Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale się słodziakowo zrobiło :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rozumiem aż taki A3 to głupi nie jest...(chodź za takiego uchodzi :wink4: :gwizdanie:)

Opublikowano

Jak dla mnie to uchodzisz tylko za DAWCĘ... Opanuj się trochę za kierownicą, zmień opis "Spalania" w profilu i będzie dobrze. :)

PS. Nie martw się, każdy przechodzi głupi okres w życiu... :wink4:

Opublikowano

dzisiejszy dzień zdecydowanie należy do A3 :kox::naughty:

Opublikowano

Etam dawca :wink4: czemu z góry mówisz że dawca i że tym samym źle jerzdże, nie widziałeś jak jerzdże a to że szybko nie oznacza źle...poza tym pare osób z forum też lubi poszaleć :gwizdanie:

Widze że Poziu już się nie złości na mnie :)

Opublikowano

ja tam kiepsko jerzdże :shocked: :shocked:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 19:47 _________________________________________________już sie nie złoszczę :wink4:

Opublikowano

Hehe to dobrze wiem Poziu że troche przegiełem na gg no ale było mineło :> mam nadzieje że zapomnisz i będzie dobrze :> z mojej strony jest dobrze :> :good:

Czemu twierdzisz że kiepsko jezdzisz?

Opublikowano

Etam dawca :wink4: czemu z góry mówisz że dawca i że tym samym źle jerzdże, nie widziałeś jak jerzdże a to że szybko nie oznacza źle...poza tym pare osób z forum też lubi poszaleć :gwizdanie:

Widze że Poziu już się nie złości na mnie :)

Kolego po raz kolejny dzisiaj masakrujesz swoimi postami..., ja mam nadzieje, że to są prowokacje z Twojej strony :gwizdanie:

Czemu twierdzisz że kiepsko jezdzisz?

:OMG: :OMG: :OMG::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A3, nie wnikam aż tak bardzo w to jak kto jeździ, bo każdemu czasem włącza się agresor. Chodzi o to, żeby nie przeceniać swoich możliwości, no i żeby kontrolować się na forum...

Aha, no i q*wa zeskanuj zaświadczenie od dysortografologa (czy jak to się tam odmienia :> ) i pochwal się nim na forum, bo z ortografią to już przeginasz... :gwizdanie:

Opublikowano

Aha, no i q*wa zeskanuj zaświadczenie od dysortografologa (czy jak to się tam odmienia :> ) i pochwal się nim na forum, bo z ortografią to już przeginasz... :gwizdanie:

już dziś o tym wspominałem że Poź poprawiał [br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 20:51 _________________________________________________Brynia wiem że budujesz dom ale jeśli to Ukcio w bagażniku to już przesada :naughty::kox::polew: :gwizdanie:

gx2QN0U9.jpg

Opublikowano

Gdyby to była Brynia to po pierwszym starcie ze świateł Ukcio by wyleciał. :naughty::wink4:

A swoją drogą to ciekawe przeżycie musiał mieć ten koleś. Krzyniu, Ty robiłeś to zdjęcie?

Opublikowano

slaweq jakoś Ty wyjątkowo narzekasz...przepraszam że żyje, wybaczysz? :polew:

Opublikowano

A taaa, Dzidka to ja znam. Mocny jest. :decayed: A czemu piszesz "co do beemek"? To rozmawialiśmy o beemkach, czy jak, bo nie pamiętam?

no filmik wkleiłeś jak wydachował beemkę paląc gumę
Opublikowano

slaweq jakoś Ty wyjątkowo narzekasz...przepraszam że żyje, wybaczysz? :polew:

ja nie narzekam..., jestem w szoku czasami jak czytam co wypisujesz.

Opublikowano

Co w Tobie taki szok powoduje powiedz? bo widze strasznie zszokowany jesteś...

Opublikowano

Co w Tobie taki szok powoduje powiedz? bo widze strasznie zszokowany jesteś...

A3 czytam bardzo uważnie cały dzień to co piszesz i się zastanawiam czy ty na prawdę nie wiesz o co wszystkim chodzi? Jesli nie wiesz to przeczytaj jeszcze raz wszystkie swoje wypowiedzi, liczę na Twoja inteligencję i że sie domyślisz.

Opublikowano

no filmik wkleiłeś jak wydachował beemkę paląc gumę

A, faktycznie. Dawno to było i dlatego zapomniałem. :decayed:

BTW ciąg dalszy filmiku z dachowaniem...

http://pl.youtube.com/watch?v=ELIUGEz8MWM&feature=related

A3, zacznij od wklejenia zaświadczenia o dysortografii. :gwizdanie:

Opublikowano

A3, zacznij od wklejenia zaświadczenia o dysortografii. :gwizdanie:

dobry początek :good: