Nosfer Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 http://warszawa.gumtree.pl/c-Przyjaciele-Randki-poszukuj-pewnej-osoby-twoj-usmiech-nie-dal-mi-spac-W0QQAdIdZ58945841 Który to ? :gwizdanie: :polew: ja nie Prawie, że mój kolor, ale Ja to bym zareagował _________________________________________________ Dobrze, że MOJA nie czyta :notworthy:
Reggi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dobrze, że MOJA nie czyta :notworthy Poczekaj az wpadnie na pomysł żeby poczytać...dostaniesz łomot na gołe pośladki i szlaban na Promkę
Nosfer Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dobrze, że MOJA nie czyta :notworthy Poczekaj az wpadnie na pomysł żeby poczytać...dostaniesz łomot na gołe pośladki i szlaban na Promkę Prawie, że mój kolor, ale Ja to bym zareagował _________________________________________________ Dobrze, że MOJA nie czyta :notworthy: COFAM TO !! :polew:
Norbi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Raggaman chłopie Ty to masz czerwone autko nie
Reggi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Raggaman chłopie Ty to masz czerwone autko nie Nie W ogłoszeniu ktoś poszukuje ciemno niebieskiego
krzyniek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Raggaman chłopie Ty to masz czerwone autko nie widać kto często na spoty przyjeżdża :polew:
Kaśka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Raggaman chłopie Ty to masz czerwone autko nie widać kto często na spoty przyjeżdża :polew: O czym ty gadasz przecież Norbi jest co tydzień, to ciebie ostatnio nie ma. :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Raggaman już wie o co kamanuje, a Kasia to ma racje bez dwóch zdań i trza kobiety się słuchać
tomaszu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Sprawa dot. jazd u Wróbla coś ucichła, więc rozumita, pojechałem sam do niego. Wydałem troche kasy, ale warto było. Teraz wiem, że (jak to Norbi mówił) tylko wyprowadzałem swoje auto na spacer... Oto fotka - kiepska, ale widać co i jak: Szczerze polecam. Teraz już wiem jak robić łuk, parkowanie prostopadłe przodem i tyłem z prędkością 20km/h. Umówiłem się też z nim na następną lekcję - będziemy zawracać na 3 i ruszać na wzniesieniu. To dobre jest.
Kaśka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Sprawa dot. jazd u Wróbla coś ucichła, więc rozumita, pojechałem sam do niego. Wydałem troche kasy, ale warto było. Teraz wiem, że (jak to Norbi mówił) tylko wyprowadzałem swoje auto na spacer... Oto fotka - kiepska, ale widać co i jak: Szczerze polecam. Teraz już wiem jak robić łuk, parkowanie prostopadłe przodem i tyłem z prędkością 20km/h. Umówiłem się też z nim na następną lekcję - będziemy zawracać na 3 i ruszać na wzniesieniu. To dobre jest. Tylko, że to Twoje 1.8 bez Turbo ma 2 wydechy na tym zdjęciu, a powinno być z pojedynczym :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 No i właśnie wyszło kto na spoty nie przyjeżdża...
Kaśka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 No i właśnie wyszło kto na spoty nie przyjeżdża... Wiesz jak Ty wpadasz na pięć sekund a potem na randki uciekasz, albo do radomia na spoty jeździsz to tak jest.
tomaszu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 No i właśnie wyszło kto na spoty nie przyjeżdża... Wiesz jak Ty wpadasz na pięć sekund a potem na randki uciekasz, albo do radomia na spoty jeździsz to tak jest. No tak, ostatnio się opuściłem, ale obiecuję, że specjalnie dla Ciebie przyjadę na najbliższego spota. :>
Kaśka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 No i właśnie wyszło kto na spoty nie przyjeżdża... Wiesz jak Ty wpadasz na pięć sekund a potem na randki uciekasz, albo do radomia na spoty jeździsz to tak jest. No tak, ostatnio się opuściłem, ale obiecuję, że specjalnie dla Ciebie przyjadę na najbliższego spota. :> Trzymam Cię za słowo
Norbi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 No i właśnie wyszło kto na spoty nie przyjeżdża... Wiesz jak Ty wpadasz na pięć sekund a potem na randki uciekasz, albo do radomia na spoty jeździsz to tak jest. No tak, ostatnio się opuściłem, ale obiecuję, że specjalnie dla Ciebie przyjadę na najbliższego spota. :> Trzymam Cię za słowo Bedzie sex nażywo, bedzie sex
Reggi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Mam pytanie ? Ma ktoś pożyczyć taki wózek towarowy ? Bo jutro chce sie przeprowadzić a boje sie że kregosłup mnie pęknie ;( A sam nie ograne pudełek
Kaśka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 No i właśnie wyszło kto na spoty nie przyjeżdża... Wiesz jak Ty wpadasz na pięć sekund a potem na randki uciekasz, albo do radomia na spoty jeździsz to tak jest. No tak, ostatnio się opuściłem, ale obiecuję, że specjalnie dla Ciebie przyjadę na najbliższego spota. :> Trzymam Cię za słowo Bedzie sex nażywo, bedzie sex Nie wiedziałam, że aż tak bardzo Tomek Cie pociąga :polew:
Rekomendowane odpowiedzi