adamooo Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 na -2..i nie jest to obok birhalle..jest to oddzielny parking za magazynem saturna..jest tam zakład car audio i jego właśnie szukajcie..
moskal Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 JA PIER-DO-LĘ Widzieliście reklamę Media Markt z Gracjanem Roztockim?! Mój świat legł w gruzach to jest nawet lepsze niż jego kawałek "Mój internecie" :polew:
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 No to jak ..no szczerze to ja na -2 nigdy nie byłem ..a jak dojechać na -1 obok Bierhalle sa tabliczki prowadzące wiec ludziom bedzie łatwiej ..
Aydaho Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Tak z boczku byśmy moją igiełkę sprawdzili, bez świadków ja też się na to piszę ooj coś czuję że będzie wesoło
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Tak z boczku byśmy moją igiełkę sprawdzili, bez świadków ja też się na to piszę ooj coś czuję że będzie wesoło ... ja Ci powiem ...była walona w każdą stronę prócz klapki wlewu paliwa
franio Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Widzieliście reklamę Media Markt z Gracjanem Roztockim?! Mój świat legł w gruzach naughty dla mnie to zenada i większymi idiotami są ci co wpadli na ten pomysł!
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 O kurde, a ja myślałem, że Wasze fury są nieskazitelne, a tu prosze.. wspomniałem o testerze i od razu każdy przyznaje się gdzie jego autko mogło być walone. A teraz pytanie dla odważnych: Ma ktoś auto w 100% niezbite i niemalowane, którym dziś przyjedzie..?
Flyer Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 No to jak - poziom -2 czy -1? Oddawac glosy szybko zeby w miare wczesnie przeedytowac temat. adaś, jest duzy ruch na tym -2? tomek, moje jest nie bite i niemalowane, mozecie testowac
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Może niech zostanie -1, ale z zastrzeżeniem, że jeśli nas tam nie będzie, to zjechaliśmy na -2...
Korzeń Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 O kurde, a ja myślałem, że Wasze fury są nieskazitelne, a tu prosze.. wspomniałem o testerze i od razu każdy przyznaje się gdzie jego autko mogło być walone. A teraz pytanie dla odważnych: Ma ktoś auto w 100% niezbite i niemalowane, którym dziś przyjedzie..? Ja! Ale dopiero w poludnie bede wiedzial czy dzisiaj Was odwiedze.
Aydaho Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 A teraz pytanie dla odważnych: Ma ktoś auto w 100% niezbite i niemalowane, którym dziś przyjedzie..? róg maski mam malowany to wiedziałem przy kupnie reszta powinna być OK (raz już sprawdzana) ale ten czujnik jest z atestem więc może
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 DObra, a czy ktoś mi potwierdzi jaka jest max wysokość na parkingu w Arkadii? Siust pisałem na -1 jest 2,10 cm O kurna, razem z tym bagażnikiem mam niecałe 2,20 No nic, nie będę ryzykować i zorganizuję sobię jakąś osobówkę w Wawie.
boberek Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 no dobra jak akradia to ja tez bede dziś
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 DObra, a czy ktoś mi potwierdzi jaka jest max wysokość na parkingu w Arkadii? Siust pisałem na -1 jest 2,10 cm O kurna, razem z tym bagażnikiem mam niecałe 2,20 No nic, nie będę ryzykować i zorganizuję sobię jakąś osobówkę w Wawie. Zdejmij ten bagażnik i bedzie dobrze ..albo przytrzymamy ten górny ogranicznik i wjedziesz
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Zdejmij ten bagażnik i bedzie dobrze ..albo przytrzymamy ten górny ogranicznik i wjedziesz Ale to jest taka platforma bagażowa, którą ciężko zdemontować - nie ma sensu. Gdybym wiedział na 100%, że podając 2,10 zrobili to z rezerwą to bym wjechał, bo mam niewiele ponad 2,10 a tak to wolę jakąś osobówkę skombinować. Siostra pożyczy.
AndyN Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 A teraz pytanie dla odważnych: Ma ktoś auto w 100% niezbite i niemalowane, którym dziś przyjedzie..? Ja mogę wskazać miejsca gdzie nie była walona :laghing2: ----------------- Ale to jest taka platforma bagażowa, którą ciężko zdemontować - nie ma sensu. Gdybym wiedział na 100%, że podając 2,10 zrobili to z rezerwą to bym wjechał, bo mam niewiele ponad 2,10 a tak to wolę jakąś osobówkę skombinować. Siostra pożyczy. Spuscisz powietrze z opon i wjedziesz
Nosfer Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/nowy_mocny_notebook_133-t46167.0.html;msg503431#new gdyby ktoś potrzebował
Reggi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Siostra pożyczy. Masz siostre ładna ? Poczęstuj .. A tak na serio to możesz zaryzykować ..najwyżej zbijesz pare żarówek i pare reklam ściągniesz ..tamta belka jest na łańcuchach wiec ona tez ustąpi Gdzie podziałeś swojego ADRa?
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 A wiedzieliście, że Mroczek z M jak Mostowiaki ściga się po Warszawie jakimś "modyfikowanym samochodem"? Wczoraj oglądałem i podobno rozbili jakąś furę, a z tego co pamiętam to Mroczek jeździł jakimś paździochem (Ascona czy coś) z wyklejonymi płomieniami na bokach. Czy któryś z Was stawał z nim na kreskę? W sumie to te płomienie i halogeny na dachu mogły mu dodać jakieś 50 KM, jak nie więcej... _________________________________________________ Raggaman, ADRa mam w garażu, po prostu jutro muszę jechać do Łodzi Renatką, a dziś muszę jeszcze odwiedzić stolicę, no to jest okazja, żeby pospocić i skontrolować ile petów wypalisz.
Rekomendowane odpowiedzi