franio Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 komunikat do 5 typów w "jakimś" srebrnym avancie we wtorek około 22.30 na Bora- Komorowskiego: macie szczęście, że jechałem z dziewczyną!
Flyer Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Parking w Arkadii nie jest tak przewiewny jak w Promce... Wystarczy stanac pare rzedow od "brzegu" i juz nic nie wieje - tymbardziej na -2, ktory jest "wkopany"
Reggi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 W Arkadii na -2 obok strzezonego i bierhalle jest zawsze full wolnego miejsca (czesto parkuje na strzezonym). Właśnie miałem to napisać Ja tam parkuje zawsze i sa duuuże luzy ...jest winda , wszędzie blisko i szama jest normalna Audiczki sie kręca... może przybedzie paru nowych osób w ten sposób . Fw to loch FW to piwnica, na zimę chyba lepsza a co my worek ziemniaków żeby w piwnicy przez zime leżeć Ot co
krzyniek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 komunikat do 5 typów w "jakimś" srebrnym avancie we wtorek około 22.30 na Bora- Komorowskiego: macie szczęście, że jechałem z dziewczyną! tak sobie tłumacz i nie wciskaj ludziom kitu że masz serie 1,8T 150KM .... na moją "okohamownie" minimum 180KM
Tosik Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 komunikat do 5 typów w "jakimś" srebrnym avancie we wtorek około 22.30 na Bora- Komorowskiego: macie szczęście, że jechałem z dziewczyną! tak sobie tłumacz i nie wciskaj ludziom kitu że masz serie 1,8T 150KM .... na moją "okohamownie" minimum 180KM Dobry bajer nie jest zły :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 komunikat do 5 typów w "jakimś" srebrnym avancie we wtorek około 22.30 na Bora- Komorowskiego: macie szczęście, że jechałem z dziewczyną! ciesz sie ze Suli ciągnął tylko do 6 tysięcy. ...Poziek - drocze się Ps. za kim jechalem ze spota srebne B6 3.0 Q z USA ?
boberek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 tak żółty parking w Arkadi jest SPOKO koło strzeżonego nie wieje zawsze tam spoty CLIO mielismy i zawsze było fajnie i parking zawsze jest prawie pusty
Reggi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 A może blue city Pod Tesco na Tarchominie
Flyer Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 No wlasnie... i nie jest taka piwnica jak FW A jak bedzie grubo ponizej zera to zawsze mozna wejsc wyzej do jakiejs knajpy... W FW tez niejednokrotnie marudzilismy na zimnice.
Reggi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Jedyny plus Fw to myjka ręczna .. Może jakieś głosowanie zrobimy ?
AndyN Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Może jakieś głosowanie zrobimy ? Można kontrolnie zrobić najbliższy spot w Arkadii i zobaczymy jak było z dojazdem, czy nie jest w *uj zimno i czy lokalizacja może zostać? ---- Dla spotowiczów z "południa" W-wy Arkadia to prawie Alaska ....
Aydaho Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 tak żółty parking w Arkadi jest SPOKO koło strzeżonego nie wieje zawsze tam spoty CLIO mielismy i zawsze było fajnie i parking zawsze jest prawie pusty wow Piotrus a kiedy Ty wogóle wpadniesz na spota chłopaku
Flyer Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Szczegolnie w zime czesto korzystamy z tej myjki...
Aydaho Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Dla spotowiczów z "południa" W-wy Arkadia to prawie Alaska .... a do Promenady to niby blisko mamy ? musze samochód tankowac żeby obrócić w obie strony
Reggi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Szczegolnie w zime czesto korzystamy z tej myjki... Ja tam myłem niebieskiego co spot Testujemy Arkadie ? Bierhalle
poziek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 To może zamiast 19 zróbmy 20 ? Korki
krzyniek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 no to już wiem dlaczego franio napisał że jechał z dziewczyną :gwizdanie: odpowiedź w filmiku http://video.interia.pl/obejrzyj,film,100723 [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 11:20_________________________________________________ To może zamiast 19 zróbmy 20 ? Korki i pasuje czyli już wszystko ustalone coby się przez cały tydzień nie licytować :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Testujemy Arkadie ? Bierhalle Szczególnie wszyscy będą chodzić do Bierhalle na spocie - a potem to niby co ? do samochodu i do domu ? i pasuje czyli już wszystko ustalone coby się przez cały tydzień nie licytować :gwizdanie I tak Lukas przyjdzie, walnie pięścią w stół i podejmie decyzję
Rekomendowane odpowiedzi