Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to wogóle za słowo "fiutownia" ???????? :doh1:

a czy ja się czepiam do fiutowego "BRY" :decayed:

ch u j n i a - jest oklepana

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ch u j n i a - jest oklepana

no to c h u j n i a z g r z y b n i a lub c h u j n i a z k u t a s ó w ą

Opublikowano

czy ch u j n i a przypadkiem nie pisze się przez samo h i ó-kreskowane? hójnia? :polew:

Opublikowano

hójnia jakoś mi nie leży :naughty:

Opublikowano

czy ch u j n i a przypadkiem nie pisze się przez samo h i ó-kreskowane? hójnia? :polew:

Adrian wejdź na 10 min do lodówki - upał Ci ewidentnie nie słórzy :decayed:

Opublikowano

Adrian wejdź na 10 min do lodówki - upał Ci ewidentnie nie słórzy :decayed:

Dobrze że dziś nie ma upału! :tongue4:

Opublikowano

Dobrze że dziś nie ma upału! :tongue4

Adrian dzwonię!! ODBIERZ :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

A oprócz tego może znacie jakieś fajne restauracje gdzie można porzadnie zjeść i nie wydać majątku ?? :wink4:

Pozdro :kox:

McDonald's ul. Puławska lub BurgerKing Janki

Opublikowano

A oprócz tego może znacie jakieś fajne restauracje gdzie można porzadnie zjeść i nie wydać majątku ?? :wink4

"Grota Nestle" za Mariotem :decayed::tongue4:

Tylko uważaj bo mięso nieświeże :polew:

Opublikowano

Widze, że się dogadaliśmy... Chodziło mi o to że spokojnie moge wydać 100 czy 200 (na 2 osoby) ale żeby to było coś warte a nie że dostane 4 frytki i kawałek mięsa wielkości swojego kciuka :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie był ktoś może w tej restauracji http://www.podwale25.pl/strona.php?podstr=kontakt&lang=pl ?? Czy jest godna polecenia ?? A oprócz tego może znacie jakieś fajne restauracje gdzie można porzadnie zjeść i nie wydać majątku ?? :wink4:

Pozdro :kox:

Spoko knajpa. W Czeskim stylu :) Lepiej zarezerwować wcześniej stolik bo bywa tłoczno. Chociaż teraz wakacje więc może lepiej. Duuuuże porcje, fajny klimat. Pod pojęciem "duże piwo" kryje się 1 litr tego napoju. Ceny przystępne. Kolesie z harmoszką i trąbką chodzą między stolikami i przygrywają od czasu do czasu. Zupy serwowane w stylowych emaliowanych garnuszkach. Woda z syfonu leci tylko przez chwilę :) Sprawdziłem patent z trzęsieniem nim i działa przez pewien czas, ale nigdy nie udało nam się opróżnić do końca syfonu. Ogólnie polecam. Na dwie osoby ostatnio zapłaciłem jakieś 70-80 zł a nie dało się wszystkiego przejeść.

Podobną knajpkę masz przy placu konstytucji - nazywa się "U Szwejka". Jak wejdziesz na ich stronę to zobaczysz podobieństwa nawet w grafice strony. Tam polecam golonkę pieczoną. Mega wypas. W niektóre dni są promocje na poszczególne dania - ale tego dowiesz się na ich stronce.

Opublikowano

"Grota Nestle"

czy to jest to co mam na myśli ????? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Składam wniosek do adminów i moderatorów o wyłączenie tej idiotycznej cenzury.

Co to wogóle za słowo "fiutownia" ???????? :doh1:

Malik, dla Twojej informacji - Adaho musiał użyć dokładnie tego słowa, bo na liście słów ocenzurowanych nie takiego słowa, które zamienia się na FIUTOWNIA, a cenzura jest i będzie włączona na kilka słów, które dla Twojej wiedzy są właśnie z gwiazdkami :JC_fan:

Opublikowano

Sprawdźmy: pier**lić, k**wa, c**j[br]Dopisany: 24 Lipiec 2009, 16:35_________________________________________________

Prawie działa :decayed::polew:

Opublikowano

Widze, że się dogadaliśmy... Chodziło mi o to że spokojnie moge wydać 100 czy 200 (na 2 osoby) ale żeby to było coś warte a nie że dostane 4 frytki i kawałek mięsa wielkości swojego kciuka :gwizdanie:

Bry dziewczyny,

Lebek - polecam Ci Banja Luka na puławskiej

http://banjaluka.pl/

Jak dostaniesz porcje to mozesz nie dać rady jej zjesc. Polecam pljeskavice - rewelacyjne mięso. Tylko zarezerwuj sobie wcześniej stolik bo jest dosyc mocno oblegana. Są też miejsca na zewnątrz. W 200 zł na 2 os. zmieścisz się bez problemu z dużą butelką wina, a że pewnie idziesz tam na radkę to wino powinno przyspieszyć bieg wydarzeń na Twoją korzyść.

I nie mówie tu Panowie o sraniu - bo za raz pewnie i takie komentarze się pojawią :polew:

Opublikowano

Bry dziewczyny,

Lebek - polecam Ci Banja Luka na puławskiej

http://banjaluka.pl/

Jak dostaniesz porcje to mozesz nie dać rady jej zjesc. Polecam pljeskavice - rewelacyjne mięso. Tylko zarezerwuj sobie wcześniej stolik bo jest dosyc mocno oblegana. Są też miejsca na zewnątrz. W 200 zł na 2 os. zmieścisz się bez problemu z dużą butelką wina, a że pewnie idziesz tam na radkę to wino powinno przyspieszyć bieg wydarzeń na Twoją korzyść.

I nie mówie tu Panowie o sraniu - bo za raz pewnie i takie komentarze się pojawią :polew:

Nieee randkowanie mam juz za sobą hehe :wink4: poprostu jade z dziewczyną do jej cioci i latając po mieście chce cos zjeść a jeść lubie i nie chce się naciąć :naughty: