Reggi Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 albo z maski samochodu :polew: albo z wózka widłowego No nie przesadzaj ....nie przeesaadzaj
tomaszu Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Co wy tam wiecie o zabijaniu..? Oba dwa dostanieta wpierdól we wtorek!
Reggi Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Co wy tam wiecie o zabijaniu..? Ja to nic ..Ale Krzyniek to podobno bonki zabija..zbija znaczy sie Oba dwa dostanieta wpierdól we wtorek! Jesli jest taka opcja to zamiast bicia to możesz mnie rzucić 4 tysiącami złotych ..nie bede sie długo gniewał
krzyniek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Co wy tam wiecie o zabijaniu..? Oba dwa dostanieta wpierdól we wtorek! uważaj..... a dać w ryj ? mogę dać
Reggi Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 uważaj..... a dać w ryj ? mogę dać Perwer A tak na serio to Krzyńka cios z otwartej to morderstwo w biały dzień
Nosfer Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 A tak na serio to Krzyńka cios z otwartej to morderstwo w biały dzień :decayed A co ?? Krzyniek ma rękę jak bochenek chleba? :polew: :th:
Reggi Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 A co ?? Krzyniek ma rękę jak bochenek chleba? :polew: :th: Myśle że coś w podobie :laghing2: Jako ginekolo zrobił by furorę
tomaszu Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Co wy tam wiecie o zabijaniu..? Oba dwa dostanieta wpierdól we wtorek! uważaj..... a dać w ryj ? mogę dać Ja też w ryj dać moge dać!
krzyniek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 jest duża ale i zwinna gościowi z liścia walnąłem to mu palce się za uszami zawinęły :gwizdanie: także daję radę piłkę lekarską w szkole podnosiłem jedną ręką
Reggi Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 piłkę lekarską w szkole podnosiłem jedną ręką pielegniarke pewnie drugą dla równowagi
krzyniek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 piłkę lekarską w szkole podnosiłem jedną ręką pielegniarke pewnie drugą dla równowagi a to już swoją drogą :th:
poziek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 ale się rozbrykali...chlopcy... co jeszcze ciekawego robiliscie w podstawówce?
Kaśka Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 ale się rozbrykali...chlopcy... co jeszcze ciekawego robiliscie w podstawówce? Poziu Twojego młodego życia to nikt nie przebije. :gwizdanie:
poziek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Poziu[/color][/b] Twojego młodego życia to nikt nie przebije. :gwizdanie milcz kobieto
Nosfer Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 jest duża ale i zwinna gościowi z liścia walnąłem to mu palce się za uszami zawinęły :gwizdanie: także daję radę piłkę lekarską w szkole podnosiłem jedną ręką :polew: :nabijasie:
krzyniek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 jak to mówią... młoda krew :gwizdanie:
poziek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 jak to mówią... młoda krew :gwizdanie: młodzi wilcy...brawurowa jazda samochodem marki czinqocienko
krzyniek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 jak to mówią... młoda krew :gwizdanie: młodzi wilcy...brawurowa jazda samochodem marki czinqocienko lub polonezem z rynną zamiast wydechu
Reggi Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 młodzi wilcy...brawurowa jazda samochodem marki czinqocienko lub polonezem z rynną zamiast wydechu :shocked Maluchem w 4 osoby z mega głośnikami za głową i odpadającą podsufitką Parkowanie na miejscu parkingowym chemiczki i gazowanie na mieście super sportowym wydechem KM MALON :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi