lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 no gratki dla pozia ET 13,3.. wciągnął kuligową rs4 Z tym wciągnięciem w pełnym tego słowa znaczeniu to bym się z lekka kłócił Adasiu Wyniki były praktycznie identyczne. Były chyba 4 starty po zawodach (czy nawet 5), ale niestety 2 z nich były z falstartem (raz Ania, raz Poziek). Jeden z wyników był taki (czas Poźka - Ania strzeliła falstart, ale na mecie prawie - różnica około kilkudziesięciu cm na mecie - byli równo więc można powiedzieć, że czasy podobne): Ostatni wynik był akurat na korzyść Poźka (Poziek: 13:49; Ania: 13:57). Wszystko zależało jak im wychodził start. Za to obydwoje przebili siebie jeżeli chodzi o czas reakcji - Ania potrafiła trzasnąć 0,02s i to przy 3 oficjalnych startach (zrobiliśmy duże oczy), a Poziek walnął poza konkursem 0,01s
ono Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Z pokoju do lodówki ?? cheesy wink4 Prosze cie bardzo , pod koniec 2 jest 100 . http://picasaweb.google.pl/KlubA4ono/Bullitt02/photo#5219574638069835474 Andzia co sie stalo z bryką ? No to widze ładne jaja , 300 Konne B6 Poźka jedzie tak samo jak 420 konne Rs4, hyhyhy masakra , ja bym sie pochlastał.
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Andzia co sie stalo z bryką ? rozkraczyla sie...... 50 km przed Lublinem ;( cos sie stalo z pompa wody......a co dokladnie to nie wiem, bo sie nie znam.... w kazdym badz razie nie dalo rady wrocic na wlasnch kolach....
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Andzia co sie stalo z bryką ? Ktoś przy wymianie rozrządu zapomniał o wymianie pompy wody.Pompa się zatarła i pasek się zerwał.Płyn chłodniczy uciekł i pupka
Gość kulig Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Z pokoju do lodówki ?? cheesy wink4 Prosze cie bardzo , pod koniec 2 jest 100 . http://picasaweb.google.pl/KlubA4ono/Bullitt02/photo#5219574638069835474 Andzia co sie stalo z bryką ? No to widze ładne jaja , 300 Konne B6 Poźka jedzie tak samo jak 420 konne Rs4, hyhyhy masakra , ja bym sie pochlastał. http://img399.imageshack.us/img399/4518/nowe005it7.jpg popatrz na auto pozka! chcesz to sie pochlastaj ja nie mam zamiaru RS nie jest autem na 1/4 jest za ciezkie i kazdy Ci to powie kto jezdzi Rs-em.
poziek Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 http://img399.imageshack.us/img399/4518/nowe005it7.jpg hyhy o 2 w nocy skończyłem to rezać Co się tak spinacie? Kuligowóz zapierda la aż miło, ma sobie panna 19" fele, skórkę, podgrzewane fotele pełen ekwipunek i lata 13,3-13,4. Dla mnie git. Ja pojechałem wykręcić czas. Zadowoliłbym się 13,5 z wybebeszeniem. To że udało sie walnąć 13,3 to tylko zasługa Anki, że miała chęć się zmierzyć Kulig to może zapodaj te NAJLEPSZą FOTKę... :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Co się tak spinacie? Kuligowóz zapierda la aż miło, ma sobie panna 19" fele, skórkę, podgrzewane fotele pełen ekwipunek i lata 13,3-13,4. Dla mnie git. Ja pojechałem wykręcić czas. Zadowoliłbym się 13,5 z wybebeszeniem. To że udało sie walnąć 13,3 to tylko zasługa Anki, że miała chęć się zmierzyć I to jest uważam bardzo ładne podsumowanie całości tych dzisiejszych cięć
poziek Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 A wy wiecie co Bryńka odpierdzielała dzisiaj.... :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Brynia Tobie trzeba kupić pasy które zablokują ruchy Twojego ciała przy zmianie biegów i będą niskie 15 :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Poziek dzięki za pierwsze lekcje zabawa przednia sprzęgło żyje To dobrze, bo w pewnej chwili (jak nie dało się ze smrodu wytrzymać w aucie i trzeba było wietrzyć) myśleliśmy, że trzeba będzie robić zrzutę na zdjęcie skrzyni i już zaczynaliśmy szukać lawety ... :polew: A wy wiecie co Bryńka odpierdzielała dzisiaj.... :gwizdanie: Czy masz na myśli to co odpierdzielała, jak na mój nie fart siedziałem w jej aucie ? Czy chodzi o te latanie w środku od drzwi do podłokietnika
adamooo Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Bryńka a powiedz nam jak emocje po pierwszym razie startu na 1/4..
adamooo Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 prawie ja bym się nie śmiał dać takiego porównania
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Ale oponki będne dzisiaj były A dodatkowo miałaś na pokładzie 100kg żywej wagi więc jeszcze bardziej dostały po d...
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 To się trzeba było zaprzeć o drzwi albo deskę. :polew: A co ja robiłem niby ? Ale kolesie a Seate wytrzymali ciśnienie i nie uciekli do rowu- szacuneczek dla nich Przykro było patrzeć na to jak nie wiedzieli czy sami uciekać czy ratować auta, bo jakaś wariatka świruje po pasie
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Tak wiem, a jak chciałam pojechać dzisiaj na "sprawnościówkę" ( bo była) to nasz TEAM wpierdzielał karkówkę i kaszankę zagryzając ogórkiem zamiast ruszyć d*py i silniki Nie marudź A to była jedna z atrakcji gdzie nie mogliśmy się z poźkiem skupić:
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Na drugi raz to Ty się lepiej zaprzyj i pasy zapnij!!!!!!!!!!!!!!!!! Aż tak mi ufasz????? Kozak bez pasów jechał na siedzeniu pasażera :polew: Nie bądź taka mądra, bo sama też byłaś bez pasów Poza tym skoro "latałem" na fotelu pasażera to byłaś za mnie odpowiedzialna :tongue4: Chyba nie chciałaś się mnie pozbyć co ???
poziek Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 ,, Orgazm" był później - jak Poźkowóz dorwałam miałaś nikomu nie mówić...teraz się nie opędzę od lasek na zlocie... Cóż dzień jak co dzień
lukaszr Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Cóż dzień jak co dzień Jasne :nabijasie: :brawo:
Rekomendowane odpowiedzi