Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ku*wa, muszę się przejechać po swojej okolicy jeszcze może coś znajdę.. Przecież nie będę kupował całego błotnika po to żeby mieć nie popękaną dokładkę, a tym bardziej całej deski..

Paranoja ...szroty straciły cały swoj urok.. :thumbdown: Gdzie kiedyś sie wchodziło wykręcało ..płaciło grosze :kwasny:

Jadę jutro naprawić swój lakier :naughty:www.setniewski.pl zrobię zdjęcia "przed" i "po", spróbuje tez pogadać na temat jakiś zniżek, może uda się coś wynegocjować.. :mysli:

:th:

Te bedziesz na spocie ? Byś,y sie umowili na ta przeprowadzkę moją ..bo to juz ten tydzień :)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mailowałem z nim jakiś czas temu i tak:

1) polerka ok 200zł (jakieś drobne maźnięcia pędzelkiem, mówi że do dogadania nawet bezpłatnie)

2) pytałem o malowanie maski razem z uzupełnianiem odprysków (bardzo wielu odprysków) +/- 400zł

Po rozmowie przez telefon facet wydaje sie bardzo konkretny i swobodnie można z nim pogadać, dogadać się i pozałatwiać :wink4: Także polerka całego samochodu + drobne renowacje zadrapań (tych które nie zejdą przy polerce) może wynieść coś ok 300zł. Ale oczywiście - musi obejżeć lakier, bo dokładnie nie potrafi określić.

a terminowowo jak wygladaja ? [dlugo trzeba czekac].... i czy widziales ich prace na innym aucie ?

Opublikowano

Jest jeden mały niuans - przy pracującym silniku (1.9 TDI 130 KM 2002r 190tys km) po wyjęciu bagnetu wydobywa się lekki dymek.

niewiem jak z bagnetem ale zawsze jak odkręcisz korek olejowy na silniku ( przy gorącym silniku ) wydobywa się dymek - więc spoko :th:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2008, 08:58 _________________________________________________

a to dobre :mysli:

http://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,5327674,Szef_Castrola__wymiana_oleju_szkodzi_silnikowi.html

no to co my robimy ja juz nie zmieniam :)

Opublikowano

Wszystkiego naj naj naj Angela

:drunk::drinks::JC_fan::kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

To dziś nie ? :decayed:

Opublikowano

Mailowałem z nim jakiś czas temu i tak:

1) polerka ok 200zł (jakieś drobne maźnięcia pędzelkiem, mówi że do dogadania nawet bezpłatnie)

2) pytałem o malowanie maski razem z uzupełnianiem odprysków (bardzo wielu odprysków) +/- 400zł

Po rozmowie przez telefon facet wydaje sie bardzo konkretny i swobodnie można z nim pogadać, dogadać się i pozałatwiać :wink4: Także polerka całego samochodu + drobne renowacje zadrapań (tych które nie zejdą przy polerce) może wynieść coś ok 300zł. Ale oczywiście - musi obejżeć lakier, bo dokładnie nie potrafi określić.

a terminowowo jak wygladaja ? [dlugo trzeba czekac].... i czy widziales ich prace na innym aucie ?

Nie widziałem :confused4: Przejrzałem jedynie foty ze strony, więc pod tym względem wiem nie wiele..

Żeby umówić się na robotę wystarczy zadzwonić dzień, dwa wcześniej.

A co do czasu, "operacja polerowania" to raczej jeden dzień, rano oddajesz później odbierasz.

Opublikowano

Angela - NAJLEPSZEGO, 100 lat 100 lat ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kwiatek:

Opublikowano

Wszystkiego naj naj naj Angela

:drunk::drinks::JC_fan::kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

To dziś nie ? :decayed:

no dzis :D

Angela - NAJLEPSZEGO, 100 lat 100 lat ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kwiatek:

Dzieki chlopaki :)

Opublikowano

no to co my robimy ja juz nie zmieniam

:decayed:

Piotruś może byśmy wkońcu moje drzwi wyrezali bo już pół roku woże graty w bagażniku :naughty:

Opublikowano

Angela, najlepszego :)

Opublikowano

Angela, najlepszego :)

Dziekuje :notworthy:

Opublikowano

Małego Sławusia :decayed:

Opublikowano

Angee, Śliczności.

Najlepszego :kwiatek:

No, to wreszcie pełnoletniość - będą Cię wreszcie do Klubów wpuszczać :decayed:

Opublikowano

Najlepszego Angie :)

Opublikowano

Ku*wa, muszę się przejechać po swojej okolicy jeszcze może coś znajdę.. Przecież nie będę kupował całego błotnika po to żeby mieć nie popękaną dokładkę, a tym bardziej całej deski..

Paranoja ...szroty straciły cały swoj urok.. :thumbdown: Gdzie kiedyś sie wchodziło wykręcało ..płaciło grosze :kwasny:

Jadę jutro naprawić swój lakier :naughty:www.setniewski.pl zrobię zdjęcia "przed" i "po", spróbuje tez pogadać na temat jakiś zniżek, może uda się coś wynegocjować.. :mysli:

:th:

Te bedziesz na spocie ? Byś,y sie umowili na ta przeprowadzkę moją ..bo to juz ten tydzień :)

Będę :th: Przyjadę prosto po polerce.. :naughty:

Angela Sto lat ! Sto lat !

happy-birthday.jpg

Opublikowano

Angela

Zdrówka, szczęścia i jeszcze raz pieniendzy. :decayed:

Opublikowano

wszystkiego naj Angela !!!!!

Opublikowano

Małego Sławusia :decayed:

hahaha..... :D :bicz3:

Angee, Śliczności.

Najlepszego :kwiatek:

No, to wreszcie pełnoletniość - będą Cię wreszcie do Klubów wpuszczać :decayed:

no wlasnie........ :decayed: bo w tym wieku to 18 lat sie konczy co roku :polew:

Dziekuje wszystkim za mile zyczonka :)

Opublikowano

Angela

Forsy, zdrowia,

pomarańczy,

niech Ci Slaweq

nago tańczy

:wink4:

sprobowal by nie.... :decayed::naughty:

Dzieki Bryniu :)

Opublikowano

Angel wszystkiego co najlepsze. Happy birthday :kwiatek: