krzyniek Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 krzyniek, a co Ty - do Garwolina przez Ursus jezdzisz? skrótem :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 krzyniek, a co Ty - do Garwolina przez Ursus jezdzisz? To nie widziałeś, że Krzyniek wczoraj wyrwał te wie ostre blondyny co szły za namina food court :gwizdanie: Dlatego tak sobie przez Ursus skrócił ...
Flyer Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Niestety (a pewnie i stety) nie widzialem zadnych blondyn
krzyniek Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 to są naprawdę :doh1: ale spróbowali by tak zrobić u nas :gwizdanie: http://pl.youtube.com/watch?v=72nIym1_JD4&NR=1
Flyer Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Krzyniek, biorac pod uwage rozmiar Twoich łap... to moglbys na rekach tak jezdzic No offence
krzyniek Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Krzyniek, biorac pod uwage rozmiar Twoich łap... to moglbys na rekach tak jezdzic No offence a z liścia nie chcesz
Reggi Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Krzyniek, biorac pod uwage rozmiar Twoich łap... to moglbys na rekach tak jezdzic No offence a z liścia nie chcesz
tomaszu Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 ..od Kasi czy Agnieszki ? Jeśli już to od Pani Kasi i od Pani Agnieszki. Aleś upierdliwy. Agnieszka to moja rodzona siostra - ona jest właścicielką Hondy.
hornet Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Spać a nie siedzieć po nocy i pier**l...ć głupoty :polew: Sie naje...em i jest git
Flyer Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 A Ty nie miales byc wczoraj na spocie u nas?
hornet Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 A Ty nie miales byc wczoraj na spocie u nas? Miałeś ale nie miałem czasu na dojechanie Z resztą z Norbiastym miałem się ustawiać ale pogadaliśmy że mnie nie będzie i jego też
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Krzyniek bandyto coś zrobił na spocie? Tylko krakusa zabraknie na spocie i już brak kultury
Flyer Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Miałeś ale nie miałem czasu na dojechanie Czyli jak zawsze... duzo gadki o spocie i nic
hornet Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Miałeś ale nie miałem czasu na dojechanie Czyli jak zawsze... duzo gadki o spocie i nic Są ważniejsze sprawy. A co tęskisz ? :evil: Spokojnie ja o Tobie nie zapomniałem :gwizdanie:
hornet Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Poprostu stwierdzam fakty Luzik. TO dobrze.
Flyer Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 http://www.youtube.com/watch?v=KdWCUOw9Bpk :decayed:
Reggi Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 ..od Kasi czy Agnieszki ? Jeśli już to od Pani Kasi i od Pani Agnieszki. Aleś upierdliwy. Agnieszka to moja rodzona siostra - ona jest właścicielką Hondy. ..nie można było tak odrazu
Aydaho Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Porwanie samolotu Poniedziałek Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako zakładnicy. Żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku. Wtorek. Czekamy na reakcję władz. Napiliśmy się z pilotami. Pasażerowie wyciągnęli zapasy. Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami. Środa Przyjechał mediator. Przywiózł wódkę. Napiliśmy się z mediatorem, pilotami i pasażerami. Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połowę pasażerów. Wypuściliśmy, a co tam. Czwartek Pasażerowie wrócili z zapasami wódki. Balanga do rana. Wypuściliśmy drugą połowę pasażerów i pilotów. Piątek Druga połowa pasażerów i piloci wrócili z gorzałą. Przyprowadzili masę znajomych. Impreza do rana. Sobota Do samolotu wpadł SPECNAZ. Z wódką. Balanga do poniedziałku. Poniedziałek Do samolotu pakują się coraz to nowi ludzie z gorzałą. Jest milicja, są desantowcy, strażacy, nawet jacyś marynarze. Wtorek Nie mamy sił. Chcemy się poddać i uwolnić samolot. SPECNAZ się nie zgadza. Do pilotów przyleciała na imprezę rodzina z Władywostoku. Z wódką. Środa Pertraktujemy. Pasażerowie zgadzają się nas wypuścić, jeśli załatwimy wódkę
Rekomendowane odpowiedzi