tomaszu Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Czukundur wystąp!! Kto to ? A taki jeden SławomirQ
wit.s Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ragga - nie mów, że nie wiesz kto to czukundur. Tym bardziej, że się kutwa zmaterializował
Reggi Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ragga - nie mów, że nie wiesz kto to czukundur. Tym bardziej, że się kutwa zmaterializował No właśnie nie jestem w temacie Dzołk jakiś
tomaszu Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 To jest efekt KONKURSU NA NOWEGO NICKA.
hornet Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Dobrze że nie przeszło to na co ja głosowałem :gwizdanie: :gwizdanie:
Suli Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 BTW Łukasza (docelowo Czukundura ) Widział go ktoś ostatnio na forum? Bo ja mam z nim do pogadania w kwestii moch "klamotów" do eSy , a nie mam do niego numeru komy. Chyba zgubiłem
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zadzwoń na infolinię TPSA i poprośnumer do Czukundura :polew:
krzyniek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zadzwoń na infolinię TPSA i poprośnumer do Czukundura :polew: na 100% podadzą
Reggi Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zadzwoń na infolinię TPSA i poprośnumer do Czukundura :polew: na 100% podadzą " ad 8. tak! czukundur jest swego rodzaju c*p... tunerem kox mysle zeby uznac go za naszego nadwornego klubowego cipmastera decayed jest mistrzem nie w zadnej smiesznej grupie vag... jest mistrzem w grupie c*p i najlepiej wychodzi mu logowanie tongue4 kox " Po tym kawałku spadłem ze stołka
Norbi Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 BTW Łukasza (docelowo Czukundura ) Widział go ktoś ostatnio na forum? Bo ja mam z nim do pogadania w kwestii moch "klamotów" do eSy , a nie mam do niego numeru komy. Chyba zgubiłem Co tam rezasz eS kolego w swojej lali?
Suli Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Co tam rezasz eS kolego w swojej lali? Takie tam, eksploatacyjne Klocki, tarcze tył (już mam) a i łączniki stabilizatora, które chciałem machnąć przy okazji, bo i tak na wiosnę trzebaby je robić
lukaszr Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Klocki, tarcze tył (już mam) a i łączniki stabilizatora, które chciałem machnąć przy okazji, bo i tak na wiosnę trzebaby je robić :palacz Suli, zadzwoń do mnie w razie co - telefon masz na PW
mm13 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam wszystkich, jestem z okolic Warszawy, można powiedzieć że mieszkam pod Pruszkowem. Mam zamiar kupić swój pierwszy samochód, no i padło na A4 B5 1.9 TDI. Samochód wygląda ładnie, ale podejrzany jest silnik - opisywałem to już w temacie: http://www.a4-klub.pl/smf/silniki_diesla/a4_b5_tdi_19l_90km-t42315.0.html;new#new Jeśli jest ktoś kto mógłby mi pomóc i wpaść po to by sprawdzić samochód komputerem byłbym naprawde wdzięczny Wiem, może nie macie czasu, chęci, inne plany ale jeśli ktoś mieszka niedaleko Pruszkowa i znalazłby chwilę czasu w tyg po godz. 18 można ten samochód sprawdzić. Link do samochodu (może ktoś już to oglądał): http://otomoto.pl/audi-a4-super-auto-za-tak-niewiele-C5562408.html
wit.s Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zrobiłem turbawę we Wrocku. W poniedziałek zakładam. No, zobaczymy czy się będzie spisywać, czy razem z adaho będziemy mieli wspolną historię
lukaszr Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zrobiłem turbawę we Wrocku. W poniedziałek zakładam. Rozumiem, że dałeś do regeneracji ?
_Solar_ Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 tomaszust wybierasz sie na najblizszego spocika
Reggi Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 tomaszust wybierasz sie na najblizszego spocika Kurna musi ! Mamy faje zarzucić ..a rzucanie bez pomysłodawcy nie przejdzie
_Solar_ Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 tomaszust wybierasz sie na najblizszego spocika Kurna musi ! Mamy faje zarzucić ..a rzucanie bez pomysłodawcy nie przejdzie to w takim razie ja tez bede moze jakos sie uda rzucic nam razem bo jutro akutat do wawy sie wybieram czy ktos by mi podal do siebie jakis kontakt z osob ktore beda na spociku...bo w warszawa to dla mnie czarna magia i chcialbym dotrzec na spocika zeby nie zabladzic :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi