Opublikowano 20 Marca 200719 l norbi nie masz co sie martwic jak zobaczylem tydzien temu jaz zrywasz asfalt na torwarze to musi byc wszystko ok
Opublikowano 20 Marca 200719 l jak zobaczylem tydzien temu jaz zrywasz asfalt na torwarze no jak zrywał jak go dopiero co kladli dla nas specjalnie zebysmy mogli jezdzic po rownym
Opublikowano 20 Marca 200719 l Siema kobietki moje - Lukas namiary :exclaim: pierdziele lans i zapierdzielam na 15" przez całe wakacje :exclaim: :exclaim: :twisted: :twisted: na quattroxenonie bo wsadze czwarty w lampy tyle na wstecznym
Opublikowano 20 Marca 200719 l wujku poziek sugeruje zenona np w gałce zmiany biegów :biggrin: ....coś jak Łukaszek miał "15 robia oko...nie zmieniaj..lans malinowy
Opublikowano 20 Marca 200719 l bo wsadze czwarty w lampy tyle na wstecznym :rotfl: Ja myślałem o oświetleniu schowka Ale koks by był
Opublikowano 20 Marca 200719 l Ja myślałem o oświetleniu schowka nieżle ale...kolega zrobił zenon dla skuterka kilka lat temu :smile:
Opublikowano 20 Marca 200719 l do h*ja zrobie sobie cały pakiet oświetlenie w xenonie i nikt mi nie podskoczy :exclaim: a stosunek ceny do jakości będzie zachowany
Opublikowano 20 Marca 200719 l to widze popłyneliscie z tym pakietem oswietlenie Poz juz wysylam namiary
Opublikowano 21 Marca 200719 l pierdziele lans i zapierdzielam na 15" przez całe wakacje pamietaj .. maja byc stalowe ..... :twisted: :twisted: :twisted:
Opublikowano 21 Marca 200719 l Panowie, co zazwyczaj porabiacie po spotkaniu się o 19:00 przy Torwarze? Ile czasu tam jesteście (stoicie)?? Wczoraj podjechałem "trochę" spóźniony (no, ale pez przesady...) a tu nikogo ani widu, ani słychu... (Za wyjątkiem zaparkowanego niebieskiego Avanta, ale może to przypadek...)
Opublikowano 21 Marca 200719 l Panowie, co zazwyczaj porabiacie po spotkaniu się o 19:00 przy Torwarze? Ile czasu tam jesteście (stoicie)??Wczoraj podjechałem "trochę" spóźniony (no, ale pez przesady...) a tu nikogo ani widu, ani słychu... (Za wyjątkiem zaparkowanego niebieskiego Avanta, ale może to przypadek...) Bo wczoraj spocik był nie na Torwarze , tylko pod Realem na Połczyńskiej
Opublikowano 21 Marca 200719 l Za wyjątkiem zaparkowanego niebieskiego Avanta, a ta rakieta to Zółwia :twisted: Wczoraj podjechałem "trochę" spóźniony w pierwszym poscie jest napisane ze jak ktos nie ma mojego numeru to Pw pisac latwiej sie w tym momencie znalesc Poź to sprawdzaj ten towar i jak bedzie ok to dawaj znac
Opublikowano 21 Marca 200719 l wyjazd na rezanko - narazie panienki moje rozwiązłe - koncert PCD czeka :exclaim:
Opublikowano 21 Marca 200719 l No worcilem od VWSZ. od lookiera i... no co prawda sie spoznil :twisted: ale tak mi zalatwil na cacy, ze slowa nie dam na niego zlego powiedziec Moj stary pazdzioch znow jezdzi jak nowka
Opublikowano 21 Marca 200719 l No worcilem od VWSZ. od lookiera i... no co prawda sie spoznil :twisted: ale tak mi zalatwil na cacy, ze slowa nie dam na niego zlego powiedziec Moj stary pazdzioch znow jezdzi jak nowka a co Ci takiego zrobil ....