy. czy macie godnego polecenia lakiernika bądź zakład gdzie robią renowacje lakieru ( na terenie Warszawy i okolic), bo jakaś @#$%^& przechodziła obok mojego auta i zostawiła rysę od tylnych drzwi do końca auta. Rysa nie jest głęboka, ale strasznie serce się kroi, jak patrze na swoja niunie w takim stanie. Co za ludzie tu mieszkają?? Co byście zrobili, jakbyście złapali takiego szkodnika na gorącym uczynku?? [/quote'] jakbym to zauważył to koleś by nosa nie miał jesli chodzi o lakiernika to dzwoń do Adama Ziolkowskiego - 0501 14 14 58 jego zakład mieści się za wileńskim..powiedz ze dzwonisz od adama z a4
ono Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 powiedz ze dzwonisz od adama z a4 smiley Ja bym tego nie mówił , hyhy
adamooo Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 powiedz ze dzwonisz od adama z a4 smiley Ja bym tego nie mówił , hyhy heh bo jeszcze dyńki dostanie hyhy
Kaśka Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Niestety dowiedziałam się, że z przyczyn rodzinnych nie będę mogła pojechać na Zlot Zimowy i muszę zrezygnować z wyjazdu, dlatego chętnych do wpisania się zamiast mnie na listę zapraszam na PW.
tomaszu Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 U nas to wiosna już jest :> Teraz jestem w stolycy i faktycznie sliczna wiosna. Rano tylko cos postraszylo.
Kolkov Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Opublikowano 28 Lutego 2009 oj Tomku wrzuciłem to kilka dni temu do Strefy Śmiechu ale pies jest niezłym czubem
Rekomendowane odpowiedzi