Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
motocykl

no to powiedz jaki :question: i zaraz Cie wpisuje w liste jazdy probnej :a4fan:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Słaby i stary. Napiszę Ci na PRV bo jak będzie w wątku to się ze mnie obśmiejecie... :biggrin:

Opublikowano

Chopaki mam trochę wolnego w piątek wieczorem ale od 19:15 bo dopiero zakończę pracę i jest jeszcze jeden problem nie mam transportu, jest jakiś charpagan coby jechał przez Ursus?????????i zabrał chcący strudzonego wędrowca??????? :biggrin:

Opublikowano

Kozi to jak cos czytaj watek i bedziesz wiedzial gdzie jestesmy pomozemy cos wybrac :wink:

Opublikowano
jak SPOT?:>

malinowo :wink:

a ty gdzie :question: i chemik gdzie :question:

Opublikowano

ja qźwa work..a Chemik rozstepy leczy..

Opublikowano
ja qźwa work

No to najwyższy czas zadbać o rozwijanie relacji międzyludzkich. Szykuj się na piątek.

rozstepy leczy..

No jakoś mnie to ogromnie rozbawiło.

Dobra Dziewczynki.

Zainteresowani deklarować się odnośnie piątkowego wyjazdu do Wujka Poźka i odnośnie ewentualnego transportu. Rozumiem, że Holandia (czyli każdy zaopatruje się samodzielnie), staramy się poruszać w zakresie kiełby i karku coby zbyt wielkich dysproporcji nie robić. A do picia przywozimy krówki, bo najbardziej uniwersalne.

Jakieś uwagi?

Opublikowano

Z mojej strony będzie:

1.grill+węgiel :rotfl::rotfl::rotfl:

2. jak zabierzecie śpiworki to około 6 miejsc do spania będzie

3. muza+teledyski Ekwador/Amnesia :twisted: :wink: + altanka

ZABRAć POLARKI

[ Dodano: 11-04-2007, 03:04 ]

i jak się wkurzyłem to poł turbo i cziptuning pozamykałem :bicz:

Opublikowano
muza+teledyski Ekwador/Amnesia

a ta ładna pania co byla w tym teledysku tez zaprosiles :question::lol:

Zainteresowani deklarować się odnośnie piątkowego wyjazdu

oj cos czuje ze znowu kilka osob nie bedzie moglo i sie posypie :P

Opublikowano

no no Pani z teledysku to podstawa :)

Z mojej stronty :

1. Krówka bełnowartościowa

2. Jeżeli mamy pojechać w kiełbę i kark to także się zorganizuje :)

3. Odnośnie transportu to poproszę o namiary gdzie co i jak (najlepiej na pm) - pytanie tylko .... potrzebny kierowca więc może uda mi się namówić moją kobietę ale czy zawozić drzewo do lasu ???? hmmm temacik do przemyślenia żebym później nie miał :bicz: haha

Opublikowano
oj cos czuje

Nie wprowadzać mi tu defetyzmu :exclaim:

Robię listę typków, którzy się wybierają-modyfikacje/protesty będą rozpatrywane na bieżąco.

- Poziek (to chyba naturalne, że gospodarz ma być :rotfl: ) + ? - z noclegiem :rotfl:

- wit.s+J. (siostra do potwierdzenia) - bez noclegu

- Lukas23+? - bez noclegu

- ono+A. - nocleg

- Kichol+?- nocleg

- Norbi+?- nocleg?

- adamooo+K- bez noclegu

- T-Żółw+?- nocleg?

- hhacek+?- nocleg?

(Żółw, hhacek nie smucić mi tu. Przyjazd, kiełba, flaszka wódki na dwóch i spadówa do domu, bo hhacek w sobotę wyjeżdża. Żadnego balowania do 7-mej rano i za*ygiwania krawężników, ale Klubowiczowi z GB pożegnanie trza zrobić jak się patrzy. Howgh).

- Hornet+S (jak siostra :biggrin: )- bez noclegu

Pucować mi się tu zaraz, bo nie pamiętam kto tam się jeszcze wybiera i w jakim układzie.

P.S. Inicjały podane w treści niniejszego posta, są jedynie propozycją i mogą ulegać zmianie bez koniecznosci ich zgłaszania do autora :wink::rotfl:

Odnośnie transportu to się będziemy zgadywać jak już będzie wiadomo ile osób. Howgh

Opublikowano

No ja slyszlaem ze Kunio sie wybiera razem z Tomboyem plus nocleg :rotfl:

Opublikowano

ja piszę się + młoda :) nie wiem tylko czy będzie nocleg skoro będzie kierowca ewentualnie mogę namówć kumpla żeby porobił za kierowcę w końcu jeździ A4 TDI 90 KM 96 r a do klubu nie chce wstąpić :twisted: więc może uda się go przekonać hehe

Opublikowano

No ja na 99% jestem i raczej z noclegiem bo nie będe tyle za***rdalał po pijaku hyhyhy

Opublikowano
tyle za***rdalał po pijaku

nie no jeszcze by ci prawko zabrali

panowie ja to na 40% jestem na imprezie wlasnie dostalem tela ze musze byc o 6 rano w ZMC takze ciezko

Opublikowano

ja wpadam..ale też długo nie zabaluje i bez %..także kiełbe, karkówkę..jakieś napoje i chipsy :) będą miał ze sobą :a4fan: a z kim przyjadę to się okaże :-) bez noclegu..

Opublikowano
panowie ja to na 40% jestem na imprezie wlasnie dostalem tela ze musze byc o 6 rano w ZMC takze ciezko

Jesteś na 100% - się najwyzej zbierzesz wcześniej.

Nie robić problemów-decyzje będziesz podejmował w piątek rano, jak się wszystko okaże, co ma się okazać. Howgh

bez %
Jak bez % to faktycznie nie wiadomo kogo jako pasażera ze sobą zabierzesz (może Kichol, może ja?) :biggrin: ..... :eek: aaaaaaaaaaa, w tym sensie nie wiesz z kim przyjedziesz :rotfl::rotfl::rotfl:
Opublikowano

Ja również bez noclegu ponieważ będę miał kierowce - niestety kobietę ale cóż takie życie :)

Opublikowano

Ja sie piszę na nocowanie, narazie nie mam transportu ale się organizuje może wujek Norbi będzie jechał to by mnie zabrał z Ursusa???? :quattro:

Opublikowano

Może mi ktoś z was napisać czy bierze ze sobą płeć piekną ?? Bo ja już w końcu nie wiem jak to z tymi kobietami będzie .....

Pomijam sympatyczną Pania od Poźka z ekranu - jej obecność jest obowiązkowa :lol::lol: