Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wy sobie obejrzyjcie zwiastun drugiej części Transformers , TO JEST KOX :kox: :kox: :kox:

przy Audio 7.1 i 120" na projektorze HD wyglada faktycznie miod ;)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

nic nie przebije "Podziemnego wejścia na strych III" :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Eee Gregor :decayed:

Opublikowano

idziemy do kina? :decayed:

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=dmgbbGJW6ZE

kox :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Eee tam :decayed:

T4 jest bardziej 'prawdopodobne'. Można się bardziej wczuć :evil:

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=dmgbbGJW6ZE

kox :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

W pierwszej części efekty specjalne były OK ale fabuła dla 12 letnich debili. Drugiej częsci wróżę to samo :thumbdown:

Opublikowano

Bo to jest taki typ filmow... dla odmozdzenia, dla efektow... a nie dla myslenia.

Opublikowano

Bo to jest taki typ filmow... dla odmozdzenia, dla efektow... a nie dla myslenia.

dokładnie :) efekty sie licza :)

Opublikowano

R8[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 13:01_________________________________________________- Kochanie, gdzie jesteś?

- Na polowaniu.

- A co to tak tam dyszy?

- Niedźwiedź.

Opublikowano

Witka,

Adacneo jeśli jeszcze aktualne to spójrz na Bakery (mój to jakiś z 3,5" wyświetlaczem). Mają ten plus, że nie mają windowsa zablokowanego - łatwo wgrać nowy sofcik i śmigać na nim, bez bawienia się zbytniego oprogramowaniem. Ja na ten przykład mam na Polskę wgraną AM 5.0.5, a na Europę zostawiłem sobie oryginalną kartę z mapami (wystarczy podmienić plik .exe i programy śmigają) Navteq.

Opublikowano

A ja mam smartfona Samsung i780Navi i bardzo sobie chwalę Można wgrać kilka map w standardzie Automapa, łapie szybko i to co najfajniejsze ma touchpada jak w lapku. Oczywiście dotykowy ekran itp. Tylko wygląd może nie każdemu podchodzić .. bo wygląda jak blueberry. Winda 6 coś tam.

Opublikowano

przy Audio 7.1 i 120" na projektorze HD wyglada faktycznie miod ;)

Stary tylko kino , tu żaden projektor nie da ci tego co duuuuuży ekran :good:

czyli dla nas :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

no to ładnie tam sie u was dzieje

Opublikowano

Stary tylko kino , tu żaden projektor nie da ci tego co duuuuuży ekran

aczkolwiek ostatnio w domku oglądałem film na projektorze i było na prawdę fajnie. Jakoś przyjemniej niż w kinie. Paczka czipsow i browar w łapie. Rozwalony na kanapie i nikt nie przeszkadza (prócz sierściucha :D ).

Ale oczywiście film nie był tego kalibru z efektami specjalnymi. To był raczej film z treścią :D

Ale przekonałem się, że nie ma co szaleć. Projektory do kina domowego porządne kosztują ok 10k. Ja miałem taki biurowy soniaczek za ok 2k i w dodatku ustawienie projektora uniemożliwiało użycie 5.1 więc była grana wieża (co prawda bass ma przekoks ale to tylko stereo). I na prawde fajnie sie ogladalo. Bez porównania z 5.1 i plazma jak jest zazwyczaj.

Ale można polecieć też bajerą :D

Opublikowano

Stary tylko kino , tu żaden projektor nie da ci tego co duuuuuży ekran

aczkolwiek ostatnio w domku oglądałem film na projektorze i było na prawdę fajnie. Jakoś przyjemniej niż w kinie. Paczka czipsow i browar w łapie. Rozwalony na kanapie i nikt nie przeszkadza (prócz sierściucha :D ).

Ale oczywiście film nie był tego kalibru z efektami specjalnymi. To był raczej film z treścią :D

Ale przekonałem się, że nie ma co szaleć. Projektory do kina domowego porządne kosztują ok 10k. Ja miałem taki biurowy soniaczek za ok 2k i w dodatku ustawienie projektora uniemożliwiało użycie 5.1 więc była grana wieża (co prawda bass ma przekoks ale to tylko stereo). I na prawde fajnie sie ogladalo. Bez porównania z 5.1 i plazma jak jest zazwyczaj.

Ale można polecieć też bajerą :D

jakie 10k?

ja mam cos takiego

http://www.ceneo.pl/1172258[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 14:14_________________________________________________

testowalem taki, mialem nawet na spocie. fajny sprzet, duzy ekran. polecam