Opublikowano 4 Listopada 200916 l I to jest powód do śmiechu ?? Do chuuuoooja wafla No właśnie nie jest :polew: o chyba trafiłem znowu :kox:
Opublikowano 4 Listopada 200916 l I to jest powód do śmiechu ?? Do chuuuoooja wafla No właśnie nie jest :polew: o chyba trafiłem znowu :kox: W co ? Ty masz zwichrowany celownik po ostatnim upadku na jowerze :kox:
Opublikowano 4 Listopada 200916 l Ale spoko, za chwilę zniknie :naughty odrazu wszystkie PW wykasuj :decayed:
Opublikowano 4 Listopada 200916 l Obrońca regulaminu się znalazł :naughty: :naughty: Chcecie się brać na riposty to przyjmujta na klaty jak wam zasadze :kox: Wstrzymaj się dzisiaj.. Bo ci nie wychodzi.. Mówisz, że tak właśnie gadasz z ziomami ? Tekst tego samego pokroju co: Tak właśnie Piotruniu, tak sobie tłumacz.. Słaaaabeeeee jak porady cetefała
Opublikowano 4 Listopada 200916 l I to jest powód do śmiechu ?? Do chuuuoooja wafla No właśnie nie jest :polew: o chyba trafiłem znowu :kox: W co ? Ty masz zwichrowany celownik po ostatnim upadku na jowerze :kox: tak zwichrował sie i przestawił na twoje pechy [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 14:24_________________________________________________ Cytat: Poziek Dzisiaj o 13:44Tak właśnie Piotruniu, tak sobie tłumacz.. Słaaaabeeeee jak porady cetefała Padłem Nosfer jesteś moim IDOLEM :polew: :polew:
Opublikowano 4 Listopada 200916 l Wstrzymaj się dzisiaj.. Bo ci nie wychodzi.. Na kiedy masz termin ?? :naughty: I komu nie wychodzi ?? :naughty: [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 14:27_________________________________________________ Słaaaabeeeee jak porady cetefała Dla mnie porady cetefała są genialne :tongue4: [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 14:28_________________________________________________ tak zwichrował sie i przestawił na twoje pechy Jakbyś ty miał coś wspólnego z moimi pechami to zapewne by mi nie dygał :kox:
Opublikowano 4 Listopada 200916 l Pechy jak pechy, dobrze, że nie masz nic wspólnego z Poźka pachami.. :gwizdanie: To by było dopiero dziwne
Opublikowano 4 Listopada 200916 l konkurs znajdz trytytke kącik prawdziwego rowerzysty http://rowery.trojmiasto.pl/Jazda-bez-siodelka-n2053.html :kox:
Opublikowano 4 Listopada 200916 l szkoda ze nie przeczytałes teg tylko jak kazdy brodaty turbodymonem w dresach sugerujesz sie tytułem :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 4 Listopada 200916 l szkoda ze nie przeczytałes teg tylko jak kazdy brodaty turbodymonem w dresach sugerujesz sie tytułem :polew: :polew: :polew: przeczytałem początek i koniec i jest tam wzruszająca historia jak szukał kluczy :naughty: [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 14:45_________________________________________________swoją drogą teraz już wiem dlaczego w aucie wozisz nagrania tego zespołu: :naughty: :naughty:
Opublikowano 4 Listopada 200916 l nie zrozumieałem ale OK poziek czemu nam nie pokazujesz swojej nowej kolekcji zdjęć nawet masz profil na www.buraki.org
Opublikowano 4 Listopada 200916 l konkurs znajdz trytytke jebanbiuteńki........ ale się dzisiaj smyrają po pindolach humorzasto dzisiaj. Bober ze zdjęcia prze jakby ktoś mu kija w dupsko wsadził taki naprężony :gwizdanie:
Opublikowano 4 Listopada 200916 l <żwirek> stary.. słuchaj, jaka jazda.... <adrzej> dawaj! <żwirek> byłem wczoraj na imprezie u Krzyśka <andrzej> no <żwirek> i on miał jakieś zioło... czy coś takiego <żwirek> najaraliśmy sie jak świnie... <andrzej> hehe <żwirek> a później sie strasznie gorąco zrobiło... <żwirek> nie wiem, ogrzewanie podkręcili czy coś takiego, <żwirek> mówie do Krzyśka, żeby okno otworzył albo ogrzewanie przykręcił <żwirek> a ten do mnie: "Ssssssspierdaaalaaajjjjj" <andrzej> hehe <żwirek> mówie, zróbcie coś bo się podusimy!! <żwirek> no to jeden zrobił... zdjął buta z nogi.. i dawaj, w okno <andrzej> ale jaja <żwirek> wiesz jaka ulga...?? norlnie każdy tylko:"Ooo.. nareszcie świerze powietrze..." <andrzej> ale szyba poszła... <żwirek> ale najważniejsze było, że mieliśmy czym oddychać... ulga, jakbym pierwszy raz od stu lat oddychał świeżym powietrzem!! <andrzej> no fakt <żwirek> ale nie o to chodzi... <żwirek> budzimy się rano... a tu szyba w meblościance rozbita, but w środku...!!! <andrzej> ... :polew: [br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 15:00_________________________________________________<argus> Dziecko pod moim blokiem (3-4 lata dziewczynka): - mamaaaaaaa! - maammmmmaa! - coo? - a Michał mnie ciągnie za nogę, mogę mu przyjebać?? :>