Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na -2..i nie jest to obok birhalle..jest to oddzielny parking za magazynem saturna..jest tam zakład car audio i jego właśnie szukajcie..

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

JA PIER-DO-LĘ :blink::shocked:

Widzieliście reklamę Media Markt z Gracjanem Roztockim?! :evil:

Mój świat legł w gruzach :naughty:

to jest nawet lepsze niż jego kawałek "Mój internecie" :kox::polew: :polew:

Opublikowano

No to jak

..no szczerze to ja na -2 nigdy nie byłem ..a jak dojechać na -1 obok Bierhalle sa tabliczki prowadzące wiec ludziom bedzie łatwiej ..

Opublikowano

Tak z boczku byśmy moją igiełkę sprawdzili, bez świadków

ja też się na to piszę :cool1: ooj coś czuję że będzie wesoło

Opublikowano

Tak z boczku byśmy moją igiełkę sprawdzili, bez świadków

ja też się na to piszę :cool1: ooj coś czuję że będzie wesoło

... ja Ci powiem ...była walona w każdą stronę prócz klapki wlewu paliwa :polew::naughty::tongue4:

Opublikowano
Widzieliście reklamę Media Markt z Gracjanem Roztockim?!

Mój świat legł w gruzach naughty

dla mnie to zenada i większymi idiotami są ci co wpadli na ten pomysł!

Opublikowano

O kurde, a ja myślałem, że Wasze fury są nieskazitelne, a tu prosze.. wspomniałem o testerze i od razu każdy przyznaje się gdzie jego autko mogło być walone. :decayed:

A teraz pytanie dla odważnych: Ma ktoś auto w 100% niezbite i niemalowane, którym dziś przyjedzie..? :naughty:

Opublikowano

No to jak - poziom -2 czy -1?

Oddawac glosy szybko zeby w miare wczesnie przeedytowac temat.

adaś, jest duzy ruch na tym -2?

tomek, moje jest nie bite i niemalowane, mozecie testowac :tongue4:

Opublikowano

Może niech zostanie -1, ale z zastrzeżeniem, że jeśli nas tam nie będzie, to zjechaliśmy na -2...

Opublikowano

O kurde, a ja myślałem, że Wasze fury są nieskazitelne, a tu prosze.. wspomniałem o testerze i od razu każdy przyznaje się gdzie jego autko mogło być walone. :decayed:

A teraz pytanie dla odważnych: Ma ktoś auto w 100% niezbite i niemalowane, którym dziś przyjedzie..? :naughty:

Ja! Ale dopiero w poludnie bede wiedzial czy dzisiaj Was odwiedze.

Opublikowano

A teraz pytanie dla odważnych: Ma ktoś auto w 100% niezbite i niemalowane, którym dziś przyjedzie..?

róg maski mam malowany to wiedziałem przy kupnie reszta powinna być OK (raz już sprawdzana) ale ten czujnik jest z atestem więc może :decayed::naughty:

Opublikowano

DObra, a czy ktoś mi potwierdzi jaka jest max wysokość na parkingu w Arkadii? :mysli:

Siust pisałem na -1 jest 2,10 cm :cool1:

O kurna, razem z tym bagażnikiem mam niecałe 2,20 :kwasny:

No nic, nie będę ryzykować i zorganizuję sobię jakąś osobówkę w Wawie.

Opublikowano

no dobra jak akradia to ja tez bede dziś :)

Opublikowano

Masz po drodze :)

Opublikowano

DObra, a czy ktoś mi potwierdzi jaka jest max wysokość na parkingu w Arkadii? :mysli:

Siust pisałem na -1 jest 2,10 cm :cool1:

O kurna, razem z tym bagażnikiem mam niecałe 2,20 :kwasny:

No nic, nie będę ryzykować i zorganizuję sobię jakąś osobówkę w Wawie.

Zdejmij ten bagażnik i bedzie dobrze ..albo przytrzymamy ten górny ogranicznik i wjedziesz :decayed::D

Opublikowano

Zdejmij ten bagażnik i bedzie dobrze ..albo przytrzymamy ten górny ogranicznik i wjedziesz :decayed::D

Ale to jest taka platforma bagażowa, którą ciężko zdemontować - nie ma sensu. Gdybym wiedział na 100%, że podając 2,10 zrobili to z rezerwą to bym wjechał, bo mam niewiele ponad 2,10 a tak to wolę jakąś osobówkę skombinować. Siostra pożyczy.

Opublikowano

Ja mogę wskazać miejsca gdzie nie była walona :laghing2:

-----------------

Ale to jest taka platforma bagażowa, którą ciężko zdemontować - nie ma sensu. Gdybym wiedział na 100%, że podając 2,10 zrobili to z rezerwą to bym wjechał, bo mam niewiele ponad 2,10 a tak to wolę jakąś osobówkę skombinować. Siostra pożyczy.

Spuscisz powietrze z opon i wjedziesz :polew::evil:

Opublikowano

Siostra pożyczy.

Masz siostre :naughty::kox: ładna ? :naughty: Poczęstuj .. :polew:

A tak na serio to możesz zaryzykować ..najwyżej zbijesz pare żarówek i pare reklam ściągniesz :decayed: ..tamta belka jest na łańcuchach wiec ona tez ustąpi :wink4:

Gdzie podziałeś swojego ADRa? :)

Opublikowano

A wiedzieliście, że Mroczek z M jak Mostowiaki ściga się po Warszawie jakimś "modyfikowanym samochodem"? Wczoraj oglądałem i podobno rozbili jakąś furę, a z tego co pamiętam to Mroczek jeździł jakimś paździochem (Ascona czy coś) z wyklejonymi płomieniami na bokach. :D Czy któryś z Was stawał z nim na kreskę? :naughty:

W sumie to te płomienie i halogeny na dachu mogły mu dodać jakieś 50 KM, jak nie więcej... :mysli:

Raggaman, ADRa mam w garażu, po prostu jutro muszę jechać do Łodzi Renatką, a dziś muszę jeszcze odwiedzić stolicę, no to jest okazja, żeby pospocić i skontrolować ile petów wypalisz. :naughty: