Reggi Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Tom-Szu Wielki-Szu Szustek Tostek Motszu Shitsu Szustron, Szustroen. JELCZ [br]Dopisany: Marzec 27, 2009, 02:43:49 _________________________________________________To tak żeby nie odbył się dzień bez d*p... mam dla Was .. Super pośladki :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 cudowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 O w k**wę... Żeby sprawdzić wyniki ankiety to musiałem na coś zagłosować, więc zagłosowałem na "Łoszusta". Widzę, że top 1 to "BryTomek", ni ch*ja nie zgadzam się na to!! Co do Ikarusa - to jak Pany, może faktycznie jakaś zrzutka? Krzyniek bedzie szoferem. To byłaby dobra promocja naszego Klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 do tego stopnia mi się podoba, że każdemu kto zagłosuje na BryTomek zapewniam przejażdżkę Evelinką ale w tym momencie to nie bedzie demokratyczne głosowanie ps. zagłosowałem na BryTomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 do tego stopnia mi się podoba, że każdemu kto zagłosuje na BryTomek zapewniam przejażdżkę Evelinką ale w tym momencie to nie bedzie demokratyczne głosowanie ps. zagłosowałem na BryTomek Cholera to i ja zmieniam na BryTomek, a co tam. EDIT: Hmm, nie mogę zmienić. A czy za same chęci zagłosowania na BryTomek też przysługuje przejażdżka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 szszszszszuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutooooooomaaaaaszszszszzzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuusssssssssttttttttttttttt taki proponuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 mam jeszcze pomysł na nowy nick dla Tomasz, ale już pewnie za póno: SIKIRATKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 szszszszszuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutooooooomaaaaaszszszszzzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuusssssssssttttttttttttttt taki proponuje za***ać się można przy logowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 to teraz rano będzie "bry BryTomek"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 to teraz rano będzie "bry BryTomek"? Pierwszy, który tak napisze dostaje bana ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 mam jeszcze pomysł na nowy nick dla Tomasz, ale już pewnie za póno: SIKIRATKA A co to je? za***ać się można przy logowaniu Na szczęście korzystam raczej z jednego komputera, na którym jestem zawsze zalogowany. Pierwszy, który tak napisze dostaje bana ! Nosfer, mądrze prawisz, tylko kto tego bana da..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 mam jeszcze pomysł na nowy nick dla Tomasz, ale już pewnie za póno: SIKIRATKAA co to je? co zapytaj Kabaret Moralnego Niepokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 zapytaj Kabaret Moralnego Niepokoju A w jakim to skeczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 BryTomek hm .... a co na to Bryńka chyba też musi wyrazić zgodę na powielanie "połowy" swojego nicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 BryTomek hm .... a co na to Bryńka chyba też musi wyrazić zgodę na powielanie "połowy" swojego nicka No co tysz z Radumia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 BryTomek hm .... a co na to Bryńka chyba też musi wyrazić zgodę na powielanie "połowy" swojego nicka Eeee, tam. Zrobi się grupowe odświeżanie nicków: - brywit - bry-niek - bry_kaszR - bry_ziek - bry_no - bry_skal - bry_man - bry_kas - bry_rbi - ooo_bry ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 BryTomek hm .... a co na to Bryńka chyba też musi wyrazić zgodę na powielanie "połowy" swojego nicka Eeee, tam. Zrobi się grupowe odświeżanie nicków: - brywit - bry-niek - bry_kaszR - bry_ziek - bry_no - bry_skal - bry_man - bry_kas - bry_rbi - ooo_bry ... Przy tej opcji mój nick powinien brzmieć Bry - śka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 wit.s na weekend możemy próbę zrobić mój nowy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 koniec świata, z tymi warsiafskimi ogrami :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 koniec świata, z tymi warsiafskimi ogrami :> dobrze j**nięci wfszyscy to fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi