krzyniek Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 a co to jest, na statywie, czerwone okienko i stało wczoraj na siekierkowskim o ok. 20, chyba przy srebrnej cordobie? :gwizdanie: to ile miałeś ??? a nie chyba widziałem u Ciebie antenkę cb na dachu więc Ci się upiekło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 no mnie tez antenka zawiodla jak mialem te 73 ale zawiodla mnie tez brak znajomosci Lodzi - cos mowili ze stoja obok zwirowni ale nie myslalem ze bede obok niej jechac ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingvin Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Dzień dobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 cześć Brygvin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Siema Brymowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Bry Brymowicze Malik kiedy możesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 BRY Leszczo-Ogry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Tak mniej więcej wyglądało ? szybko było, ale tak. Czy to musi w nocy jakoś błysnąć, żeby była fotka? to ile miałeś ??? a nie chyba widziałem u Ciebie antenkę cb na dachu więc Ci się upiekło w Wawie to się cięzko dopytać, z resztą na Siekierkowskim to niewidać w nocy co po drugiej stronie się dzieje. p.s. tyle jak jechaliśmy ja, Ty, Korzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 p.s. tyle jak jechaliśmy ja, Ty, Korzeń a czyli zgodnie z przepisami 69,99km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 cześć Brym77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Bry Trochę pośladów z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Warszawa, korek na Jerozolimskich, do jednego kierowcy odzywa się drugi > - Porwali prezydenta Kaczyńskiego, żądają 100 000 000 złotych, bo inaczej > obleją go benzyną i podpalą, robimy właśnie zbiórkę... > - Tak? A po ile dają inni kierowcy? > - No tak po 2 - 3 litry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Warszawa, korek na Jerozolimskich, do jednego kierowcy odzywa się drugi > - Porwali prezydenta Kaczyńskiego, żądają 100 000 000 złotych, bo inaczej > obleją go benzyną i podpalą, robimy właśnie zbiórkę... > - Tak? A po ile dają inni kierowcy? > - No tak po 2 - 3 litry... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Dzisiaj "Poranny WF" chyba jakiś taki lajtowy był .... Może się trochę opanują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Odwiesili audycje ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 http://www.dailymotion.pl/video/x6y6ck_the-job_shortfilms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 leciwe ale nadal na czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 RRRRRRRRRRRRRRRWA MAĆ!!!!!!!!!!!!!!! Zgubiłem tablicę rejestracyjną motocykla i teraz zamiast jeździć będę się pie*dolił z wyjazdami do Tarnowa, żeby temat załatwić FCUK FCUK FCUK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi