Reggi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jeden nawet sobie jestem w stanie wyobrazić HŁE HŁE HŁE ... Rs4 Wicu ....Rs4 RS4 i paczka Pallmali Nosfera I cuś jeszcze .. Trza powoli zabierać dupe na spot
ono Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Mnie dzisiaj nie ma , robie wosk na klacie. hyhy
krzyniek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jeden nawet sobie jestem w stanie wyobrazić HŁE HŁE HŁE ... Rs4 Wicu ....Rs4 RS4 i paczka Pallmali Nosfera + te d*p... z avatara
Norbi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 No ka i urwał umierłem po tych Waszych postach o przytulance Bryńki. jest szansa,że pogonie ją tam eSą!!!!! YYYYEEEEEEEAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :banan: :dance: :radocha: jutro odbiór z rezarowni, mam nadzieje....
ono Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Łaaaaaaaaaaaaaał, specjalnie na zlot? No proste
Suli Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jeden nawet sobie jestem w stanie wyobrazić HŁE HŁE HŁE ... Rs4 Wicu ....Rs4 RS4 i paczka Pallmali Nosfera :nabijasie: PS. Furkę robię w poleconym warsztacie w... Wiązownie [br]Dopisany: 26 Sierpień 2008, 21:27 _________________________________________________ No ka i urwał umierłem po tych Waszych postach o przytulance Bryńki. jest szansa,że pogonie ją tam eSą!!!!! YYYYEEEEEEEAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :banan: :dance: :radocha: jutro odbiór z rezarowni, mam nadzieje.... Norbi :good: To wygląda, że pociągniemy "razem" :> Tzn. Ty będziesz przecierał mi szlaki, bo ja przed jedenastą się nie wygrzebę :polew:
Reggi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A3 to jak długo musi pauzować? ooj tam on ma juz inny team ..Arenaline Warsaw
poziek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A3 to jak długo musi pauzować? do skutku
Reggi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A3 to jak długo musi pauzować? do skutku Może do osiągnięcia planów " ja mody planuje dwa albo zmiane fury albo swap silnika 3.0 TDI do tego kute graty turbi GT25 nitro plus 80KM i mocne 300KM i z 550nm bez nitro w środku dwa kubły zero tapicerki hamulce z RS4 itp ale nie wiem myśle dwie pompy paliwa itp wałki rozrządu większe zawory wszystko " :shocked: :good:
poziek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 przepraszam pfffffffffffff...byahahahhahaha przepraszam :kox:
Aydaho Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A3 to jak długo musi pauzować? do skutku Może do osiągnięcia planów " ja mody planuje dwa albo zmiane fury albo swap silnika 3.0 TDI do tego kute graty turbi GT25 nitro plus 80KM i mocne 300KM i z 550nm bez nitro w środku dwa kubły zero tapicerki hamulce z RS4 itp ale nie wiem myśle dwie pompy paliwa itp wałki rozrządu większe zawory wszystko " :shocked: :good: opisałeś same pierdółki - pamiętaj o istocie tunningu dającej końską dawkę mocy - ma-gne-ty-ze-ry i koniecznie strumienica ta kombinacja technologii rodem z NASA mutuje Twoje miejskie auto na Dragstera ......... zaraz po montażu wpadasz do kabiny, nerwowo szukasz kluczyka i stacyjki, puls szaleje, nie możesz opanować podniecenia ..już ...to już za chwilę się stanie ... odpalasz silnik, ruchem Hołka WBIJASZ pierwszy bieg ( choć może warto byłoby startowac z 2-go takim potworem ) i ... .......................................... i nic jak nie jechał tak nie jedzie całodziennego moda określa się cichym " k**wa" pod nosem, zamyka mutanta i do domu w poszukiwaniu kolejnych pewniaków, które tym razem NAPRAWDĘ podrasują autko
moskal Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Po przeczytaniu ,,planów" zaplułam monitor :nabijasie: poranną kawą Przepraszam, buhahahaha, przepraszam to wcześniej Brygido nie znałaś tych modów ????
Flyer Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Kiedy kto wyjeżdża pucować się! No ja w piatek z rańca, o 9 ruszam.
Nosfer Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 niej Brygido nie znałaś tych modów ???? Brynia jeszcze nie wie, że na spocikach Warszawskich mówi się o niej Brygida :decayed: (a może Gabrysia ?) _________________________________________________ "Mimi" Szybki i wściekły - http://www.joemonster.org/mg/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=108
moskal Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Brynia[/b][/color] jeszcze nie wie, że na spocikach Warszawskich mówi się o niej Brygida :decayed: (a może Gabrysia ?) Pewnie że Gabrysia , sory za pomyłke
tomaszu Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 opisałeś same pierdółki - pamiętaj o istocie tunningu dającej końską dawkę mocy - ma-gne-ty-ze-ry i koniecznie strumienica ta kombinacja technologii rodem z NASA mutuje Twoje miejskie auto na Dragstera ......... zaraz po montażu wpadasz do kabiny, nerwowo szukasz kluczyka i stacyjki, puls szaleje, nie możesz opanować podniecenia ..już ...to już za chwilę się stanie ... odpalasz silnik, ruchem Hołka WBIJASZ pierwszy bieg ( choć może warto byłoby startowac z 2-go takim potworem ) i ... .......................................... i nic jak nie jechał tak nie jedzie całodziennego moda określa się cichym " kurfa" pod nosem, zamyka mutanta i do domu w poszukiwaniu kolejnych pewniaków, które tym razem NAPRAWDĘ podrasują autko No tak, ale te wszystkie mody nie będą działać bez dekli z imitacją tarcz hamulcowych. Jeszcze starym, ale niezawodnym trikiem jest naklejka PIONEER na szybie, która sama z siebie daje 30KM więcej - napis może być wyklejony izolacją...
trzyfx Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Brynia, Bryńka, Byniuś, Brynieczka Oooo... jak słodko, ale dla mnie za słabo - Bryniuniunia może być?
krzyniek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 ragga to Twoje okolice http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/rolnik-zaoral-asfaltowa-droge,1168101
Rekomendowane odpowiedzi