Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l O to jak lubisz sie w to bawić to pogadamy na spocie bo mam problik i za uja nie moge tego właśnie zrobić , a już paru informatyków sie bawiło i d*pa
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l tyle ze taki dziurawy i darmowy skrypt jak phpbb nie ma opcji blokowania ID kompa :twisted:
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l tyle ze taki dziurawy skrypt jak phpbb nie ma opcji blokowania ID kompa Albo admin jeszcze do tego nie doszedl A planujesz jeszcze cos narozrabiac?? :twisted:
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l a czy ja kiedykolwiek rozrabialem na forum? Komus skonczyly sie argumenty i wolal dac mi bana
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l Niech wyczeka cierpliwie do końca kary. Rozmawiałem z nim wczoraj i wcale nie wykazywał się zrozumieniem problemu. Widać niereformowalny...
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l Niech wyczeka cierpliwie do końca kary. Rozmawiałem z nim wczoraj i wcale nie wykazywał się zrozumieniem problemu. Widać niereformowalny...To było widać już wcześniej Dzieki Poź za linka, ale już znalazłem kolesia uzdrawiacza i w pon. wysyłka. postanowiłem jeszcze zmienić sprzegło na Sachsa, macie jakąś opinie na ich temat? Sprzegło coprawda już zamówione i jutro odbieram, ale... Jeszcze na dokładke wymiana rozrządu, toż to nowa fura tera bedzie Tylko to wszystko chyba im miesiąc zajmie :frown: , może ktoś ma do pożyczenia jakąs nieużywaną mogie sie zaopiekować i powyprowadzać przez tydz. Dobrze ,że są jeszcze siostry na tym świecie, to chociaż A3 można poupalać
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l ja usiebie tydzień temu sprzegło zmieniałem na Sachsa,bo nic innego nie znalazłem w Polsce, i jest ok ,wymienialismy je 5 godz :biggrin: :biggrin:
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l ja usiebie tydzień temu sprzegło zmieniałem na Sachsa,bo nic innego nie znalazłem w Polsce, i jest ok ,wymienialismy je 5 godz :biggrin: :biggrin:Ile Cie kosztowało kompletne sprzęgło
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l 900 stów :biggrin:Dzięki, czyli normalna cena, u mnie raptem 50 zeta mniej. Szczerze spodziewałem sie jakichś 15 stówek, bo kiedyś przez przypadek natknąłem sie w necie na taką cene, a dzis dzwonie i :eek: biere :biggrin:
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l 900 stów :biggrin:Dzięki, czyli normalna cena, u mnie raptem 50 zeta mniej. Szczerze spodziewałem sie jakichś 15 stówek, bo kiedyś przez przypadek natknąłem sie w necie na taką cene, a dzis dzwonie i :eek: biere :biggrin: normalna cena detal to 1200 zeta
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l normalna cena detal to 1200 zetaUuu! to mi koleżanka znalazła w necie taki sklepik http://www.unicars.pl/ i bach cena 850 peelenów
Opublikowano 19 Kwietnia 200719 l ja również wymieniłbym sprzęgło ale jeszcze nie wiem na jakie ......