poziek Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 bartte, a nielepiej kupić jakiegoś używanego standalona? Dużo czytałem na streetracingu, że w naszych silnikach smt6 czy 7 kiepsko się sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 no tylko ze standalone nawet uzywka kosztuje nie mało a jej wystorjenie drugie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 moim zdaniem to vtg w twojej sytuacji najlepsze rozwiązanie, są drodzy ale jednak za naklejke na auto się płaci [ Dodano: 2006-03-28, 23:41 ] filmik numer 2 z piskiem opon http://rapidshare.de/files/16666925/DSCN1914.MOV.html Hugo ojcze chrzestny naszego forum, zobacz jak się integruje stolica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Hehe dobrze powiedziane Poziek wrzuc dodaj te 2 zdjecia do albumu bo tu sie zgubia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 filmik sciągnąć trzeba tak: klikasz na link masz dwie kolumny PREMIUM I FREE wybierasz free na dole kolumny czekasz 25 sekund/ sekundy sobie lecą potem wpisujesz podany kolorowy kod w kratke i wciskasz download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Filmik juz sie sciaga jeden tylko tym moim laczem 22Kb/s to troche potrwa :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Hugo ojcze chrzestny naszego forum, zobacz jak się integruje stolica Bardzo się cieszę , że dzięki mnie poznali się miłośnicy A4 i teraz się integrują Tak trzymać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Jak tak dalej bedzie to trzeba pomyslec o ZLOCIE :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Ono pamiętaj też o mnie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Panowie tylko w roli przypomnienia proponuje następnego spota we wtorek o 19 pod Torwarem i punktualnie proszę po przejedziemy się pod Wólkę troszkę wkońcu pojeździć kamery, pełne baki i grille mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Chłopaki kurna pracuje we wtorek :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Ja robie w szpitalach załatwie ci zwolnienie L4 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Hmmm Adam to przyjeź jakoś troszkę później poczekamy wkońcu napewno nie bedziemy się nudzić ale niech ktoś Cie na 2 godzinki zastąpi chociaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 hehe..spoko wodza..postaram się jakoś zamienić :-) kamerzysta musi być :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Grunt zebys był kamerzysta napewno sam sie znajdzie , zreszta trzeba bedzie sie pozmieniac bo wkoncu kazdy musi pojeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Przecież wiesz ze się nie ścigam mam rozwalone koło, felge itd, hehe chociaż z Lukasem23 mógłbym się zmierzyć :-) na wsteku :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Ja sie z nikim nie scigam przeguby mam do wymiany popilnuje grila i bede robil za fotografa a tak po zatym to bartte zaluj ze Cie nie było dzisiaj bys byl za pasazera w RS6 ponad 500 konnym nic nie bede mowil jak to sie zbierało :roll: :roll: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 kamerzysta musi być myśłałem, ze kucharzyć będziesz troszkę :?: na pewno coś wycyrklujesz na czas spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Co co RS6 to ciesze sie ze mnie nie było bo nie chciał bym z niego wysiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Własnie tak sie zastanawiam czy zamiast domu nie kupic RSa tylko czynsz na paliwo troche duzy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi