Flyer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Nieeeee.. One się nie depilowały ! LOL
krzyniek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Bryniu może dlatego że wczoraj zatrzymano parę pań na dwóch gazach, jedna 2,5 i dziecko do przedszkola wiozła, a druga to coś mówili że 3,5 i traktorkiem pomykała po drodze i facet sie wkurzył zadzwonił po miśków bo jej nie mógł wyprzedzić To nie świat zwariował Co się z tymi Kobietami porobiło ;( Gdzie te czasy co kiedyś Ty no nie narzekaj, dobrze jest :> Do średniowieczny księżniczek tęsknisz? Nieeeee.. One się nie depilowały ! Ale ostatnio zauważyłem, że Moja chyba popada w alkoholizm - piwko, winko, piwko :gwizdanie: Ale przynajmniej mam kompana i nie muszę pić "do lustra" zdziwisz się jak Cię kiedyś przepije :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Nieeeee.. One się nie depilowały ! LOL I zębów nie myły ...
Nosfer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Nieeeee.. One się nie depilowały ! LOL I zębów nie myły ... Wszawica też nie była rzadkością... :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ale ostatnio zauważyłem, że Moja chyba popada w alkoholizm - piwko, winko, piwko :gwizdanie: Ale przynajmniej mam kompana i nie muszę pić "do lustra" Hahaha Bryniu, już po wszystkim, egzamin zaliczony, hehe. :> Musze teraz czekać do 14:30 na kolejny egzamin, ale to już będzie czysta formalność.
Nosfer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ale ostatnio zauważyłem, że Moja chyba popada w alkoholizm - piwko, winko, piwko :gwizdanie: Ale przynajmniej mam kompana i nie muszę pić "do lustra" Hahaha Bryniu, już po wszystkim, egzamin zaliczony, hehe. :> Musze teraz czekać do 14:30 na kolejny egzamin, ale to już będzie czysta formalność. Nie ma co pękać, debile od planowania sesji tak ułożyli mi plan, że 2 tygodnie temu w sobotę miałem 7 egzaminów (kryminalistyka*kryminologia*administr-gospod*cyw.zobowiązania*KPC*pr.wykroczeń*pr.finansowe*-powinienem ich pozwać !)i dzień później 2 Ale bilans był niezły (2 w plecy). Za to jak wracałem w sobotę już po wszystkim ok. 21.00 to miałem gorączkę i jakieś dreszcze Co ta wiedza i stres robią z człowiekiem
moskal Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Kuwa jak miałbym teraz iść sie znowu uczyc to bym sie pociął, jaki cżłowiek robi sie leniwy z czasem......... Tomek , nie zazdroszcze...
Nosfer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tomaszust to kończ sesje i zorgazniuzjemy może jkis browarek na dniach :th: :th: :th:
Nosfer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tomaszust to kończ sesje i zorgazniuzjemy może jkis browarek na dniach :th: :th: :th: Nosfer roumiem że się piszesz na ten browarek :> Super, wzmocnisz radomski TEAM :gwizdanie: Może jeszcze się Monkom odnajdzie Jak ustalicie datę to może będę w okolicy, poznamy się.. :gwizdanie: Ode mnie to jest godzinka - no może 1,30 .. Tylko musiałbym namówić moją alkoholiczkę, żeby wybrała się na wycieczkę jako kierowca :gupek2:
poziek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 http://jhmtuning.com/videos/JHM_Laun...ars_101_V2.wmv
Nosfer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 http://jhmtuning.com/videos/JHM_Laun...ars_101_V2.wmv Page Not Found
spetsnaz Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 http://www.jhmotorsports.com/videos/
Nosfer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 http://www.jhmotorsports.com/videos/ No tak, sam moglem na to wpaść..
moskal Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tomaszust to kończ sesje i zorgazniuzjemy może jkis browarek na dniach :th: :th: :th: Nosfer roumiem że się piszesz na ten browarek :> Super, wzmocnisz radomski TEAM :gwizdanie: Może jeszcze się Monkom odnajdzie a ile tego piwa bedziecie mieli ????
tomaszu Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tomaszust to kończ sesje i zorgazniuzjemy może jkis browarek na dniach Bryniu kochana, no to dobre jest. W sumie to mi pasuje najbliższa sobota. Na tygodniu też mogę lekko przypiwkować. Mokom sie znajdzie, ostatnio z nim balowałem w... uwaga uwaga... Auli. Kowal też jest chętny na spoty. Kogoś tam się jeszcze dosztukuje. BTW sesję kończę w poniedziałek - ostatni egzamin. Oczywiście dzisiejsze egzaminy do przodu. [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2008, 17:52 _________________________________________________Osz w mordę. Pani Basia jest moim idolem. <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" src=" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>
spetsnaz Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 KONIECZNIE Z DŹWIĘKIEM <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" src=" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>KONIECZNIE Z DŹWIĘKIEM
adamooo Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tomaszust to kończ sesje i zorgazniuzjemy może jkis browarek na dniach Pani Basia jest moim idolem. <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" src=" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object> ............................................______ __........................ ....................................,.-‘”...................``~.,.................. .............................,.-”...................................“-.,............ .........................,/...............................................”:, ........ .....................,?........................... ...........................\,..... .................../.................................................. .........,}.... ................./.................................................. ....,:`^`..}.... .............../.................................................. .,:”........./..... ..............?.....__............................ .............:`.........../..... ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`..... ..._/........... ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}........... ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............ ...,,,___.\`~,......“~.,....................`..... }............../............. ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”............... ............/.`~,......`-...............................\....../\................... .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__........... ,,_..........}.>-._\...................................|........... ...`=~-,.... .....`=~-,_\_......`\,.................................\... ..................... ...................`=~-,,.\,...............................\............. .......... ................................`:,,.............. .............`\..............__.. .....................................`=-,...................,%`>--==``....... ........................................_\........ ..._,-%.......`\............... ...................................,<`.._|_,-&``................`\..............
Pepin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tomaszust to kończ sesje i zorgazniuzjemy może jkis browarek na dniach Ja jutro przemknę przez WR wieczorem lub późnym wieczorem i do 7-go bedę niedaleko ... może teraz uda się spotkać Nabazgram coś jeszcze w spotach Radomskich ....
Rekomendowane odpowiedzi