Opublikowano 16 Czerwca 200917 l 100 Lat Piotruś :banan3:[br]Dopisany: Czerwiec 16, 2009, 11:43:04 _________________________________________________ Tak, zagadaj na PW do użytkownika wit.s To ten z przymocowanym uchwytem na ręczniki kuchenne
Opublikowano 16 Czerwca 200917 l "Siema bober, wpadnij na spota dzisiaj i weź Vaga ....... Pozdro.. po takim wstępie to on mu zrobi vagiem z dooopy jesień średniowiecza
Opublikowano 16 Czerwca 200917 l Albo do boberek tylko z nim to trzeba krótko.. Najlepiej na PW napisać mu tak po chłopsku... "Siema bober, wpadnij na spota dzisiaj i weź Vaga bo coś mi się chyba dzieje.. Tylko nie zapomnij !! Mam nadzieję, że potrafisz się z tym uwinąć, bo jeszcze bym z chłopakami pogadał, a nie chce mi się siedzieć w furze przez godzinę.. Pozdro.. Ps.Pamiętaj o Vag-u " TomekA4 - możesz użyć kopiuj/wklej.. _________________________________________________ ps. poziek zmieniłeś imię :gwizdanie: :polew: nosferus zajebałes mnie 100 Lat Piotruś :banan3:[br]Dopisany: Czerwiec 16, 2009, 11:43:04 _________________________________________________ Tak, zagadaj na PW do użytkownika wit.s To ten z przymocowanym uchwytem na ręczniki kuchenne Ragguś dziekuje "Siema bober, wpadnij na spota dzisiaj i weź Vaga ....... Pozdro.. po takim wstępie to on mu zrobi vagiem z dooopy jesień średniowiecza :polew: no nie wątpie w to co napisałeś :polew:
Opublikowano 16 Czerwca 200917 l Będzie kto dziś na spocie? Poziek pewnie będzie bo w take pogode hrilla nie rozpali
Opublikowano 16 Czerwca 200917 l Poziek pewnie będzie bo w take pogode hrilla nie rozpali Na torwarze ma sie wypogodzić popołudniu
Opublikowano 16 Czerwca 200917 l Na torwarze ma sie wypogodzić popołudniu Jesteś szybszy niż TVN Meteo.. którą pogodynkę pociskasz ?
Opublikowano 16 Czerwca 200917 l Na torwarze ma sie wypogodzić popołudniu Jesteś szybszy niż TVN Meteo.. którą pogodynkę pociskasz ? kreta z tvp1
Opublikowano 16 Czerwca 200917 l Boberek to tak z okazji urodzin http://www.grymix.pl/926/daj-jej-klapsa/ inni też mogą spróbować
Opublikowano 16 Czerwca 200917 l Boberek to tak z okazji urodzin http://www.grymix.pl/926/daj-jej-klapsa/ inni też mogą spróbować wciągające :polew:
Opublikowano 16 Czerwca 200917 l Czy jest szansa spotkać w Promenadzie, Klubowicza dysponującego VAGiem? Bry Ja bede mial Vaga jakby Boberek zapomnial NAJLEPSZEGO BOBEREK !!!!!!!!