A3 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Rozumiem aż taki A3 to głupi nie jest...(chodź za takiego uchodzi :gwizdanie:)
tomaszu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Jak dla mnie to uchodzisz tylko za DAWCĘ... Opanuj się trochę za kierownicą, zmień opis "Spalania" w profilu i będzie dobrze. PS. Nie martw się, każdy przechodzi głupi okres w życiu...
poziek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 dzisiejszy dzień zdecydowanie należy do A3
A3 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Etam dawca czemu z góry mówisz że dawca i że tym samym źle jerzdże, nie widziałeś jak jerzdże a to że szybko nie oznacza źle...poza tym pare osób z forum też lubi poszaleć :gwizdanie: Widze że Poziu już się nie złości na mnie
poziek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 ja tam kiepsko jerzdże :shocked:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 19:47 _________________________________________________już sie nie złoszczę
A3 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Hehe to dobrze wiem Poziu że troche przegiełem na gg no ale było mineło :> mam nadzieje że zapomnisz i będzie dobrze :> z mojej strony jest dobrze :> Czemu twierdzisz że kiepsko jezdzisz?
slaweq Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Etam dawca czemu z góry mówisz że dawca i że tym samym źle jerzdże, nie widziałeś jak jerzdże a to że szybko nie oznacza źle...poza tym pare osób z forum też lubi poszaleć :gwizdanie: Widze że Poziu już się nie złości na mnie Kolego po raz kolejny dzisiaj masakrujesz swoimi postami..., ja mam nadzieje, że to są prowokacje z Twojej strony :gwizdanie: Czemu twierdzisz że kiepsko jezdzisz? :OMG: :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A3, nie wnikam aż tak bardzo w to jak kto jeździ, bo każdemu czasem włącza się agresor. Chodzi o to, żeby nie przeceniać swoich możliwości, no i żeby kontrolować się na forum... Aha, no i q*wa zeskanuj zaświadczenie od dysortografologa (czy jak to się tam odmienia :> ) i pochwal się nim na forum, bo z ortografią to już przeginasz... :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Aha, no i q*wa zeskanuj zaświadczenie od dysortografologa (czy jak to się tam odmienia :> ) i pochwal się nim na forum, bo z ortografią to już przeginasz... :gwizdanie: już dziś o tym wspominałem że Poź poprawiał [br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 20:51 _________________________________________________Brynia wiem że budujesz dom ale jeśli to Ukcio w bagażniku to już przesada :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Gdyby to była Brynia to po pierwszym starcie ze świateł Ukcio by wyleciał. A swoją drogą to ciekawe przeżycie musiał mieć ten koleś. Krzyniu, Ty robiłeś to zdjęcie?
krzyniek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tomek co do beemek http://www.joemonster.org/filmy/2811/Jak_Dzidek_rozwalil_nie_swoje_BMW
A3 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 slaweq jakoś Ty wyjątkowo narzekasz...przepraszam że żyje, wybaczysz?
tomaszu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tomek co do beemek http://www.joemonster.org/filmy/2811/Jak_Dzidek_rozwalil_nie_swoje_BMW A taaa, Dzidka to ja znam. Mocny jest. A czemu piszesz "co do beemek"? To rozmawialiśmy o beemkach, czy jak, bo nie pamiętam?
krzyniek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tomek co do beemek http://www.joemonster.org/filmy/2811/Jak_Dzidek_rozwalil_nie_swoje_BMW A taaa, Dzidka to ja znam. Mocny jest. A czemu piszesz "co do beemek"? To rozmawialiśmy o beemkach, czy jak, bo nie pamiętam? no filmik wkleiłeś jak wydachował beemkę paląc gumę
slaweq Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 slaweq jakoś Ty wyjątkowo narzekasz...przepraszam że żyje, wybaczysz? ja nie narzekam..., jestem w szoku czasami jak czytam co wypisujesz.
A3 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Co w Tobie taki szok powoduje powiedz? bo widze strasznie zszokowany jesteś...
Kaśka Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Co w Tobie taki szok powoduje powiedz? bo widze strasznie zszokowany jesteś... A3 czytam bardzo uważnie cały dzień to co piszesz i się zastanawiam czy ty na prawdę nie wiesz o co wszystkim chodzi? Jesli nie wiesz to przeczytaj jeszcze raz wszystkie swoje wypowiedzi, liczę na Twoja inteligencję i że sie domyślisz.
tomaszu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 no filmik wkleiłeś jak wydachował beemkę paląc gumę A, faktycznie. Dawno to było i dlatego zapomniałem. BTW ciąg dalszy filmiku z dachowaniem... http://pl.youtube.com/watch?v=ELIUGEz8MWM&feature=related A3, zacznij od wklejenia zaświadczenia o dysortografii. :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A3, zacznij od wklejenia zaświadczenia o dysortografii. :gwizdanie: dobry początek
Rekomendowane odpowiedzi