Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawdziwy VIP wśród KLUBOWICZÓW :>

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Suli na VIPA..dla niego specjalnie świnki kręcą dupką :

Opublikowano

Dajcie spokój :wstydliwy::D

A ja się zastanawiałem, skąd Krzyniek to zdjęcie wyczesał :mysli::D

Moja strona od jakiś dwóch lat nie była aktualizowana :embarrassed: - kumpel, na którego serwerze stoi strona zgubił hasło administratora :polew:

Przymierzałem się parę razy do zrobienia nowej, ale jakoś nigdy nie mieliśmy czasu, żeby się zebrać nad tym, usiąść i zrobić... :przebiegly: gdyż z reguły sił starczało na podsumowanie etapu koncepcyjnego :drunk::polew:

Skarbnikiem w SISKOM-ie już nie jestem, choć się wciąż tam aktywnie udzielam. :naughty:

Zainteresowanym problematyką inwestycji drogowych w Warszawie i okolicach polecam

www.siskom.waw.pl :this:

Suli..zrób pikietę i kopnij w te zadki co trza ..tak żeby most północny wybudowali szybciej..i tuż obok bloku Adaho :decayed::P

Ragguś, w kwestii Mostu Północnego to w zadek trzebaby kopnąć Moskala :toon::D - bo to jego firma ma kontrakt na budowę :decayed:

Ale na głównym banerze jest literówka. Przepraszam. :>

017cfbc48b1abb3c.jpg

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Ze trzydzieści osób oglądało ten baner w trakcie konstruowania i wieszania, kilka, jeśli nie kilkanaście tysięcy później - i nikt nie zwrócił na to uwagi :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

Tomek - jesteś miszcz :notworthy::kox:

[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 23:46_________________________________________________

Suli na VIPA..dla niego specjalnie świnki kręcą dupką :

Dzięks Adaś :decayed:

Jedna z tych blondyneczek była, że paluszki lizać :kox: i nie tylko :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie:

Masz jakiś nr telefonu do niej :decayed:

Opublikowano

Suli..zrób pikietę i kopnij w te zadki co trza ..tak żeby most północny wybudowali szybciej..i tuż

Te łojciec , se uważaj. :kox: :kox:

Ragguś, w kwestii Mostu Północnego to w zadek trzebaby kopnąć Moskala :toon::D - bo to jego firma ma kontrakt na budowę :decayed:

Na razie to możecie sobie kopnąć w zadek inwestora bo to oni opóźniają , nasi od dawna moga wchodzić na robote :good:

Opublikowano

nasi od dawna moga wchodzić na robote :good:

ale jak to w polsce bywa - nigdzie nie wychodzą :decayed:

Opublikowano

Bejurokracja , wykonawca nie może wejsć na robote przed przekazaniem przez inwestora (w tym wypadku U.M. st Wawy) placu budowy :decayed:

[br]Dopisany: 27 Marzec 2009, 07:39_________________________________________________A tak wogóle : Bry Panowie :hi:

Opublikowano

U.M. st Wawy) placu budowy :decayed:

oni uważają że na euro 3012 zdążymy więc się nie spieszą

Opublikowano

O maasz, to dobre jest. :naughty:

wycinek.jpg

za***isty serwis. Śledze od paru lat i jestem pod wielkim wrażeniem pracy włożonej w jego powstanie i utrzymanie.

Suli - gratuluje świetnej roboty. Nie wiedziałem, że za tym stoisz.

Opublikowano

osz k**ew :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Suli na prezydenta ;)

Opublikowano

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Ze trzydzieści osób oglądało ten baner w trakcie konstruowania i wieszania, kilka, jeśli nie kilkanaście tysięcy później - i nikt nie zwrócił na to uwagi :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

Tomek - jesteś miszcz :notworthy::kox:

Jestem dziennikarzem, więc to zboczenie zawodowe.. :decayed::wink4:

Opublikowano

No mi zajelo 10 minut szukanie bledu jak juz wiedzialem, ze jest :polew: :polew:

A tak wogole nie mozesz reprezentowac interesow wszystkich klubowiczow bedac radnym dzielnicy.

Musisz pogadać z Hanką... niech Cie przygalnie do swojego biula na vice plezydenta. A potem ja wyglyziesz :)

Opublikowano

Jestem dziennikarzem, więc to zboczenie zawodowe.. :decayed::wink4:

Tomaszu drogi , podobno miala byc jakaś ankieta co do twojej nowej ksywy , prawda to czy fałsz ????

Opublikowano

To prawda. Sam zaproponował. Działamy.

Ja proponuje "BryTomek" :>

Opublikowano

Bejurokracja , wykonawca nie może wejsć na robote przed przekazaniem przez inwestora (w tym wypadku U.M. st Wawy) placu budowy :decayed:

A zabezpieczenie złożyli :cool1::decayed:

Miasto teren przekaże Wam lada chwila - tyle, że z domkiem i jednym panem co się w nim chowa :dziura::polew: :polew:

za***isty serwis. Śledze od paru lat i jestem pod wielkim wrażeniem pracy włożonej w jego powstanie i utrzymanie.

Suli - gratuluje świetnej roboty. Nie wiedziałem, że za tym stoisz.

Oj tam, mam w tym tylko swój niewielki udział :gwizdanie: :wink4:[br]Dopisany: 27 Marzec 2009, 09:53_________________________________________________

A ja - Cytrynka :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A ja - Cytrynka :polew: :polew: :polew:

:zemdlal:

Opublikowano

Panowie to czekam na jeszcze kilka propozycji i ruszamy z głosowaniem :decayed:

Opublikowano

Oszust

:decayed:

Opublikowano

Yyy Panowie,

Mam chęć kupić Ikarusa przegubowca. Czy ktoś ma jakąś orientację ile takie cudo może kosztować (mowa o cenie i kosztach remontu). Ile takie cuś pali itp. :decayed:

Na zlot letni możemy pojechać czymś takim. :naughty:

9a8cdd73746a53ccmed.jpg

Opublikowano

Normalnie pojebani :D

Opublikowano

Tomek ..zapierdol Jelcza z wywrotką ..lepsze atrakcje bo niebo widać podczas jazdy :polew: