Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

osobiscie tez bym byl za TORWAREM ,nie chce mi sie w tamta strone o tej godzinie przebijac tym je...nym mostem

siekierkowskim sie pieknie leci , przynajmniej w zeszłym roku :good:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale kombinujecie - 3 rok już będzie to samo czyli jak ciepło to Promka, a jak zimno to FW/Arkadia więc może nie kombinujcie.

Lukas podejmij męską decyzję i koniec, a nie teraz będzie 20 stron jak co sezon czemu tu jest lepiej, a czemu tam, bo jednemu tu pasuje, a drugiemu nie. Trzeba się dostosować.

osobiscie tez bym byl za TORWAREM ,nie chce mi sie w tamta strone o tej godzinie przebijac tym je...nym mostem

Dosłownie 5 minut drogi dłużej, a i tak musisz jechać trasą łazienkowską, na której ruch jest w miarę płynny więc czy zjedziesz przed Wisłą czy kawałek za Wisłą to już nie gra roli :wink4:

Opublikowano

Ale kombinujecie - 3 rok już będzie to samo czyli jak ciepło to Promka, a jak zimno to FW/Arkadia więc może nie kombinujcie.

Lukas podejmij męską decyzję i koniec, a nie teraz będzie 20 stron jak co sezon czemu tu jest lepiej, a czemu tam, bo jednemu tu pasuje, a drugiemu nie. Trzeba się dostosować.

Dosłownie 5 minut drogi dłużej, a i tak musisz jechać trasą łazienkowską, na której ruch jest w miarę płynny więc czy zjedziesz przed Wisłą czy kawałek za Wisłą to już nie gra roli :wink4:

Dokładnie tak. :good:

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem Promenada jest jak najbardziej OK. Jeszcze jak nie miałem A4 to pierwszy spocik własnie tam zaliczylem i jakis taki sentyment pozostal.

Jesli chodzi o dojazd na 18:30-19:00 do Promenady to spokojnie siekierkowski jest pusty na 100% (prawie codziennie tak jezdze o tej porze) natomiast jesli chodzi o łazienkowski to tez nie jest jakos tragicznie..Wydaje sie czasami zakorkowany ale jednak caly czas sie jedzie..

Jesli zdecydujemy sie na Torwar to ok - tez to zaakceptuje :)

A prawda jest za zawsze dla kogos inna lokalizacja bedzie lepsze niz ta druga i zawsze pewien % ludzi bedzie ZA a inny % osob bedzie PRZECIW.

no chyba ze ktos bedzie "Za a nawet przeciw" :))

pzdr

Opublikowano

to ja chyba mam kiepską pamięć bo przez pierwszy rok to był torwar :gwizdanie:

Opublikowano

Czukundurze nie kombinujemy, tylko optujemy za w miarę fajowym miejscem i jak najbliżej centruma. Wiadomą rzeczą jest,że jednemu bliżej tu a drugiemu tam. Jeżeli są to spoty warsiawskie to sie mnie wtdaje,że ta Torwarzyna jest bliżej centruma niż Promna nada.

Powiedział ja... warsiawiak z krfi i kości z samiuskiego Piastowa, vel Otrębus :decayed:

Opublikowano

więc tak..jak ładna pogoda to torwar a jak pada to promka..tyle w temacie :kox:

Opublikowano

no tyle bo Lukas ma więcej do gadania niż TY :naughty::kox::tongue4::polew:
Opublikowano

Tia.. i już widzę jak sie towarzystwo synchronizuje. Część ludzi będzie stało na torwarze a część w promce.

Trzeba zdecydować się na jedno miejsce. Jeden czy dwa głosy o tym że za daleko do promki nie powinny przesądzać o wyborze miejsca.

Opublikowano

mi się podobi w promce i na torwarze..proma jest bezpieczniejsza jeśli chodzi o pogodę..

ps. a może pojedziemy raz na spot MITSUBISHI SPACE STAR ? :polew:

Opublikowano

to ja chyba mam kiepską pamięć bo przez pierwszy rok to był torwar :gwizdanie:

Spoty zaczęły się w 2006 roku, czyli teraz będzie 3 rok, a pisząc 3 rok miałem na myśli ogólnie spoty, a nie spoty w Promce (moja wcześniejsza wypowiedź nie była widzę dobrze sprecyzowana) :tongue4:

Opublikowano

Siemanko ogry ! :naughty::a4fan:

:beach::banan2::guma: :th: :toon:

Opublikowano

Promka nie jest daleko. Nie chodzi o odległość.

TORWAR!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

A może w Radomiu będziecie spoty robić - każdy będzie miał równe szanse. :decayed:

raggaman, jak impreza? :naughty:

Opublikowano

TORWAR!!!!!!!!!!!!!

I będziemy stać w tych spalinach i hałasie przy splocie tras gdzie przewija się setki samochodów ?

Jak zacznie padać to część pojedzie do Promki, część przyjedzie później i będzie szukać pozostałych i wyjdzie tylko bezsensowne jeżdżenie. Jak ustalać raz to raz, a nie jak nie pada to hałaśliwy i śmierdzący Torwar, a jak pada to Promka.

Opublikowano

Zrobić spota w Jankach pod Ikeą to i cały Radom wpadnie :kox:

Wtedy będziemy regularnie. :>

Opublikowano

ps. a może pojedziemy raz na spot MITSUBISHI SPACE STAR ?

mitasubiszi maja spoty w GM i to b. nieregularnie :wink4:

Opublikowano

Pamiętacie pomiary stojącego auta z włączoną klimatyzacją radarem ISKRA ? :naughty:

"Iskra" - radar - bat radomskiej policji na piratów drogowych

Radar mierzący prędkość samochodów nadjeżdżających i odjeżdżających

Radomscy policjanci z "drogówki” zaczęli testować nowy radar "iskra”. Testować i stosować go w praktyce. Namierzanie już się rozpoczęło.

"Iskra' to radar nowej generacji. Jest lekki i zasilany bateriami a nie z radiowozu, co daje możliwość namierzania pojazdu z miejsca dostępnego jedynie dla patroli pieszych. Ale to nie jedyny dodatkowy atut urządzenia. Jak zapewnia producent radarem można namierzać pojazdy poruszające się w tym samym kierunku co radiowóz, jak i w przeciwnym, a nawet wybierać samochód najszybciej jadący z grupy aut.

- O tym, jak urządzenie sprawuje się na drodze będą mogli przez najbliższe dni przekonać się radomscy kierowcy, którzy mają zbyt "ciężką nogę” i zostaną namierzeni przez policjantów z Wydziału Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji w Radomiu zapowiedział Rafał Jeżak z zespołu do spraw komunikacji społecznej KMP w Radomiu.

Opublikowano

Ale problem macie ostatnio :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Promka, Torwar, - Torwar, Promka

Zrobić spota w Jankach pod Ikeą to i cały Radom wpadnie :kox:

Do Promki zaglądają Siedlce, Mińsk, Garowlin ;)

Opublikowano

TORWAR!!!!!!!!!!!!!

I będziemy stać w tych spalinach i hałasie przy splocie tras gdzie przewija się setki samochodów ?

Jak zacznie padać to część pojedzie do Promki, część przyjedzie później i będzie szukać pozostałych i wyjdzie tylko bezsensowne jeżdżenie. Jak ustalać raz to raz, a nie jak nie pada to hałaśliwy i śmierdzący Torwar, a jak pada to Promka.

TORWAR!!!!

Nigdzie nie było takiego klimatu. I jakoś więcej się jeździło, patzryło na bryczki. I wogóle.

A wy tylko lać i wpierdzielać :polew: :polew: :polew: